- 17 Ekim 2014
- 36
- 48
- 88
- 40
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.161
Tesekkürler, biraz içimi rahatlattın. İnsan sanırım ilk 3 ay biraz gergin oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ense kalınılığı aralığı varmıdır bilen varmı ? birde bişey sorucam bu decavit gyno ferro sanol kullanan anneler tuvalet problemiz oluyor mu kabız veya afedersiniz renk değişikliği gibi lütfen cevap ?![]()
![]()
vajinal baktırsaydın cnm vajinalda çok iyi görünüyor. korkmana da gerek yok vajinalde. tehlikeli falan diyenler yanlış biliyor. inanma sakın. yurtdışında ilk 3 ay sadece vajinal bakılır.Merhaba kızlar bende Tobb etu hastanesinde Tamer beye gidiyorum, şimdilik memnunum. 2015 anneleri başlığını görünce sizlerle biran önce tanışmak istedim. İnsan kendi gibi olanlarla görüşmek istiyorSize bir sorun olacak benim kuzum henüz 10 haftalık. Geçtiğimiz Cmt randevumuz vardı ancak ultrasonda zor gördük sadece kalp atışı çok netduyuldu o kadar
Bende üzüldüm tabi sizde de böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Bazen karin yağları da bebeği görmeye engel olabiliyormuş
![]()
Daha yeni yeni cıkıyor ben o göbegi görünce mutluluğum bir kat daha artiyor ohh yani başkasina neeYani biz aynanya bakınca göbeğimizi görmüyoruz tabi insanların söylemesi gerekiyo mutlaka![]()
teşekkürler canımbende baktım çin takvimi ve rus takvimine göre erkek olacakmış :) bakalım bekleyip göreceğiz. canım önce doktorunla görüş ona göre ertele randevunu tabi yinede sen bılırsın
Daha yeni yeni cıkıyor ben o göbegi görünce mutluluğum bir kat daha artiyor ohh yani başkasina nee![]()
![]()
elevitde domuz jelatini var şimdi arkadaşım sağlık bakanlığını aradı onayladı sağlık bakanlığı kızda şikayet dilekçesi yazdı. 2 bebeğindede içmiş deliye döndü bilmiyordu yeni öğrendi sırf bu yüzden decaviti devlet bedavaya dağıtıyor bnceben gitmedim ama araştırma yaparken duyduğum iyi bir hastaneymiş bu kadar biliyorum.
peki elevit+gyno ferro sanol kullanan yok mu hiç![]()
inşallah bakalım hayırlısıİnşallah öğreniriz , bebişim benim gibi inatçı çıkmaz umarım hemencecik gösterir![]()
Daha önce baktırdim vajinadan 2 kere bu sefer kalp atışını da duyunca bi dahaki sefere dedik canım . O konuda haklisin yurtdışında sonuna kadar vajinal muayene oluyor. Doktorunda asla korkulacak birşey olmadığını defalarca söyledi zaten.vajinal baktırsaydın cnm vajinalda çok iyi görünüyor. korkmana da gerek yok vajinalde. tehlikeli falan diyenler yanlış biliyor. inanma sakın. yurtdışında ilk 3 ay sadece vajinal bakılır.
Teşekkürler canımHayırlı uğurlu olsun :)
Eki Görüntüle 1390038 Eki Görüntüle 1390039 Kızlar doktordan geldik ikili taramamız yapıldı renkli ultrasonda cinsiyetimiz de kesinleşti erkekmiş ense kalınlığı 1,20 çıktı doktor iyi dedi kan verdim haftaya sonucu çıkıcak bunlar da oğluşumun fotoları![]()
inşallah bakalım hayırlısı
cinsiyet en erken hangi haftada öğreniliyor acaba :)![]()
Olsun canım çok zayıflıkta iyi değil emin ol, bebeğin iyi olsunda verirsn inşallah..eskiden bi dizi vardı yeditepe istanbul diye özgü namal ın oynadğı karakterin adı duru idi Ben de çok sevmiştim o ismi çok güzel bir isim ama dayımın kızının adı koyma ihtimalim sıfır oğlum olursa ruzgar ismini çok istiyorum nickimden de belli olduğu gibi kız olursa oooooo bir sürü. ablamın bir arkadaşı vardı adı kalbim di bi de erkek kalbim bey. Demek anne baba o ismi yakıştırmış başkasını layık görememişBen kiloluyum canım bide çok ilaç iğne kullandım hala da kullanıyorum vitaminler falan diyetisyenim 5. aya kadar sana kilo aldırmamayı hedefledim diyo ama beni görmeyeli 2 hafta oldu aslnda pek de yemiyorum ama şiştim iğnelerden, ilaçlardan iyice
Âmin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahHayirli olsun canim benim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Vajinamda zonklama var, önceden ağrı vardı, şimdi zonklama.. Kasık olsa herkezde var diyeceğim..
Birileri bende de oluyor, sıkıntı yapma, normal bişeymiş dese rahatlarmıyım ki
Oluyor mu sizde de?[/QUOTE