2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet aşti yanı ama tam hatırlamıyorum hep eşim yapıyor ödemeleri:) medicana gibi pahalı değil çok orta karar bir yer sanırım
Baya uygun diğer hastanelere göre, ben pahalıdır sanıryordum orayı, bak iyi oldu bende düşünebilirim:)
Muayene 55TL Doğum 880.00TL
Gittin mi sen hiç

İdrar testi yapıldı canım, enfeksyon çıktı idrarda zaten, ama bununla alakalı olup olmadığını söylememişti doktor..
Bende de enfeksiyon vardı ilerlediğinde kasık ağrısı yada idrarrda yanma yada vajinada baskılama yapar diye biliyorum .Bende mesela kasık ağrısı yapıyor arttığında çok bol su içiyorum hatta elimde su ile geziyorum geçiyor.Ama herkesin bünyesi farklı birde bende yüzde kızarma yapıyor garip değilmi eğer annemde de aynı şey olmasaydı hiç aklıma gelmezdi doğrusu azalınca kayboluyor.O yüzden öyle yazdım arkadaşım

Aaaaa yüzde kızarma mı Annemin sık enfeksyon olur ve bu ara yanakları kırmızı geziyor, sebebinide bilmiyorduk bu olabilir o zaman Vajinada baskı ve ağrı oldu benim hep canım aynen su içiyorum iki gündür bolca..

Canım karın bölgesindeki yağlanma ve idrar kesenin boş olması görünümünü etkiler

="saribalim, post: 39099938, member: 499424"]Kızlar ya ben bugün çok güzel bir rüya gördüm bebeyimi doğum yapıyordum ve erkekti çok hareketli çok tatlı bir bebekti biz 11+ 4 olduk ikili teste perşembe günü gidecem dr o gün varmış ve çok heycanlandım acaba rüyam gercekmi erkekmi olacak yoksa tersi kızmı böyle olan varmı kızlar[/QUOTE]
Esimde rüyasında erkek bebek gördü iki kez ama ben kızım olacak gibi hissediyorum.cok heyecanlıyiz hayırlısı insallah

vajinal baktırsaydın cnm vajinalda çok iyi görünüyor. korkmana da gerek yok vajinalde. tehlikeli falan diyenler yanlış biliyor. inanma sakın. yurtdışında ilk 3 ay sadece vajinal bakılır.
benim doktorumda ilk üç ay sadece vajinadan bakıyormuş tehlikeli olduğunu bende sanmıyorum

Merhabalar kızlar, ben de ağustos annesi olacağım inşallah. Umarım hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize. Malum bu dönem pek ilaç kullanamıyoruz ya benim iki gündür şiddetli başağrım oluyor.Önerebileceğiniz doğal çözümler olursa çok sevinirim.Bu arada 11 haftalık hamileyim.

Hem TİTCK'ya hem Bayer'e dava açıldı..
Helal Gıda Bilinçlendirme Platformu
Bayer firması hemen tamamı Müslüman olan Türkiye’de tüketicilerle dalga geçer gibi “evet domuz jelatini kullanıyoruz ama sağlık açısından bir sakıncası yok” açıklamasında bulunmuştu

Dava avukatı Arzu Bakır Öztunç, özellikle hamile kadınlar tarafından kullanılan Elevit Pronotal'in üretiminde domuz jelatini kullanıldığı iddiasıyla hem TİTCK'ya hem de Bayer firmasına tazminat davası açıldığını açıkladı..

"Müslüman olmayan ülkelerde bile helal sertifikalı ürünler listesi oluşturulurken, bu konuya hassasiyet gösterecek milyonlarca kişi olmasına rağmen bunu görmezden gelen TİTCK ile “Domuz jelatini vardır" ibaresini rahatça kullanan firma karşısında söz konusu manevi tazminat davalarını açmak zarureti doğmuştur."

Mutlaka kullanılmalı algısı yerleştirildi

"Elevit'in nüfusu hızla ilerlemekte olan Türk toplumunda hamileler tarafından en çok kullanılan ilaç olduğunu, doktorlar tarafından çok büyük oranda bu ilacın reçete edildiğini ve Türk bayanlarının beynine hamilelik ve sonrasında mutlaka bu ilaç kullanılmalı gibi bir algı yerleştirilmiş olduğunu hamilelik ile ilgili bilgi veren tüm yayınlarda görmek mümkündür.

https://www.facebook.com/helalgidap...2369348526567/760229367407229/?type=1&fref=nf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…