- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.141
valla bende şimdi bakıyorum internetten :)
kızlar 2 li test için hangi hafta gideceksiniz
benim randevu bu cumartesi ama haftaya almayı düşünüyorum
zaten 11 ve 14 haftalar arası değil mi?
öğrenebilir miyiz ki o hafta :)12. haftada gideceğim hayırlısıyla cinsiyet de öğrenirsem süper olur
öğrenebilir miyiz ki o hafta :)
bende baktım çin takvimi ve rus takvimine göre erkek olacakmış :) bakalım bekleyip göreceğiz. canım önce doktorunla görüş ona göre ertele randevunu tabi yinede sen bılırsınvalla bende şimdi bakıyorum internetten :)
kızlar 2 li test için hangi hafta gideceksiniz
benim randevu bu cumartesi ama haftaya almayı düşünüyorum
zaten 11 ve 14 haftalar arası değil mi?
ben gitmedim ama araştırma yaparken duyduğum iyi bir hastaneymiş bu kadar biliyorum.ANKARA Balgat Akropol hastanesi...
Giden var mı kızlar??
Ferro sanol'u ben kullanıyorum, ben daha yeni 12 haftama gidim, perş. doktora gideceğim o zaman verir herhalde..ben gitmedim ama araştırma yaparken duyduğum iyi bir hastaneymiş bu kadar biliyorum.
peki elevit+gyno ferro sanol kullanan yok mu hiç
Ben Bülent beye gidiyorum bir yıldır memnunum hastaneden de doktorum dan daANKARA Balgat Akropol hastanesi...
Giden var mı kızlar??
Ben sabit bi yere gidemedim daha hiç bi ufuk hastanesine gittim bi medicanaya kararsızım ufuk hastanesinde devam edicem sanırım ama doktor bildiğiniz var mı acaba?Ferro sanol'u ben kullanıyorum, ben daha yeni 12 haftama gidim, perş. doktora gideceğim o zaman verir herhalde..
Elevit'i kullanan arkadaşlar oldukça fazla burada..
Sen Ankarada mısın? Hangi hastaneye gidiyorsun?
Bende araştırıyorum aynen sabit değilim şuan..Ben sabit bi yere gidemedim daha hiç bi ufuk hastanesine gittim bi medicanaya kararsızım ufuk hastanesinde devam edicem sanırım ama doktor bildiğiniz var mı acaba?
Haydi hayırlısı:) İsim konusunda inanılmnaz kararsızım biz, evlendiğimizden beri olmayan bebeğimizi hep DURU diye sevdik ama artık çok fazla o isim yaaa..Çooookkkk uykum var. Sayfaları okudum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri ve ikili test sonuçlarını alanları tebrik ediyorum maşallah diyorum, darısı başımıza inşallah. Herkes isim düşünmeye başlamış bile. Biz tüp bebek yaptırdığımızın ertesi günü yağmur yağıyordu Ankara'da. Orda evimiz var kiraya vermedik geri döneriz diye. Neyse balkona çıktık eşimle o yürütüyor beni, benim hafiften yürümem gerektiği için. Camlar buharlaşmış tabii. 3 embriyo konmuştu bana. Eşimde buharlı cama 3 isim yazdı.Deniz, Irmak ve Nehir diye ( su gibi ömürleri olsun, annelerine sıkıca tutunsunlar diye) sonra bizim adlarımızı ve soyadımızı yazıp kalp çizdi kocaman bir aileyiz falan dedik. Hep 3 üde tutarsa adları hazır diyorduk şimdi bir tanesi tuttu cinsiyeti kız olursa o 3 isimden kura çekeceğiz bi de yanına başka bir isim koyabiliriz, erkek olursa mecburen deniz olcak yanına başka bir isim. Bu da bizim isim hikayemiz. Çatlak kremini bende merak ediyorum arkadaşlar hangisi iyi ise yarın Ankara'ya gideceğim 5 günlüğüne ordan almam lazım sizden haber bekliyorum en iyisi şudur diye göbeğim kendini gösteriyorda birascık
evet aşti yanı ama tam hatırlamıyorum hep eşim yapıyor ödemeleri:) medicana gibi pahalı değil çok orta karar bir yer sanırımBende araştırıyorum aynen sabit değilim şuan..
Medicana bana göre baya tuzlu ama güzel diyorlar..
