2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle canim.tsh dusuk.troid cok calisio dediler
Dahiliyeye gonderdi benm dr.elleryle troid e bakti sorun gorunmuyor,4ay bitene kadar vucudun normal durumu olabilir ilac kullanmayalim,21.hafta kan tahlili tekrarlayalm yine dusuk cikarsa ilaca baslarz dedi. Bulantilarimin sebebi troid mis.yani dusuk tsh

suan bılemıyorum ama ben hakiki zetinyağı kullanmayı düşünüyorum

Benimde aynen yaa 9 haftada yeni başladı bulantı,aşırı derecede mide yanması var,dr şurup vermişti artık o da etki etmiyo,kötü günlere girdim... Ne güzel geçiyor gebeliğim derken kısa sürdü
Nette mide yanmasina havuc iyi gelio diye okudum.denedm iyi geldi.dun dr uma sordum.havuc mu havuc yiyebiliosan harika,benim gormeye bile tahammulum yoktu dedi o da bayan da.kucuk bi oglu var.
Sen de deneyeblrsin.herkesn bunyesi farkliyms

Demir ilaclari mide bulantisi yapar mi?
Bi tek sbhlari bulantidan biraz rahattim.gune hic guzel baslamadm

Bende Sebamed kullanmaya başladım. Kaşınmaya başladı karnım.

arkadaslar tablo gibi bisi yapildi mi acaba.yas cocuk sayisi cinsiyet t.d.t gibi bilgilerin yazdigi

Merhabalar güzel anne adayları.bben pek giremiyorum kk ya aşırı uyku ve mide bulantilarim var.
Bebeklerinin cinsiyetlerini ögrenenlere gözleri aydın diliyorum.ins en kisa zamanda bizde öğrenIriz.
Ben gece idrar sancısıyla uyanıyorum ve çok ağrı yapıyor. Bu zararlımı acaba.bide kabızlık olanlar tam buğday ekmeği yiyin hergün 1 kere çıkartıyor.Doktorum bana tavsiye etti alıştım ona şimdi normal ekmek görünce midem bulanıyor.

geçmiş olsun canım bir doktoruna görün derim idrar yolu enfeksiyonu olabilir

Slm kızlar bnm bugün lekelenme yok çok şükür dünkü yine bi anlik bişimiş sanirim vee son 3 gündür sabah bulantilarim azaldi eskisi gibi kalkar kalkmaz lavaboya koşmuyorm gün içinde de az az oluyo bugün 10 hft tamamladik umarim geciyodr artik bnm gibi bulantisi azalan var mi

merhaba arkadaşlar ben de 12 haftalık hamileyim sanırım ağustos gibi anne olucam. Danışmak istediğim bişiler oluyor o yuzden burayı takip etmeye karar verdimç en iyi aynı durumda olanlar anlar beni diye düşünüyorum. ilk gittiğimde doktor decavit vermişti. düne kadar onu kullandım vitamin olarak. dün de elevit+gyno ferro sanol verdi. ama içim rahat değil hiç. yan etki varmı bilemiyorum zaten midem bulanıyordu yine bulanıyor. ama aşırı halsizim bugun. sizin durumunuz nedir? bu kadar cok ilaç kullanmak iyi bişi mi bilemiyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…