- 16 Aralık 2014
- 270
- 244
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.201
Ben de hiç tutmadı kızımada erkek diyordu
Benim oğlumda tutmuştu. Kısmet bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hiç tutmadı kızımada erkek diyordu
Allah gönlüne göre versin canım inşallahBenim oğlumda tutmuştu. Kısmet bakalım :)
çok sevindim tutmasın :)Ben de hiç tutmadı kızımada erkek diyordu
Fotosunu atayımİçinde neler var , ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum daha öncede sevmezdim :) 2 aydır 1 folic i bitiremedim 12 den sonra büyük ihtimalle kan demir hapları falan verilecek bari 1 kutu olsa arada kullanırım :)
Allah gönlüne göre versin canım inşallah
ama neden gerekli durumlarda altdan bakılıyor diye biliyorum.genelde üstden görünüyor zatenbenim doktorumda ilk üç ay sadece vajinadan bakıyormuş tehlikeli olduğunu bende sanmıyorum
maşallah yok yokFotosunu atayım Eki Görüntüle 1390520
En basladim hakiki zeytinyagini kullanmaya 2 gunde 1 falan catlama korkusundan cok derim okadar kuruduki en cokta o yuzden basladimsuan bılemıyorum ama ben hakiki zetinyağı kullanmayı düşünüyorum
Ayy insallahh![]()
Fotosunu atayım Eki Görüntüle 1390520
Maddi olarak mantıklı gelmedği için vazgeçtim, düşünüyordum bende ama..Turgut Özal a giden var mı?
Ay benim de çin erkek, rus kız gösteriyor.3.dünya savası çıkartâcam artik![]()
ya benim bi arkadaşım kullandı çok memnundu bende kullnayım dedim de henüz başlamadım. bende hiç kuruma yok henüz ya herşey normal görünüyor.B
En basladim hakiki zeytinyagini kullanmaya 2 gunde 1 falan catlama korkusundan cok derim okadar kuruduki en cokta o yuzden basladim![]()
Ay benim de çin erkek, rus kız gösteriyor.3.dünya savası çıkartâcam artik![]()
ah cnm bnde sormadım hiç biyere bakmadım bileBugün bebeğimi gördük hareketlerini de gördüm maşallahdarısı görmeyi bekleyen tüm hamişlere.11+0 ım.ikili tarama yaptık.test sonucu haftaya.inşallah güzel çikar .ense kalınlığını sormayı unuttuk ama laboratuvar daki kağıda baktığımızda ET 2.1 mm yazıyordu odur diye tahmin ediyoruz.internette 3 mm sonrası risk grubuna giriyor yazıyordu.sizce fazla mı 2.1 mm?ben mi evham yapıyorum.
![]()
canım sıkma canını evham yapacak bişey yok herşey güzel olacak kan tahlilinde çıkınca doktor ıkısını karşılaştırıp sana gerekli açıklamayı yapacaktırBugün bebeğimi gördük hareketlerini de gördüm maşallahdarısı görmeyi bekleyen tüm hamişlere.11+0 ım.ikili tarama yaptık.test sonucu haftaya.inşallah güzel çikar .ense kalınlığını sormayı unuttuk ama laboratuvar daki kağıda baktığımızda ET 2.1 mm yazıyordu odur diye tahmin ediyoruz.internette 3 mm sonrası risk grubuna giriyor yazıyordu.sizce fazla mı 2.1 mm?ben mi evham yapıyorum.
![]()
Benim bulantım azaldı ama henüz iştahım yok hem 3 aylık henüz iştahım açılacak zamanla hemen açılsın istemiyorum Dr da istemiyor az kilo almamı istiyorHepsi bir yerde gibi duruyor bayağı etkin ilaç bende sorayım doktoruma , iiştah falan açıyor mu daha ne kadar kullandın bilmiyorum ama aşağı yukarı anlamışssındır :)
Az kaldi pul pul dokulucem yakinda ki az da su icen biri degilimdir ama neden oluyo hic anlamiyorum bu kurulukya benim bi arkadaşım kullandı çok memnundu bende kullnayım dedim de henüz başlamadım. bende hiç kuruma yok henüz ya herşey normal görünüyor.