- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #1.581
Sorun etme benimkisi de geç döllenmedir büyük ihtimal daha cuma 100 küsürdü bcg değeri biraz sabredelim herşey güzel olacak bakıcaz ki cinsiyeti ben öğrendim sen öğrenmedin ne zaman öğrenebiliriz konularını konuşuyoruz...
valla ben dile getirmedim bile o lafta sonra bir daha. Hoş hamile kadına hiç birşey yapamazlar. Ne kovabilir ne de rotasyon yapabilir ama işte adları mudur olunca herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar.
Canim kese 1500 den asagida gözükmez. O da ultrason iyi ve son modelse gözükür. Değilse 2000 de gözükür.
Benim Dr boya yapabilirsin dedi kesinlikle bebekte bir sıkıntı olduğuna dair kanıt yok dedi. Ama ben gene de 3 ay dolmadan yaptırmayı düşünmüyorum.
Çok şükür benim bel ağrım bulantım falan geçti bugün kendimi gayet iyi hissediyorum inşallah böyle devam eder...
sen hiç mi gitmedin doktora? Bak hayatım zaten kese Bhcg 1500-2000 civarında iken gözüküyor. Kesenin durumuna göre de doktor kalp atışları için çağırıyor. Madem üzülme durumun var. o zaman ben derimki 2 günde bir bhcg yi takip et ondan sonra istenen değerlere ulaşınca doktora git. Ama bunu asla kaçırma çünkü dış gebelik mol gebelik vs Allah korusun bunlar hep riskli ve geç kalınmaması gereken durumlar. Artı birde şunu düşün erken gittiğinde bebişinin sesini görüntüsünü erkenden duyacaksın ve göreceksin.
Daha iki hafta var doktora gitmemegünler geçmiyor sanki
evet benim 411'den sonra düşmeye başladı. Lekelenmem vardı yerleşme diye düşündüm hatta hamileliği çok erken fark ettim lekelenme olduğu için. Sonrasında lekelenme kanamaya döndü. Bugün de dayanamadım gittim tahlil yaptırdım 330 çıktı. Perşembe tekrar yaptıracağım.Doktora c.tesi gösteririm belki.Geçen seferden tecrübe oldu. ÖYle hemen gitmedim. Geçen sefer 23 ile başlamıştı değer. Artışı da düzgündü. Tutunamadı herhalde.Vardır bir hayır diyorum. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider.yaaa öylemi ben bugün doktora gittim gitmicem diyodum üzülmemek için ama gribim diye gittim. 686 çıktı değer pazartesi gel yükselir dedi. demek 400 lerde de kimyasal olabiliyor öylemiben çok korkuyorum ya. 20.12.2014 de kontrolüm var ozamana kadar çıldırmazsam iyi
Değerlerini yazar mısın sırasıyla tarihleriyle.kızlar lütfen yardım ben çok korkuyorum tekrar kimyasal olursa bugün gittim 4 haftalık 686 çıktı değerim pazartesi gel dedi. yani normalmi bakıyorum benim kadar olanlar kese gördük diyor ya
Dayanamadım gittim bugün. 330 çıktı. İnşallah kimyasal olmaz yine. Bebişi görmeden kalp atışlarını duymadan inanamayacağım ben sanırım.Sonrasında üç gün sonra yaptırdım 103 çıktı sonra yaptırmadım daha altıncı haftayı doldurmayı bekliyorum doktora gitmek için ama bence yaptır en azından çıkıyor mu düşüyormu onu bilirsin inşallah bu sefer normal gebelik olur sende bizimle devam edersin...
Değerlerini yazar mısın sırasıyla tarihleriyle.
evet benim 411'den sonra düşmeye başladı. Lekelenmem vardı yerleşme diye düşündüm hatta hamileliği çok erken fark ettim lekelenme olduğu için. Sonrasında lekelenme kanamaya döndü. Bugün de dayanamadım gittim tahlil yaptırdım 330 çıktı. Perşembe tekrar yaptıracağım.Doktora c.tesi gösteririm belki.Geçen seferden tecrübe oldu. ÖYle hemen gitmedim. Geçen sefer 23 ile başlamıştı değer. Artışı da düzgündü. Tutunamadı herhalde.Vardır bir hayır diyorum. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider.
