- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.081
bende cok yemiyo rum ama yemeklerden sonra siskinlik oluyo soda iciyrm bazenKahvalti yapinca midem bi tuhaf oldu
Cok da yemedim ama
Umarim bulantilar baslamaz daha cok erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cok yemiyo rum ama yemeklerden sonra siskinlik oluyo soda iciyrm bazenKahvalti yapinca midem bi tuhaf oldu
Cok da yemedim ama
Umarim bulantilar baslamaz daha cok erken
Insallah Allahin izniyle bisey olmaz canim
Hatta arkadasa dogum icin gittiginde demisler ki, seninki cok asagida cok kanaman olmustur kesin. O da yoooo demis hic kanamam olmadi. Cok sasirmislar.
Kanaman olursa son aylarda yatmayi oneriyorlarmis.insallah gerek kalmaz. Bol bol yat.ayaklari dik havaya.
canım kalbini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz inşallahinşallah benimde gerek kalmaz başka bir seye benimde hiç kanama olmadı bu zamana kadar da inşallah da olmaz. dua edin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsun evet bu durumda ilaç icirmek isteyen çok sende soyle gitsin ıhlamur iç tarçın bal katabilirsin içine fazla bilmediğin otlari tuketme bana ıhlamur iyi geliyordu birde bol bol dinleneceksin başka yolu yok...Kızlar ya ben çok fena nezle oldum, gribe doğru gidiyorum. Annemler bendeler bu hafta. Daha söylemedik de. Sürekli peşimde şu ilacı içtin mi, al şundan iç diye geziyolar. Ben de sürekli içtim diye uyduruyorum. Ve çok fazla işim var, ben home office çalışıyorum. Nasıl yapıcam, cidden bilmiyorum.
Ne yapmak lazım, bileniniz var mı? Çok fazla uyuyamam, yetişmesi gereken işlerim var.sürekli bitki çayları veriyolar karman çorman. Onları da içmiyorum. Allerji vardı bende, geçmişti. Şimdi o da çıktı.
Bu arada benimki size ders olsun, sakın eskiden yaptığınız gibi saçınızı az kurutup da yatağa girmeyin. Ben hiç kurutmadan girdiğimi de bilirim, ama ilk defa hasta oluyorum.
Çok geçmiş olsun evet bu durumda ilaç icirmek isteyen çok sende soyle gitsin ıhlamur iç tarçın bal katabilirsin içine fazla bilmediğin otlari tuketme bana ıhlamur iyi geliyordu birde bol bol dinleneceksin başka yolu yok...
Canimm geçmiş olsun bende de alerjik nezle var yıllardır hiç geçmedi nasıl geçer bilmiyorum da birde burnum da sol taraf kemik egriligi var kapalı herzemen akıyor burnum ..nefes almakta hep sıkıntılı yim anlayacağınız .Allah yardımcımız olsun ..Kızlar ya ben çok fena nezle oldum, gribe doğru gidiyorum. Annemler bendeler bu hafta. Daha söylemedik de. Sürekli peşimde şu ilacı içtin mi, al şundan iç diye geziyolar. Ben de sürekli içtim diye uyduruyorum. Ve çok fazla işim var, ben home office çalışıyorum. Nasıl yapıcam, cidden bilmiyorum.
Ne yapmak lazım, bileniniz var mı? Çok fazla uyuyamam, yetişmesi gereken işlerim var.sürekli bitki çayları veriyolar karman çorman. Onları da içmiyorum. Allerji vardı bende, geçmişti. Şimdi o da çıktı.
Bu arada benimki size ders olsun, sakın eskiden yaptığınız gibi saçınızı az kurutup da yatağa girmeyin. Ben hiç kurutmadan girdiğimi de bilirim, ama ilk defa hasta oluyorum.
Canimm geçmiş olsun bende de alerjik nezle var yıllardır hiç geçmedi nasıl geçer bilmiyorum da birde burnum da sol taraf kemik egriligi var kapalı herzemen akıyor burnum ..nefes almakta hep sıkıntılı yim anlayacağınız .Allah yardımcımız olsun ..
Çok teşekkür ederim evet çaresi yok benim herşeye alerjik olduğunu söyledi bunlardan uzak dur dedi ama dedgi herşey den uzak ddurmakcok zor ..ameliyat olacaktım ama hamilelik girdi araya birde korkuyordum doğrusu ama inşallah bir an önce olurum da biraz olsun rahatlar burnum .Ayy hadi ya, sana da çok geçmiş olsun. Ama bak genelde bu tür allerjik durumları burundaki sorunlar yaratabiliyor. Bendeki allerji kendi kendine geçti. Daha doğrusu ben 2 tane ilaç kullandım aynı anda, ondan sonra geçti. Ama gittiğim bir kbb prof.'u henüz allerjiyi yenecek bir ilaç keşfedilmediğini söyledi. Vücut kendi kendine yenermiş. Yani mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalış, bol bol egzersiz yap ki vücudunun direnci artsın.
Ayrıca benim de burnumun sağ tarafında nazal valf darlığı vardı. Birkaç ay önce ameliyat oldum. Ameliyat sonrası 3-4 gün çok sıkıntılı geçti. Ama sonra burnum tamamen açıldı. Geceleri burnumdan nefes alarak, rahatça uyuyorum. Bence bu konuda emzirme döneminden sonra bir prof.'la görüşmelisin. Yaş ilerledikçe bu tür ameliyatları yapmak daha zor oluyormuş.
Bak bence bol bol egzersiz yap. Ben öyle yendiğime inanıyorum. Benim de bir sürü allerjim vardı. Ameliyat olmaya da hiç korkma. En fazla 1 hafta ağrı çekiyorsun, sonra bitiyor. Unutuyorsun o günleri. Rahatça nefes almak her şeye değer.Çok teşekkür ederim evet çaresi yok benim herşeye alerjik olduğunu söyledi bunlardan uzak dur dedi ama dedgi herşey den uzak ddurmakcok zor ..ameliyat olacaktım ama hamilelik girdi araya birde korkuyordum doğrusu ama inşallah bir an önce olurum da biraz olsun rahatlar burnum .
HarikaHastahaneden sonuçları aldım 103 e yükselmiş beta hcg hamileligim garantilenmis oldu ...:)
kızlar bgn itibari ile vajinal ultrosonda kesemizi gördük. Darısı görmemiş olanların başına Allah sağsalim kucağımıza almayı da göstersin :) daha çok küçükmüş ama sadece kese olmuş haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi :)
Cogaliyoruuuuuz
Hayirli olsun canim gozun aydin
Bugun ben de gidecegim dr a bakalim hayirlisi
Sağ olasın. Şimdi onu yaptım, içtim. İşte vücudumuz bütün enerjisine bebeğimize veriyor, bu sefer direncimiz kırılıyor. Hiç önemli değil, yeter ki onlar sağlıklı olsunlar.1baRdak sicak su+1kasik bal+yarim limon
Iyi geliyor
Ben dr a gttim ilac kullaniyorum.icim cok rahat degil ama ilerler dediler. Allaha emanetiz