- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.101
kızlarrrrr.. kese en erken ne zaman görülüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimm. Haklısın ..inşallah geçer :)rahat nefes en önemlisi ya sabah huzursuz uyanıyorum .resimde oldu ameliyat çok memnun da ben biraz korkagim :)doğum nasıl yapacağım kara kara onu düşünmeye başladım bile ama Allah yardımcımız olsunBak bence bol bol egzersiz yap. Ben öyle yendiğime inanıyorum. Benim de bir sürü allerjim vardı. Ameliyat olmaya da hiç korkma. En fazla 1 hafta ağrı çekiyorsun, sonra bitiyor. Unutuyorsun o günleri. Rahatça nefes almak her şeye değer.
Kızlar ya ben çok fena nezle oldum, gribe doğru gidiyorum. Annemler bendeler bu hafta. Daha söylemedik de. Sürekli peşimde şu ilacı içtin mi, al şundan iç diye geziyolar. Ben de sürekli içtim diye uyduruyorum. Ve çok fazla işim var, ben home office çalışıyorum. Nasıl yapıcam, cidden bilmiyorum.
Ne yapmak lazım, bileniniz var mı? Çok fazla uyuyamam, yetişmesi gereken işlerim var.sürekli bitki çayları veriyolar karman çorman. Onları da içmiyorum. Allerji vardı bende, geçmişti. Şimdi o da çıktı.
Bu arada benimki size ders olsun, sakın eskiden yaptığınız gibi saçınızı az kurutup da yatağa girmeyin. Ben hiç kurutmadan girdiğimi de bilirim, ama ilk defa hasta oluyorum.
Canım ultrason iyi ise bhcg 1500 deyken görünür. Makine biraz eskiyse 2000 de görünüyor.kızlarrrrr.. kese en erken ne zaman görülüyo
bende tedirginim bu konuda bizde keseyi gördük içinde henüz birşey görmedik Allahım iyi haberler almamızı nasip etsin inşallahh biraz geç mi gitsem dr diye düşünüyordum hattaBen geçen hafta cumartesi keseyi ve içindeki yolk sac ı gördüm. doktor yarın için haftaaya cumartesi yine gel dedi. Sizde kalp atışları duyulur mu? bende hiç bir belirti yok hala. sadece uyku hali var. arada bir gelen kasık ağrıları var. Ne bir bulantı ne bir aşerme hiç birşeyim yok. O yüzden çok korkuyorum ya kalp atışını duymazsam vs diye
Ne guzel rahat gececek demekki hamileligi n bence endiselenip bosa kendini uzmeBen geçen hafta cumartesi keseyi ve içindeki yolk sac ı gördüm. doktor yarın için haftaaya cumartesi yine gel dedi. Sizde kalp atışları duyulur mu? bende hiç bir belirti yok hala. sadece uyku hali var. arada bir gelen kasık ağrıları var. Ne bir bulantı ne bir aşerme hiç birşeyim yok. O yüzden çok korkuyorum ya kalp atışını duymazsam vs diye
Ne guzel rahat gececek demekki hamileligi n bence endiselenip bosa kendini uzme
valla ben düşünmedim bile. anında bıraktım. KEndimi çok kötü hissettim içerken çünkü yapmamam gerekiyor diye düşünerek bıraktımkızlar yaa ben bu sigaradan nasıl kurtulcam ya.doktor bırak hemen dedi zaten tiksinirsin dedi de daha ne bulantı ne bişey var off canım daha da istiyo siz nasıl bıraktınız.
evet bnde içime her çektiğimde çok kötü hissediyorum bırakıcam ama bu haftasonunda bitcek bu iş.seni de tebrik ederim canım helal olsun.valla ben düşünmedim bile. anında bıraktım. KEndimi çok kötü hissettim içerken çünkü yapmamam gerekiyor diye düşünerek bıraktım
canım çok teşekkür ederim.evet bnde içime her çektiğimde çok kötü hissediyorum bırakıcam ama bu haftasonunda bitcek bu iş.seni de tebrik ederim canım helal olsun.
ayy kalp atışlarını mı duyacaksın yoksaaaa????Benim icin dua edin kizlar
cnm geçmiş olsun ama bitki çaylarını dikkatli kullan bence mesela adaçayı hamileler kullanamıyo düşük tehlikesi oluyo içince bide maydanoz marul falanda pek tüketmemeye çalışın bu aralar düşük riski yaratabilirler