Senin kaça kadar yükselmişti ? Aynen canım dediğin gibi. İnşallah kimse yaşamaz kimyasal da olsa insanın morali bozuluyor. Son adet tarihin ne acaba?geçen sefer benimde öyleydi işte 22 di düzenli yükseldi sonra düştü kanama başladı. ondan bunda bende kalbini duymadan inanamıcam. çok istiyorum onu inşallah hayırlıdır sağlıklıdır. inşallah senide güldürür rabbim. allah kimseyi bunla sınamasın kimyasal düşürme aldırmak zorunda kalma hepsi acı ya. inş. sağlıkla devam ederiz. benim sadece sancım var okdr
Benim de bazen sağda bazen solda ufak kramp gibi bişi oluyor. Geçen seferki gibi lekelenmem de yok çok şükür.geçen sefer benimde öyleydi işte 22 di düzenli yükseldi sonra düştü kanama başladı. ondan bunda bende kalbini duymadan inanamıcam. çok istiyorum onu inşallah hayırlıdır sağlıklıdır. inşallah senide güldürür rabbim. allah kimseyi bunla sınamasın kimyasal düşürme aldırmak zorunda kalma hepsi acı ya. inş. sağlıkla devam ederiz. benim sadece sancım var okdr
Senin kaça kadar yükselmişti ? Aynen canım dediğin gibi. İnşallah kimse yaşamaz kimyasal da olsa insanın morali bozuluyor. Son adet tarihin ne acaba?
Benim de 44 'te başladı adet. 9 Kasım. Takipte kalalım o zaman. Tekrar baktıracak mısın değer artışına yoksa belkeyecek misin kesenin görünmesini. 3-4 gün sonra görebilirsiniz sanırım.benim 44 de son buldu ertesi gün kan geldi. 6 kasım canım
Son adet tarihin ? Döngün kaç gün ? Yumurtlama zamanın belli mi? Değerleri ona göre değerlendirmek lazım. Sen niye endişelendin ki öyle hemen. Benim de tahmini doğum tarihi için 17 Ağustos çıkıyor. Aradamızda iki gün var yani. Ben bugün yaptırım 330 çıktı. İkiye katlarsa iki gün sonra 660 ları aşacak inş. Seninki normal bu hesapla. Bi tahlil daha yaptırabilirsin için rahat etsin. Ben iki gün sonra bir daha baktırıcam. Sonra da ultrasonda görünene kadar beklemeyi düşünüyorum.
Benim de 44 'te başladı adet. 9 Kasım. Takipte kalalım o zaman. Tekrar baktıracak mısın değer artışına yoksa belkeyecek misin kesenin görünmesini. 3-4 gün sonra görebilirsiniz sanırım.
Şimdi bi hasap yaptım bizim aramızda 3-4 gün var. Yumurtlama tarihini tahmini düşündüm de. Valla ben daha geçen ay yaşadım kimyasal gebeliği. O yüzden daha çok korkuyorum değerler konusunda. Forumu da baya okudum. 400lerden düşenler de var. Perşembe tekrar baktırmayı düşünüyorum. Bu sefer daha olumlu düşünüyorum. Rabbim naip ederse olacak inş. senin de dediğin gibi. Hamilelik takvimi de yaptım bu sefer. Rabbim büyük, gelsin bebişlerimiz inşallah :)))ben kimyasaldan sonra 28 gün 30 gün 29 gün bu şekilde oldum adetim 3 günden sonra çok az gelir 6 da tamamen biter. 06.11.2014 son adet tarihim. korkma sebebim 400 yüksek ordan geri düşmez dihye düşünüyordum yani ilkinde benim 22 de bana demişti burdakiler deger 50 den düşükse sağlıksız demişti. 400 lerden düşmez sandığım için benimde çok yüksek değil ya ondan korktum. gerçi allahın kulunu dünyaya getirmekde sadece bir vesileyiz. rabbim isterse olur. insallah bizim olur.
İnşallah canım. Haber ver ama gitmeye karar verirsenyok 20.12.2014 ü beklicem çok etkileniyorum ben normal değilim yani . ondan ozaman hem kese hem kalp görürüz belki. bianda çıkar aradan.10 gün dayancam aynı şeleri yaşamışız inşallah doğum haberimizide veririz canım
TAMAM CANIM SÖLERİM SANA AMA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BAKALIM. İNŞALLAH İKİMİZDE DAHA DĞRUSU HERKEZ MUTLU OLUR. BEN GEÇEN SENE MARTDAN BERİ DENİYORUM NERDEYSE TEDAVİ OLCAKTIM ONDAN ÜZÜLÜYORUM. HEM KİMYASAL ETKİLEDİ HEMDE OLMADI ONDAN YANİ.İnşallah canım. Haber ver ama gitmeye karar verirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?