2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

regly tarihin neydi canım senin?bende de 5. hafta içinde diyor burda ama değerime göre 4 hafta görünüyor. pazartesi dedi ama ben üzülürüm diye beklicem inşallah 20 sinde gidicem.

gitme çünki doktorlar boya kesinlikle yasak dedi arkadaşa geçen gün.

sağol canım buranın yağmuru fenadır maalesef evde keyif yapıyorum iyi tarafı :)

regly tarihin neydi canım senin?bende de 5. hafta içinde diyor burda ama değerime göre 4 hafta görünüyor. pazartesi dedi ama ben üzülürüm diye beklicem inşallah 20 sinde gidicem.
Evet bncede bekle hem belki o zmana kalp atışınıda duyarsın ikisini birden atlatır rahatlarsın.benim bi önceki regl tarihim 6 kasım dı canım.

BENİMDE 6 KASIM DEMEKKİ BENİM GEÇ TUTMUŞ SENDEN BU O DEMEK OLUYOR HERALDE
geç döllenme olabilir canım bnde erken yumurtladım diye düşünüyorum.sonuçta gebeyiz.sen bir kaç gün geç gör keseyi noılucak endişe edip bebeği de strese sokma yaa.olumlu düşün.

geç döllenme olabilir canım bnde erken yumurtladım diye düşünüyorum.sonuçta gebeyiz.sen bir kaç gün geç gör keseyi noılucak endişe edip bebeği de strese sokma yaa.olumlu düşün.

HAKLISIN UNUTMAK İSTİYORUM BİAN BEBEĞİ RELAX OLMAK İSTİYORUM

Çok şükür benim bel ağrım bulantım falan geçti bugün kendimi gayet iyi hissediyorum inşallah böyle devam eder...

HAKLISIN UNUTMAK İSTİYORUM BİAN BEBEĞİ RELAX OLMAK İSTİYORUM
Sorun etme benimkisi de geç döllenmedir büyük ihtimal daha cuma 100 küsürdü bcg değeri biraz sabredelim herşey güzel olacak bakıcaz ki cinsiyeti ben öğrendim sen öğrenmedin ne zaman öğrenebiliriz konularını konuşuyoruz...

Mrb arkadaşlar
Cuma günü randevum bekliyorum ilk gidicem daha bu sefer sabrettim geçen seferinde 4 haftalik ken gittim çok zor oldu
1 hafta sonra gel keseye bakcam
1 hafta sonra gel kalp atışı derken beklemek çok zor du

Mrb arkadaşlar
Cuma günü randevum bekliyorum ilk gidicem daha bu sefer sabrettim geçen seferinde 4 haftalik ken gittim çok zor oldu
İnşallah bu sefer hemen görebilirsin beta hcg yüksek gidiyorsa görürsün forumda bir arkadaş görmüştü hem de karından ultrasyona girmişti.

Mrb arkadaşlar
ay bende çok rahatım vallahi ne kan verdim ne doktora gittim cumartesi gideceğim sanırım havalar çok kötü burada her yer su altında hafta sonu açıyormuş

Merhaba bayanlar, ben geldim
Bugün itibariyle 6. haftaya girdim bende.
İnanılmaz heyecanlıyım.
Acayip karın ağrım, göğüs şişliğim var.
Geceleri yatamıyorum ve ben hep yüzüstü yatardım
Şişkinliğim çok fazla.
Sizde nasıl arkadaşlar?
Doktora henüz gitmedim kalp atışını duyamayacağım diye

valla ben dile getirmedim bile o lafta sonra bir daha. Hoş hamile kadına hiç birşey yapamazlar. Ne kovabilir ne de rotasyon yapabilir ama işte adları mudur olunca herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar.

kızlar lütfen yardım ben çok korkuyorum tekrar kimyasal olursa bugün gittim 4 haftalık 686 çıktı değerim pazartesi gel dedi. yani normalmi bakıyorum benim kadar olanlar kese gördük diyor ya
Canim kese 1500 den asagida gözükmez. O da ultrason iyi ve son modelse gözükür. Değilse 2000 de gözükür.

gitme çünki doktorlar boya kesinlikle yasak dedi arkadaşa geçen gün.
Benim Dr boya yapabilirsin dedi kesinlikle bebekte bir sıkıntı olduğuna dair kanıt yok dedi. Ama ben gene de 3 ay dolmadan yaptırmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…