• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende şimdi bakıyorum internetten :)
kızlar 2 li test için hangi hafta gideceksiniz
benim randevu bu cumartesi ama haftaya almayı düşünüyorum
zaten 11 ve 14 haftalar arası değil mi?
bende baktım çin takvimi ve rus takvimine göre erkek olacakmış :) bakalım bekleyip göreceğiz. canım önce doktorunla görüş ona göre ertele randevunu tabi yinede sen bılırsın

ben gitmedim ama araştırma yaparken duyduğum iyi bir hastaneymiş bu kadar biliyorum.
peki elevit+gyno ferro sanol kullanan yok mu hiç :KK43:
Ferro sanol'u ben kullanıyorum, ben daha yeni 12 haftama gidim, perş. doktora gideceğim o zaman verir herhalde..
Elevit'i kullanan arkadaşlar oldukça fazla burada..
Sen Ankarada mısın? Hangi hastaneye gidiyorsun?

Ferro sanol'u ben kullanıyorum, ben daha yeni 12 haftama gidim, perş. doktora gideceğim o zaman verir herhalde..
Elevit'i kullanan arkadaşlar oldukça fazla burada..
Sen Ankarada mısın? Hangi hastaneye gidiyorsun?
Ben sabit bi yere gidemedim daha hiç bi ufuk hastanesine gittim bi medicanaya kararsızım ufuk hastanesinde devam edicem sanırım ama doktor bildiğiniz var mı acaba?

Çooookkkk uykum var. Sayfaları okudum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri ve ikili test sonuçlarını alanları tebrik ediyorum maşallah diyorum, darısı başımıza inşallah. Herkes isim düşünmeye başlamış bile. Biz tüp bebek yaptırdığımızın ertesi günü yağmur yağıyordu Ankara'da. Orda evimiz var kiraya vermedik geri döneriz diye. Neyse balkona çıktık eşimle o yürütüyor beni, benim hafiften yürümem gerektiği için. Camlar buharlaşmış tabii. 3 embriyo konmuştu bana. Eşimde buharlı cama 3 isim yazdı. :KK16:Deniz, Irmak ve Nehir diye ( su gibi ömürleri olsun, annelerine sıkıca tutunsunlar diye) sonra bizim adlarımızı ve soyadımızı yazıp kalp çizdi kocaman bir aileyiz falan dedik. Hep 3 üde tutarsa adları hazır diyorduk şimdi bir tanesi tuttu cinsiyeti kız olursa o 3 isimden kura çekeceğiz bi de yanına başka bir isim koyabiliriz, erkek olursa mecburen deniz olcak yanına başka bir isim. Bu da bizim isim hikayemiz. :D Çatlak kremini bende merak ediyorum arkadaşlar hangisi iyi ise yarın Ankara'ya gideceğim 5 günlüğüne ordan almam lazım sizden haber bekliyorum en iyisi şudur diye göbeğim kendini gösteriyorda birascık:KK53: Arkadaşlar kusura bakmayın ben lisedede böyleydim ya upuzun kompozisyon yazardım huyum kurusun yazmayı seviyorum, ayrıca ben de çin takvimi testini yaptım Kızım oluyor, eşim çok düşkün kız çocuklarına, kısmet bakalım ne olacak:KK49::nazar::anneadayı::KK46:

Ben sabit bi yere gidemedim daha hiç bi ufuk hastanesine gittim bi medicanaya kararsızım ufuk hastanesinde devam edicem sanırım ama doktor bildiğiniz var mı acaba?
Bende araştırıyorum aynen sabit değilim şuan..
Medicana bana göre baya tuzlu ama güzel diyorlar..
Ufuk hastanesi Emek Aşti'nin o tarafta değil mi? Arştımadım ama devletten daha iyi olduğu kesindir..
Muayene ücretleri ve doğum ücreti ne kadar

