• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son adet tarihim 26 ekim. Tahmini doğum tarihim 2 ağustos çıkıyor. Ama 3-5 gün erken yada geç olabiliyormuş. Temmuz annelerine mi gitsem ,burda mı devam etsem bilemedim

Selam kızlar çok yoğun bir gündü yılsonu malum... Yarın doktora gidecektim ama doktorum izinliymiş pazartesi dönüyormuş hafta içi gideceğim artık

kızlarrrrr.. kese en erken ne zaman görülüyo

Beta hcg 1500 olunca

bende tedirginim bu konuda bizde keseyi gördük içinde henüz birşey görmedik Allahım iyi haberler almamızı nasip etsin inşallahh biraz geç mi gitsem dr diye düşünüyordum hatta
aynen ben de yalnizca keseyi gordum takma kafana normal bir durum

kızlar yaa ben bu sigaradan nasıl kurtulcam ya.doktor bırak hemen dedi zaten tiksinirsin dedi de daha ne bulantı ne bişey var off canım daha da istiyo siz nasıl bıraktınız.
Bir cirpida biraktim sen de yaparsin ama hic birakamiyorsan gunde 3 e dusur sabah oglen aksam
canlarım iyi akşamlar :)
Iyi aksamlar cnm
merhaba, galiba ben de hamileyim. adetim 2 gün geçti beta hcg değerim 52 çıktı. inş hamileyimdir:KK43:
Insallah:nazar:
Son adet tarihim 26 ekim. Tahmini doğum tarihim 2 ağustos çıkıyor. Ama 3-5 gün erken yada geç olabiliyormuş. Temmuz annelerine mi gitsem ,burda mı devam etsem bilemedim

Buradakilerin yarisi da temmuzda dogum yapacak temmuzdakilerin yarisi da haziranda dogurur bence onemli olan topictekilerin gebelik gelisiminin seninkine paralel olmasi yani benim de 2 agustos gozukuyor buradaki arkadaslarla paralel gidiyor kese kalp atisi fln simdi temmuzdakilerin bebekleri 10 haftalik oldu yani bize yabanci konular konusulur gene de sen bilirsin.

Kizlarr canm cok kola istiyo istegimi tadmin etcek kadar bir iki yudum iciyorum olucem vicdan azabindan zarari olur mu

benim de öyle aslında. Sat 25 ekim ama doktorla aramızda 1 hafta fark çıkıyo hesaplama da. Bende temmuzda dogum yapıcam muhtemelen ama burdayım. Arkadaşın dediği gibi temmuz topici aldı başını gitti.

Kizlarr canm cok kola istiyo istegimi tadmin etcek kadar bir iki yudum iciyorum olucem vicdan azabindan zarari olur mu
Bunu bende sormuştum. Cevabı çok merak ediyorum.

Gunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba :KK43:
normal canım önemli olan düzenli artması 2 kat falan hikaye.

Ben geçen hafta cumartesi keseyi ve içindeki yolk sac ı gördüm. doktor yarın için haftaaya cumartesi yine gel dedi. Sizde kalp atışları duyulur mu? bende hiç bir belirti yok hala. sadece uyku hali var. arada bir gelen kasık ağrıları var. Ne bir bulantı ne bir aşerme hiç birşeyim yok. O yüzden çok korkuyorum ya kalp atışını duymazsam vs diye
Canım bulantı aşermeler 7 8 . Haftalarda başlar daha erken içini ferah tut.

Ya ben bi nbardak zero içsem nolur? Bütün gün hiç çay kahve içmedim. çikolata bile yemedim.
Canım 2 bardağı geçmemek koşuluyla çay kahve kola ne istersen içebilirsin kendini o kadar kasma Allah'ın izniyle bir şey olmaz.
merhaba, galiba ben de hamileyim. adetim 2 gün geçti beta hcg değerim 52 çıktı. inş hamileyimdir:KK43:
Canım 52 çıkmış ya sevinebilirsin hamile sin. Galibası yok bunun

Canım bidiqperge ye de yazdım sana da söyliyim. Ben de kola bağımlısıyım ilk gebeliğimde çok araştırdım günde 2 bardağı geçmeyecek şekilde içebilirsin.

Back