- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #1.121
merhaba, galiba ben de hamileyim. adetim 2 gün geçti beta hcg değerim 52 çıktı. inş hamileyimdir
Canım ne yaptın nasıl geçti doktor muayenenBenim icin dua edin kizlar
Burada bir çoğumuz temmuzda doğuracak zaten :) nereyi istiyorsan oraya takılabilirsinSon adet tarihim 26 ekim. Tahmini doğum tarihim 2 ağustos çıkıyor. Ama 3-5 gün erken yada geç olabiliyormuş. Temmuz annelerine mi gitsem ,burda mı devam etsem bilemedim
kızlarrrrr.. kese en erken ne zaman görülüyo
aynen ben de yalnizca keseyi gordum takma kafana normal bir durumbende tedirginim bu konuda bizde keseyi gördük içinde henüz birşey görmedik Allahım iyi haberler almamızı nasip etsin inşallahh biraz geç mi gitsem dr diye düşünüyordum hatta
Bir cirpida biraktim sen de yaparsin ama hic birakamiyorsan gunde 3 e dusur sabah oglen aksamkızlar yaa ben bu sigaradan nasıl kurtulcam ya.doktor bırak hemen dedi zaten tiksinirsin dedi de daha ne bulantı ne bişey var off canım daha da istiyo siz nasıl bıraktınız.
Iyi aksamlar cnmcanlarım iyi akşamlar :)
Insallahmerhaba, galiba ben de hamileyim. adetim 2 gün geçti beta hcg değerim 52 çıktı. inş hamileyimdir
Son adet tarihim 26 ekim. Tahmini doğum tarihim 2 ağustos çıkıyor. Ama 3-5 gün erken yada geç olabiliyormuş. Temmuz annelerine mi gitsem ,burda mı devam etsem bilemedim
Aslında ben bir tane daha kız istiyorum ama oğlum olacak gibi hissediyorum hayırlısıAllah gonlune gore versin ben de erkek hissediyorum hayirlisi olsun
ah ben de bir uyuyabilsemBiri beni uyandırsınnnnn uyumaktan şiştim hala gözlerim kapalı
Ah canım öyledee sersemim ne zaman başımı koysam uyuyorum. Bu yzden hiç ayık kalamıyorum.ah ben de bir uyuyabilsem
Son adet tarihim 26 ekim. Tahmini doğum tarihim 2 ağustos çıkıyor. Ama 3-5 gün erken yada geç olabiliyormuş. Temmuz annelerine mi gitsem ,burda mı devam etsem bilemedim
Bunu bende sormuştum. Cevabı çok merak ediyorum.Kizlarr canm cok kola istiyo istegimi tadmin etcek kadar bir iki yudum iciyorum olucem vicdan azabindan zarari olur mu
normal canım önemli olan düzenli artması 2 kat falan hikaye.Gunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba
Canım bulantı aşermeler 7 8 . Haftalarda başlar daha erken içini ferah tut.Ben geçen hafta cumartesi keseyi ve içindeki yolk sac ı gördüm. doktor yarın için haftaaya cumartesi yine gel dedi. Sizde kalp atışları duyulur mu? bende hiç bir belirti yok hala. sadece uyku hali var. arada bir gelen kasık ağrıları var. Ne bir bulantı ne bir aşerme hiç birşeyim yok. O yüzden çok korkuyorum ya kalp atışını duymazsam vs diye
Canım 2 bardağı geçmemek koşuluyla çay kahve kola ne istersen içebilirsin kendini o kadar kasma Allah'ın izniyle bir şey olmaz.Ya ben bi nbardak zero içsem nolur? Bütün gün hiç çay kahve içmedim. çikolata bile yemedim.
Canım 52 çıkmış ya sevinebilirsin hamile sin. Galibası yok bununmerhaba, galiba ben de hamileyim. adetim 2 gün geçti beta hcg değerim 52 çıktı. inş hamileyimdir
Şuan kendin için yiyip içiyorsun bebek henüz yediklerinden beslenmiyor canımKizlarr canm cok kola istiyo istegimi tadmin etcek kadar bir iki yudum iciyorum olucem vicdan azabindan zarari olur mu
Canım bidiqperge ye de yazdım sana da söyliyim. Ben de kola bağımlısıyım ilk gebeliğimde çok araştırdım günde 2 bardağı geçmeyecek şekilde içebilirsin.Kizlarr canm cok kola istiyo istegimi tadmin etcek kadar bir iki yudum iciyorum olucem vicdan azabindan zarari olur mu
Hayırlı olsun, hoşgeldinSevgili annecikler bende bugün anne olacağımi kesin bilgi üzerine öğrendim ıns Rabbim tüm. Isteyenlere de versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?