Çooookkkk uykum var. Sayfaları okudum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri ve ikili test sonuçlarını alanları tebrik ediyorum maşallah diyorum, darısı başımıza inşallah. Herkes isim düşünmeye başlamış bile. Biz tüp bebek yaptırdığımızın ertesi günü yağmur yağıyordu Ankara'da. Orda evimiz var kiraya vermedik geri döneriz diye. Neyse balkona çıktık eşimle o yürütüyor beni, benim hafiften yürümem gerektiği için. Camlar buharlaşmış tabii. 3 embriyo konmuştu bana. Eşimde buharlı cama 3 isim yazdı. :KK16:Deniz, Irmak ve Nehir diye ( su gibi ömürleri olsun, annelerine sıkıca tutunsunlar diye) sonra bizim adlarımızı ve soyadımızı yazıp kalp çizdi kocaman bir aileyiz falan dedik. Hep 3 üde tutarsa adları hazır diyorduk şimdi bir tanesi tuttu cinsiyeti kız olursa o 3 isimden kura çekeceğiz bi de yanına başka bir isim koyabiliriz, erkek olursa mecburen deniz olcak yanına başka bir isim. Bu da bizim isim hikayemiz. :D Çatlak kremini bende merak ediyorum arkadaşlar hangisi iyi ise yarın Ankara'ya gideceğim 5 günlüğüne ordan almam lazım sizden haber bekliyorum en iyisi şudur diye göbeğim kendini gösteriyorda birascık:KK53:
Haydi hayırlısı:) İsim konusunda inanılmnaz kararsızım biz, evlendiğimizden beri olmayan bebeğimizi hep DURU diye sevdik ama artık çok fazla o isim yaaa..
Bu arada ben o kadar zayıfım ki 45 kiloyum çatlak olur mu ki bende yaaa, hayatta inanmam çok kilo alacağıma:))

Bende araştırıyorum aynen sabit değilim şuan..
Medicana bana göre baya tuzlu ama güzel diyorlar..
Ufuk hastanesi Emek Aşti'nin o tarafta değil mi? Arştımadım ama devletten daha iyi olduğu kesindir..
Muayene ücretleri ve doğum ücreti ne kadar
evet aşti yanı ama tam hatırlamıyorum hep eşim yapıyor ödemeleri:) medicana gibi pahalı değil çok orta karar bir yer sanırım

Çooookkkk uykum var. Sayfaları okudum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri ve ikili test sonuçlarını alanları tebrik ediyorum maşallah diyorum, darısı başımıza inşallah. Herkes isim düşünmeye başlamış bile. Biz tüp bebek yaptırdığımızın ertesi günü yağmur yağıyordu Ankara'da. Orda evimiz var kiraya vermedik geri döneriz diye. Neyse balkona çıktık eşimle o yürütüyor beni, benim hafiften yürümem gerektiği için. Camlar buharlaşmış tabii. 3 embriyo konmuştu bana. Eşimde buharlı cama 3 isim yazdı. :KK16:Deniz, Irmak ve Nehir diye ( su gibi ömürleri olsun, annelerine sıkıca tutunsunlar diye) sonra bizim adlarımızı ve soyadımızı yazıp kalp çizdi kocaman bir aileyiz falan dedik. Hep 3 üde tutarsa adları hazır diyorduk şimdi bir tanesi tuttu cinsiyeti kız olursa o 3 isimden kura çekeceğiz bi de yanına başka bir isim koyabiliriz, erkek olursa mecburen deniz olcak yanına başka bir isim. Bu da bizim isim hikayemiz. :D Çatlak kremini bende merak ediyorum arkadaşlar hangisi iyi ise yarın Ankara'ya gideceğim 5 günlüğüne ordan almam lazım sizden haber bekliyorum en iyisi şudur diye göbeğim kendini gösteriyorda birascık:KK53: Arkadaşlar kusura bakmayın ben lisedede böyleydim ya upuzun kompozisyon yazardım huyum kurusun yazmayı seviyorum, ayrıca ben de çin takvimi testini yaptım Kızım oluyor, eşim çok düşkün kız çocuklarına, kısmet bakalım ne olacak:KK49::nazar::anneadayı::KK46:
ne güzelll:KK68: Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. bende Deniz ismini seviyorum ama malesef eşim istemiyor. Bakalım ne olacak . cinsiyeti belli olduktan sonra başlıcam artık araştırmaya

Eki Görüntüle 1390038 Eki Görüntüle 1390039 Kızlar doktordan geldik ikili taramamız yapıldı renkli ultrasonda cinsiyetimiz de kesinleşti erkekmiş ense kalınlığı 1,20 çıktı doktor iyi dedi kan verdim haftaya sonucu çıkıcak bunlar da oğluşumun fotoları :nazar:
Maşallah canım :nazar: Bayılıyorum şu ultrason fotolarına bende buzdolabına tutturuyorum, artık söylemeye de başladık. Evhamlanıyodum o yüzden söylemiyoduk ama artık 3 ayı geçtik şükürler olsun.. Allah sağlıkla kucaklarımızı doldursun inşallah..

