- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.141
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun:)Hayırlı olsun, hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun:)Hayırlı olsun, hoşgeldin
ayy kalp atışlarını mı duyacaksın yoksaaaa????
Canım ne yaptın nasıl geçti doktor muayenen
Hadi gözün aydın canım Bende haftaya cumartesi eşimle gitmeyi planlıyordum 6+6 oluyoruz o gün Bugünn 5+5iz. Senin kese büyüklüğünden 6+5 çıktı sanırım yoksa 7. haftanın içinde değilsin öyle oluyo demi :)Biz geldiiiiiik
Cooooook guzeldi her sey
cok sukur bos gebelik degil bu sefer.ayyy agzim acik ooooyle baktim baktim ciktim dr dan.hic kac haftalik diye sormak gelmedi aklima.daha dogrusu hicbisey soramadim.cook agrim oluyor dis gebelik mi diye korkarak gittim tutuldum resmen
Coooook guzel bir duyguuuuuu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,devami da saglikla gelir insallah
Pazartesi cok kucuk kese gormustu dr emin olalim diye bugun cagirdi.sali kalp atislari icin cagirdi. Ultrason kagidi altina bakmak simdi aklima geldi kac haftalik diye 6+5 yaziyor
@_eyluldeniz_ hafta ici gidersen kalp atisi duyacaksin bence
Bir suru yazdim hala cok heyecanliyim
Hadi gözün aydın canım Bende haftaya cumartesi eşimle gitmeyi planlıyordum 6+6 oluyoruz o gün Bugünn 5+5iz. Senin kese büyüklüğünden 6+5 çıktı sanırım yoksa 7. haftanın içinde değilsin öyle oluyo demi :)
Ya ben bunu hiç anlamıyorum. Benimki de sat a göre 6+1 ama doktora göre 5+1 acaba kalp atislarini duyunca bu hesaplama değişebilir mi ki?Sat a gore 6.haftada olmam lazim
1hafta onde cikti evet 7.haftada gorunuyor. Normal mi bilmiyorum
Hic soramadim nutkum tutuldu
1hafta geriden gelebiliyormus canim o acigi zamanla kapatiyormus uzulmeYa ben bunu hiç anlamıyorum. Benimki de sat a göre 6+1 ama doktora göre 5+1 acaba kalp atislarini duyunca bu hesaplama değişebilir mi ki?
Cooook saol canimeylul_07 maşallah maşallah :) hep böyle devam eder inşallah
gozun aydon canm ustunden buyuk bir yuk kalkti bak darisi bekleyen herkesin basinaBiz geldiiiiiik
Cooooook guzeldi her sey
cok sukur bos gebelik degil bu sefer.ayyy agzim acik ooooyle baktim baktim ciktim dr dan.hic kac haftalik diye sormak gelmedi aklima.daha dogrusu hicbisey soramadim.cook agrim oluyor dis gebelik mi diye korkarak gittim tutuldum resmen
Coooook guzel bir duyguuuuuu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,devami da saglikla gelir insallah
Pazartesi cok kucuk kese gormustu dr emin olalim diye bugun cagirdi.sali kalp atislari icin cagirdi. Ultrason kagidi altina bakmak simdi aklima geldi kac haftalik diye 6+5 yaziyor
@_eyluldeniz_ hafta ici gidersen kalp atisi duyacaksin bence
Bir suru yazdim hala cok heyecanliyim
4+2 5+3 falan diye yazıyo kağıtta. Sanırım her gittiğimizde daha bir tecrübe ile döneceğiz doktorların yanındanUltrason kagidiginda yazuyormu canim kac haftalik olduğu neresinde yaziyor cok karisik rakamlar var sadece ben hic anlamadim
Takvimi olan birisinin linkine tıklarsanız yapabilirsiniz.Bir şey sorucam bu bebeğin doğumuna bu kadar kaldı diye yazıyor ya sizde o nerden yapılıyor :)
canm ilko geldiyse dewami da gelir...az sk yemeye calis...benmde feci belim agryoGunaydin kizlar, az once ilk istifram ile tanistim, 5+3 de, vatana millete hayirli olsun, birazcik ekmek yemistim uyaninca ama fayda etmedi