2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin hamisler ben cok gec kalmisimbissuru yazismissiniz zor okudum valla aramizda cinsiyeti belli olan arkadaslar var tebrik ediyorum hepinizii darisi belli olmayanlarabu arada bendede idrar yolu enfeksiyonu vardi antibiyotik kullandim bende agri kasinti falan yokta sari bi akinti geliyo bu normal mi acaba

kızlar ense kalınılığı aralığı varmıdır bilen varmı ? birde bişey sorucam bu decavit gyno ferro sanol kullanan anneler tuvalet problemiz oluyor mu kabız veya afedersiniz renk değişikliği gibi lütfen cevap ?

Ben yaptım yedim sanki dışardan aldığımız herşey masum güvendiğin markayı alabilirsin yoksa dışardan ne peynir ne ekmek alınır zira ekmekte katkı olayı çok
Becerikli biri degilim kafayi yicem yani o derece:)tarladaki bezelye domates cok masum sanki deme:))

Günaydın kızlar bu sabah karnimin aşırı sısliığı ile uyandım hala bir
ağırlık hissediyorum neden böyle oldu bilmiyorum gaz desen yok idrarimida boşalttım suan aşırı agir hissediyorum yürürken.

merhaba arkadaşlar ben eylül annesiyim ama doğumum ağustos sonu görünüyor benim gibi olan var mı bebeğimin gelişimide 1 hafta önde muhtemelen bende ağustos annesi olacağım.... :)
Canim oglumda 1 hafta onde giderdi ama 1 hafta gec dynyaya geldi ☺
normal mi dusunuyorsun yoksa sezeryan mi ? Bu bidiklar normal yolla dunyaya geliceklerse canlari ne zaman isterse o zaman geliyorlar. ☺ benimde 25 agustos gorunuyor ama abisine benzerse eylulde dogar ☺

Aynen canım ben defter yaptım kendime aklıma gelen bütün soruları yazıyorum. Doktorum dalga geçiyo hatta. Yine çıktı o defter diyo :)
Aynen canım ben defter yaptım kendime aklıma gelen bütün soruları yazıyorum. Doktorum dalga geçiyo hatta. Yine çıktı o defter diyo :)

ya bende geçen gittiğimde sorcağım seyi unuttum sonradan mesaj attım doktoruma. bende artık not alıcam. en iyisi o

Benim de bulantilarim anca basladi. Istifra etmeye de basladim. Herkesinki bitiyor benimki yeni basliyor biseyim de normal olsa sacimi kesicem zaten
aynen yaaa her
Benim de bulantilarim anca basladi. Istifra etmeye de basladim. Herkesinki bitiyor benimki yeni basliyor biseyim de normal olsa sacimi kesicem zaten
Aynen yaa deliricem:) her sabah mide bulantisiyla uyaniyorum.bak su an ne yesem diye dusunuyorum deliricem

oyyy maşallahhhh kuzucuğa ayyyy bizde öğrenseydik ya bende merak ediyorum cinsiyeti ne ama daha çok var
Teşekkürler erkekler erken gösteriyi doktor bana 11+1 de büyük ihtimal erkek demişti bugün renkli ultrasonda artk kesinleşti yakınlarda kontrolün varsa öğrenebilirsin

Benzer şeyleri ben de yaşamıştım ilk hamileliğimde. Biz bir de yeni evliydik çok uzun süre tanışmadan evlenmiştik. Kayınvalidem de kıskanıp eşimi dolduruyordu çok zorlanmıştım. Ama inan çocuk doğduktan sonra herşey değişiyor. Erkekler biraz geç anlıyor artık eşleriyle aile olduklarını. Çocuk bunu anlamalarında en büyük yardımcı. Sen sabırla hamileliğini geçir, herşey senin tarafına doğru yön değiştirecek. Rahat ol.

Aynen katılıyorum. Benzer şeyleri yaşayan biri olarak, eşimin şu andaki durumuna inanamıyorum. Artık biz bir aileyiz ve dışarıya karşı önce beni savunur. Erkekler çocuktan sonra gerçekten değişiyorlar..

Canım decaviti de kullanıyorum gyno ferro sanolu da. Kan habı zaten kakada renk değişikliği yapar. Ben yıllardır kullanırım kan hapı kansızlığım var. Kabızlık az su içmekten kaynaklı oluyo bende. En az 2 litre su içmek gerekiyo. İçtiğimde kabızlık sorunumda gidiyo.

Benim eklediğim resmi gördüysen belli zaten canım 12. Haftada öğrenmiş olduk bebeğin gelişimi ultrason aleti doktor hepsi erken oğrenmede etkili sonuçta
Cnm zaten senin için yazmadım diğer arkadaş için yazdım çünkü pipe 16-17 haftaya kadar oluşabilir. Kız demek için erken... benim kadın doğumcu akrabam kendi oğlunu ancak 17. Haftada görmüş ilkbaşta nub teorisine göre bile kız gibi duruyordu dedi. O nedenle kız haberleri değişebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…