• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne hissedecegimi bilemeden yutkundum... Ne gelirse Allahtan amenna yoksa o kadar test-tahlilin negatif cikmasinin hicbir aciklamasi yok. Benim esimin genetik bir kas rahatsizligi var. Bebek sahibi olurken gen ayiklamasi yaptirip tup bebekle cocuk sahibi olacaktik. Sonra eger bu sinav bizi bulacaksa her turlu bulur, tevekkul edelim dedik ve Allaha teslim olup normal yolla bebek sahibi olmaya karar verdik. Insallah tek sinavimiz budur ve bununla atlatmis oluruz.
Yok cnm yaaa inan bir sey olmaz.bende de ms rahatsizligi var cocugunda da olabilir dedi dr.hicte inanmiorum nedense.ms oldugumda da neredeyse geberecegime inandirmaya calismisti drlar.butun herseyimi kisitlamislardi.ben ne yaptim sabahlara kadar eglendm ictim sarhos oldum daha cok gezdim hic bir sey olmadi 10 senedir.annemde babamda ms yok bende var.o esinin rahatsizligiyla alakali degil yani icini ferah tut:) bir suru sey olmus testye cikmamis bence gec dollenmede olabilir bebis.zaten vucut sana diyorki ben sana soylemeden ne yaptiysan yaptin hic onemli degil,ben sana soyledikten sonra bebegine karsi sorumlusun diye.bir yerde okumustum cok hosuma gitmisti.bende bilmiyordum hamile oldugumu o ay ne yaptrtmadigim kanal tedavi kaldi ne dolgu ne dis cekimi ne de dis rontgeni hemde dollenmeden sonra birsey olmayacagini biliyorum.drum icki bile icebilirsin bu aralar istedigin kadar diyor,dusun yani:)

Teşekkürler erkekler erken gösteriyi doktor bana 11+1 de büyük ihtimal erkek demişti bugün renkli ultrasonda artk kesinleşti yakınlarda kontrolün varsa öğrenebilirsin

12 şubatta ikili taram için gidecem o zaman 12+4 olacağız bakalım ne olacak ben erkek hissediyorum ama bilmiyorum tabi önemli olan sağlıklı olması.

Neden saçma olsun ki ben kızımın cinsiyetini öğrendiğim de 12 haftalikti. Cihazlar iyiyse doktor da tecrubeliyse bilebilir.
Çünkü pipi gelişimi 16 ve 17 haftalara kadar oluşabiliyor. Sizde tutmuş ama tutmaya da bilirdi. Kız cinsiyet leri için suan erken benim kadın doğumcu akrabam kendi oğlunu 17 haftaya kadar gorememiş. nub teorisine göre bile kız gibi duruyordu dedi.

Arkadaşlar dün cinsiyetini öğrendim bebişimin kızım olacakmış çok heyecanlıyım. :) Ama doktorum sonradan erkeklik organlarının oluşabileceğini bikaç hafta sonra %100 olacağını söyledi. Ama ben çok heyecan yaptım :)
Bende nerelerdesin diye düşünüyordum.. Çok sevindim Mia, erkekte olsa sağlıklı olsun inşallaahh..

Becerikli biri degilim kafayi yicem yani o derece:)tarladaki bezelye domates cok masum sanki deme:))
Canım ben domatesi annemden alıyorum köyde bile o kadar ilaç yapılıyor ki şehirde de köylü kurtlu domatesi olan biri var ondan alıyorum kurt olanda ilaç olmuyor :KK12: Bamya gibi kışlılları annem yetiştiriyor bak ben bu işe gireyim organik tarım ahahaha :KK45:

