2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B

En basladim hakiki zeytinyagini kullanmaya 2 gunde 1 falan catlama korkusundan cok derim okadar kuruduki en cokta o yuzden basladim
ya benim bi arkadaşım kullandı çok memnundu bende kullnayım dedim de henüz başlamadım. bende hiç kuruma yok henüz ya herşey normal görünüyor.

Bugün bebeğimi gördük hareketlerini de gördüm maşallah darısı görmeyi bekleyen tüm hamişlere.11+0 ım.ikili tarama yaptık.test sonucu haftaya.inşallah güzel çikar .ense kalınlığını sormayı unuttuk ama laboratuvar daki kağıda baktığımızda ET 2.1 mm yazıyordu odur diye tahmin ediyoruz.internette 3 mm sonrası risk grubuna giriyor yazıyordu.sizce fazla mı 2.1 mm?ben mi evham yapıyorum.

ah cnm bnde sormadım hiç biyere bakmadım bile bi kan bide idrar verdim okadar bide bebeği ultrasonda gördüm hareketli okadar.

canım sıkma canını evham yapacak bişey yok herşey güzel olacak kan tahlilinde çıkınca doktor ıkısını karşılaştırıp sana gerekli açıklamayı yapacaktır

Hepsi bir yerde gibi duruyor bayağı etkin ilaç bende sorayım doktoruma , iiştah falan açıyor mu daha ne kadar kullandın bilmiyorum ama aşağı yukarı anlamışssındır :)
Benim bulantım azaldı ama henüz iştahım yok hem 3 aylık henüz iştahım açılacak zamanla hemen açılsın istemiyorum Dr da istemiyor az kilo almamı istiyor

ya benim bi arkadaşım kullandı çok memnundu bende kullnayım dedim de henüz başlamadım. bende hiç kuruma yok henüz ya herşey normal görünüyor.
Az kaldi pul pul dokulucem yakinda ki az da su icen biri degilimdir ama neden oluyo hic anlamiyorum bu kuruluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…