• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydiin bende gece hiç uyuyamadim ara ara giren batma mi deyim ağrı mi anlamadım ya bir de şimdiden yatağa sigmiyorum sanki .esimde uyku arası üstüme üstüme geliyor..sağa dönüyorum rahat olmuyor solda biraz daha rahat ediyorum .diken üstünde yattim sanki :KK43:

Rahim buyuyor canim agrilar ondan
Benim cok canim yaniyor sagli sollu.bacaklari dikince biraz hafifliyor

Gunaydin kizlar, az once ilk istifram ile tanistim, 5+3 de, vatana millete hayirli olsun, birazcik ekmek yemistim uyaninca ama fayda etmedi

Leblebi kavanozu kucagimda suan :KK48:
Mide ozsuyunu emer demisti dr
Bulantida 1avuc ye demisti.ben de bulanti sezonunu actim sanirim.umarim devami gelmez.gece 4ten beri donuyorum yatakta yok yok bulanmio diye ama malesef bulaniyor

Rahim buyuyor canim agrilar ondan
Benim cok canim yaniyor sagli sollu.bacaklari dikince biraz hafifliyor
Ya a.bende öyle yatayim o zman :)eşim de uykuda kendini kaybediyor elini çarptı karnıma karnım buyuse yere yatiracagim yoksa çok sinirleniyorum ya ben zaten zor uyuyan biriyim oda hemen uyur hor hoorr :)

kızlar aptamil in reklamı var gördünüz mü ne kadar duygusal ya

çok hoşuma gitti yoksa ben mi duygusallaştım

normal canım önemli olan düzenli artması 2 kat falan hikaye.

Canım bulantı aşermeler 7 8 . Haftalarda başlar daha erken içini ferah tut.

Canım 2 bardağı geçmemek koşuluyla çay kahve kola ne istersen içebilirsin kendini o kadar kasma Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

Canım 52 çıkmış ya sevinebilirsin hamile sin. Galibası yok bunun
evet hamileymişim. 2 gün sonra yaptıgım testte de 102 çıktı :) ultrasona henüz girmedim kese görünmez daha dedi doktor. folik asit kullanmalı mıyım onu sormayı unuttum :( 3 ay önceden kullanmak gerekiyormuş. ben kullanmamıştım :( folic plus aldm ama günde kaç tane kullancagımı bilmiyorum.

Biz geldiiiiiik :KK19:
Cooooook guzeldi her sey :nazar:
cok sukur bos gebelik degil bu sefer.ayyy agzim acik ooooyle baktim baktim ciktim dr dan.hic kac haftalik diye sormak gelmedi aklima.daha dogrusu hicbisey soramadim.cook agrim oluyor dis gebelik mi diye korkarak gittim tutuldum resmen :KK49:
Coooook guzel bir duyguuuuuu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,devami da saglikla gelir insallah :nazar:
Pazartesi cok kucuk kese gormustu dr emin olalim diye bugun cagirdi.sali kalp atislari icin cagirdi. Ultrason kagidi altina bakmak simdi aklima geldi kac haftalik diye 6+5 yaziyor
@_eyluldeniz_ hafta ici gidersen kalp atisi duyacaksin bence
Bir suru yazdim :KK48: hala cok heyecanliyim
doktor folik asit verdi mi cnm?

evet hamileymişim. 2 gün sonra yaptıgım testte de 102 çıktı :) ultrasona henüz girmedim kese görünmez daha dedi doktor. folik asit kullanmalı mıyım onu sormayı unuttum :KK43: 3 ay önceden kullanmak gerekiyormuş. ben kullanmamıştım :KK43: folic plus aldm ama günde kaç tane kullancagımı bilmiyorum.
Genelde gunde bir tane oluyor canim
Icindeki kagidi oku
Ondan kullanan varsa yazar
Hayirli olsun :nazar:

Back