Merhaba kızlar bende Tobb etu hastanesinde Tamer beye gidiyorum, şimdilik memnunum. 2015 anneleri başlığını görünce sizlerle biran önce tanışmak istedim. İnsan kendi gibi olanlarla görüşmek istiyor ;) Size bir sorun olacak benim kuzum henüz 10 haftalık. Geçtiğimiz Cmt randevumuz vardı ancak ultrasonda zor gördük sadece kalp atışı çok netduyuldu o kadar :( Bende üzüldüm tabi sizde de böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Bazen karin yağları da bebeği görmeye engel olabiliyormuş :(

Merhaba kızlar bende Tobb etu hastanesinde Tamer beye gidiyorum, şimdilik memnunum. 2015 anneleri başlığını görünce sizlerle biran önce tanışmak istedim. İnsan kendi gibi olanlarla görüşmek istiyor :KK66: Size bir sorun olacak benim kuzum henüz 10 haftalık. Geçtiğimiz Cmt randevumuz vardı ancak ultrasonda zor gördük sadece kalp atışı çok netduyuldu o kadar :KK43: Bende üzüldüm tabi sizde de böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Bazen karin yağları da bebeği görmeye engel olabiliyormuş :KK43:
benim de ilk öğrendiğim de çok zor görünüyordu. ama bundan sonra gittiğinde net bi şekilde görüceksin artık. Bol su içip gidersen daha kolay görünürmüş ultrasonla ama bence artık buna gerek yok. hayırlı olsun canım :)

İnternette görmüştüm. Normal pantolonları hamile pantolonuna çeviriyolardı. Dikişten biraz anlıyorum bi pantolonumda denicem bende yaza doğru :)
Bu süpermiş hiç görmemiştim. Bende anlarım biraz dikişten giymediğim pantolonlar üzerinde deniyeyim bakalım sağ ol canım :KK28:
Bende dün aldım bir tane hamile pantolonu, hiç hesapta yoktu daha erken falan diyordum, fakat benim ne kadar zayıflasam da göbeğim hiç gitmezdi, şimdi sanki dahada büyüdü gibi.:-) Eee pantolonlar düşük bel genelde malum:KK43:, bir giydim hamile pantolonunu oh be dedim dünya varmış, nasıl rahat.. Karnım teşekkür ederim diye fısıldadı sanki :KK45:bir an önce deneyin derim kızlar süperrr..

Haydi hayırlısı:) İsim konusunda inanılmnaz kararsızım biz, evlendiğimizden beri olmayan bebeğimizi hep DURU diye sevdik ama artık çok fazla o isim yaaa..
Bu arada ben o kadar zayıfım ki 45 kiloyum çatlak olur mu ki bende yaaa, hayatta inanmam çok kilo alacağıma:))
eskiden bi dizi vardı yeditepe istanbul diye özgü namal ın oynadğı karakterin adı duru idi Ben de çok sevmiştim o ismi çok güzel bir isim ama dayımın kızının adı koyma ihtimalim sıfır oğlum olursa ruzgar ismini çok istiyorum nickimden de belli olduğu gibi kız olursa oooooo bir sürü. ablamın bir arkadaşı vardı adı kalbim di bi de erkek kalbim bey. Demek anne baba o ismi yakıştırmış başkasını layık görememiş:KK48: Ben kiloluyum canım bide çok ilaç iğne kullandım hala da kullanıyorum vitaminler falan diyetisyenim 5. aya kadar sana kilo aldırmamayı hedefledim diyo ama beni görmeyeli 2 hafta oldu aslnda pek de yemiyorum ama şiştim iğnelerden, ilaçlardan iyice

Back