2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kalp atışlarını mı duyacaksın yoksaaaa????

Canım ne yaptın nasıl geçti doktor muayenen

Biz geldiiiiiik
Cooooook guzeldi her sey
cok sukur bos gebelik degil bu sefer.ayyy agzim acik ooooyle baktim baktim ciktim dr dan.hic kac haftalik diye sormak gelmedi aklima.daha dogrusu hicbisey soramadim.cook agrim oluyor dis gebelik mi diye korkarak gittim tutuldum resmen
Coooook guzel bir duyguuuuuu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,devami da saglikla gelir insallah
Pazartesi cok kucuk kese gormustu dr emin olalim diye bugun cagirdi.sali kalp atislari icin cagirdi. Ultrason kagidi altina bakmak simdi aklima geldi kac haftalik diye 6+5 yaziyor
@_eyluldeniz_ hafta ici gidersen kalp atisi duyacaksin bence
Bir suru yazdim hala cok heyecanliyim

Hadi gözün aydın canım Bende haftaya cumartesi eşimle gitmeyi planlıyordum 6+6 oluyoruz o gün Bugünn 5+5iz. Senin kese büyüklüğünden 6+5 çıktı sanırım yoksa 7. haftanın içinde değilsin öyle oluyo demi :)

Sat a gore 6.haftada olmam lazim
1hafta onde cikti evet 7.haftada gorunuyor. Normal mi bilmiyorum
Hic soramadim nutkum tutuldu

gozun aydon canm ustunden buyuk bir yuk kalkti bak darisi bekleyen herkesin basina

Ultrason kagidiginda yazuyormu canim kac haftalik olduğu neresinde yaziyor cok karisik rakamlar var sadece ben hic anlamadim

Meraba ben de bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum 6 aydır bekliyordum bu ikinci evladım olacak :) daha çok küçüğüz geç döllenme olmuş 3 haftalık 25 beta hcg 15 inde ultrason da bakıcak folik asit verdi şimdilik bu kadar hepinizi tebrik ederim ben de inşallah dolu keseye görürüm :)

Teşekkürler yaptım ama bizimle uyumu tabi geç döllenme bizimki 5 hafta içindesiniz diyor ama bir 4 teyiz

Kızlar bnim kese 7 mm 5+3 deyiz ama bebişim daha kendini göstermedi normalmi haftaya yinr gitcez allahım dua edin bana kiminnki 7 kmininki 8. Hftada flnda görülüyomuş bakalım bide düşük riskim vat tvalet ve yemek ihtiyacından hariç kalkmıyorum kesem aşşağıdaymış progestan kullanıyorum allahım agustosta inş.bebeğimi alırım anne olmak ne zormuş ama isyan etmiyorum hiç allaha bana bu mutluluğu tattırdığı için bile şükürler olsun

Gunaydin kizlar, az once ilk istifram ile tanistim, 5+3 de, vatana millete hayirli olsun, birazcik ekmek yemistim uyaninca ama fayda etmedi

Gunaydiin bende gece hiç uyuyamadim ara ara giren batma mi deyim ağrı mi anlamadım ya bir de şimdiden yatağa sigmiyorum sanki .esimde uyku arası üstüme üstüme geliyor..sağa dönüyorum rahat olmuyor solda biraz daha rahat ediyorum .diken üstünde yattim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…