Canım decaviti de kullanıyorum gyno ferro sanolu da. Kan habı zaten kakada renk değişikliği yapar. Ben yıllardır kullanırım kan hapı kansızlığım var. Kabızlık az su içmekten kaynaklı oluyo bende. En az 2 litre su içmek gerekiyo. İçtiğimde kabızlık sorunumda gidiyo.
Teşekkür ederim canım ben ne kadar su içsemde fayda etmiyor gene kabız gene kabız :(

kızlar hem sizin için hemde kendim için çatlak kremlerini araştırdım. dermotolog bir eczacıyla da gorustum. onerısı Mustela yada Sebamed şimdi fiyat araştırması yapıyorum en uygun satan sıteyıde paylaşırım :)

Canım ben domatesi annemden alıyorum köyde bile o kadar ilaç yapılıyor ki şehirde de köylü kurtlu domatesi olan biri var ondan alıyorum kurt olanda ilaç olmuyor :KK12: Bamya gibi kışlılları annem yetiştiriyor bak ben bu işe gireyim organik tarım ahahaha :KK45:
Hehehe.ben izmirdeyim maalesef bulamiyorum.organik pazar kuruluyormus cumartesi gunleri oraya bakicam bu hafta

kızlar hem sizin için hemde kendim için çatlak kremlerini araştırdım. dermotolog bir eczacıyla da gorustum. onerısı Mustela yada Sebamed şimdi fiyat araştırması yapıyorum en uygun satan sıteyıde paylaşırım :)
ya bana bekarken bi abla demiştiki kim ne ürün ne yağ söylerse söylesin sakın ama sakın inanma lierac al demişti. ya lierac almıyım mı hep onu alayım diyorum kadından etkilendim. mustelayıda görmediğim yer kalmadı :)

@Asiperi_8712 decavit bende kullanıyorum onun etkisinden mi bilmiyorum ama dışkım çok koyu renkte ve kabızım şimdi kan hapıda alıyorum oda kabızlık yapıyormuz napcaz bilmem :(

bizimde belli canım ela kuzey aslında ege istiyordum eşim kuzeye ısındırdı.

Ege'de Kuzey'de Ela' da cok guzel isimler. Allah once kucagina saglikla almayi nasip etsin sonra da yollarini bahtlarini hep acik etsin. Bir an once zaman gecsinde dogsun bebisler kucagimizda olsun istiyor insan.

Benim de bulantilarim anca basladi. Istifra etmeye de basladim. Herkesinki bitiyor benimki yeni basliyor :KK43: biseyim de normal olsa sacimi kesicem zaten:63::anneadayı:
Benimde aynen yaa 9 haftada yeni başladı bulantı,aşırı derecede mide yanması var,dr şurup vermişti artık o da etki etmiyo,kötü günlere girdim... Ne güzel geçiyor gebeliğim derken kısa sürdü :(

ya bana bekarken bi abla demiştiki kim ne ürün ne yağ söylerse söylesin sakın ama sakın inanma lierac al demişti. ya lierac almıyım mı hep onu alayım diyorum kadından etkilendim. mustelayıda görmediğim yer kalmadı :)
o da ıyıymıs aslında onuda gordum ama mustela en favorı olanmış bakalım araştırmaya devam :)

Amin canim ALlah razi olsun bende anneme soyledim o da cok agladi.cok sevindi ama bir haftadir yalnuzim geleyim yanina bebek bizim kiynetlimuz senin yaninda olayim demedi. Tup bebek yaptirdim normalde 1 hafta falan yatman ve birinin bakmasi lazim yarim saat durdu gitti evden sonrada hic gelmefi yani hani duyuyoruz can ciger anneler var bi de mis gibi yapanlar var malesef..insanin bunlari soyleyebilmesi bile ne zor sanki ihanet ediuomusum gibi ama belkide ilk defa bunu kendime bile yeni iyiraf efiyorum. Bu dusuncelerimide biriletiyle paylasmam lazimdi. Yoksa amacim asla kimseyi uzmek falan degildi. Oylesine bir dertlesme tesekkur ederim yorumun icin

Bebeğin doğsun hairlisiyla güzel günler sizi bekliyor tüm kalbimle inanıyorum buna.kiyamam sana.

Back