Ufuk hastanesi Emek Aşti'nin o tarafta değil mi? Arştımadım ama devletten daha iyi olduğu kesindir..
Muayene ücretleri ve doğum ücreti ne kadar
ne güzelllÇooookkkk uykum var. Sayfaları okudum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri ve ikili test sonuçlarını alanları tebrik ediyorum maşallah diyorum, darısı başımıza inşallah. Herkes isim düşünmeye başlamış bile. Biz tüp bebek yaptırdığımızın ertesi günü yağmur yağıyordu Ankara'da. Orda evimiz var kiraya vermedik geri döneriz diye. Neyse balkona çıktık eşimle o yürütüyor beni, benim hafiften yürümem gerektiği için. Camlar buharlaşmış tabii. 3 embriyo konmuştu bana. Eşimde buharlı cama 3 isim yazdı.Deniz, Irmak ve Nehir diye ( su gibi ömürleri olsun, annelerine sıkıca tutunsunlar diye) sonra bizim adlarımızı ve soyadımızı yazıp kalp çizdi kocaman bir aileyiz falan dedik. Hep 3 üde tutarsa adları hazır diyorduk şimdi bir tanesi tuttu cinsiyeti kız olursa o 3 isimden kura çekeceğiz bi de yanına başka bir isim koyabiliriz, erkek olursa mecburen deniz olcak yanına başka bir isim. Bu da bizim isim hikayemiz. Çatlak kremini bende merak ediyorum arkadaşlar hangisi iyi ise yarın Ankara'ya gideceğim 5 günlüğüne ordan almam lazım sizden haber bekliyorum en iyisi şudur diye göbeğim kendini gösteriyorda birascık Arkadaşlar kusura bakmayın ben lisedede böyleydim ya upuzun kompozisyon yazardım huyum kurusun yazmayı seviyorum, ayrıca ben de çin takvimi testini yaptım Kızım oluyor, eşim çok düşkün kız çocuklarına, kısmet bakalım ne olacak
Maşallah canımEki Görüntüle 1390038 Eki Görüntüle 1390039 Kızlar doktordan geldik ikili taramamız yapıldı renkli ultrasonda cinsiyetimiz de kesinleşti erkekmiş ense kalınlığı 1,20 çıktı doktor iyi dedi kan verdim haftaya sonucu çıkıcak bunlar da oğluşumun fotoları
benim de ilk öğrendiğim de çok zor görünüyordu. ama bundan sonra gittiğinde net bi şekilde görüceksin artık. Bol su içip gidersen daha kolay görünürmüş ultrasonla ama bence artık buna gerek yok. hayırlı olsun canım :)Merhaba kızlar bende Tobb etu hastanesinde Tamer beye gidiyorum, şimdilik memnunum. 2015 anneleri başlığını görünce sizlerle biran önce tanışmak istedim. İnsan kendi gibi olanlarla görüşmek istiyorSize bir sorun olacak benim kuzum henüz 10 haftalık. Geçtiğimiz Cmt randevumuz vardı ancak ultrasonda zor gördük sadece kalp atışı çok netduyuldu o kadar Bende üzüldüm tabi sizde de böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Bazen karin yağları da bebeği görmeye engel olabiliyormuş
Bu süpermiş hiç görmemiştim. Bende anlarım biraz dikişten giymediğim pantolonlar üzerinde deniyeyim bakalım sağ ol canımİnternette görmüştüm. Normal pantolonları hamile pantolonuna çeviriyolardı. Dikişten biraz anlıyorum bi pantolonumda denicem bende yaza doğru :)
eskiden bi dizi vardı yeditepe istanbul diye özgü namal ın oynadğı karakterin adı duru idi Ben de çok sevmiştim o ismi çok güzel bir isim ama dayımın kızının adı koyma ihtimalim sıfır oğlum olursa ruzgar ismini çok istiyorum nickimden de belli olduğu gibi kız olursa oooooo bir sürü. ablamın bir arkadaşı vardı adı kalbim di bi de erkek kalbim bey. Demek anne baba o ismi yakıştırmış başkasını layık görememişHaydi hayırlısı:) İsim konusunda inanılmnaz kararsızım biz, evlendiğimizden beri olmayan bebeğimizi hep DURU diye sevdik ama artık çok fazla o isim yaaa..
Bu arada ben o kadar zayıfım ki 45 kiloyum çatlak olur mu ki bende yaaa, hayatta inanmam çok kilo alacağıma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?