• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz :rolleyes:
Oooo gözünüz aydın yeni gördüm :-) maşallah bebiseeee :nazar::KK46: sağlıkla gelsin :)

:KK49:Hayırlı olsun canım..:nazar: Maşallah.. İyice dinlen şimdi çok geçmiş olsun..
teşekkür ederim canım :KK28:
tebrikler canım.. :KK46:Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah.. :KK73::KK73:
bu görüntülerden ben pek bi şey anlayamıyorum...:KK33:
amin canım inşallah çok sağol :KK68:
Aaaa 12.haftada o kadar net gözükür mü yaaa :))
bizde şaşırdık canım hatta eşim doktora sonra değişmesin dedi bu kadar kesin olmasa söylemezdim zaten dedi biraz azarladı :rolleyes:
Canım bu arada gözün aydın Rabbim hayırlı saklıklı şekilde k6cağna almanı nadip etsin hayrlı uzun ömürler versin:KK46:Ogluşuna
amin canım inşallah teşekkür ederim
Oyy canım maşallah hayırlı olsun tekrardan inşallah dinlenmeye daha fazla zaman bulursun bundan sonra dikkat et kendine
sağol canım aksine daha yoğunlaşıyor işler stajımın bitmesine de daha var maalesef :(
Oooo gözünüz aydın yeni gördüm :-) maşallah bebiseeee :nazar::KK46: sağlıkla gelsin :)
çok sağol canım inşallah kucağımıza almamızda nasip olur cümlemizin :KK36:

kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz :rolleyes:
hayırlı olsun cnm Allah gönlüne göre verdi maaşallah. Bizim doktor 16. haftadan önce söylemem diyor :)

hayırlı olsun cnm Allah gönlüne göre verdi maaşallah. Bizim doktor 16. haftadan önce söylemem diyor :)
sağol canım biz kanama oldu diye gittik aklımda yoktu hareket ettiğini görünce rahatladım ama yine de sormak aklıma gelmedi doktorumuz kendi söyleyince şaşırdık bizde :)

Hoşbuldum canm benim tam tersi yürüdğümde olyo sürekli uzanmam gerekiyo yürüdğümde okadar şiddetli oluyoki ağlyrm dktrm ortptye git dedi gittim ama bişi yapamyız hamilesin diye flmd3 çekemeyiz dedi sürekli dinlen dedi 9 ay çekeblirmşim.Rabbim evlatlarımızı korusun hayırl7syla kucağmıza almayı nasip etsin cümlemize dayancaz artk bu ağrılara:KK68:
Kizlar sanciniz sabit bi yerde degilse ve gebelikten kaynaklanmiyorsa benim durumumu hatirlatirim sacilar bigun uzun yuryusten sonra cogaldi ve k.d.drum apandsten suphelenip tam batin ultrasona gonderdi ve bebisimin haricinde bobreklerde de taslar cikti insaAllah sizin oyle degildir ama aklinizda bulunsun derim..:anneadayı:

:KK64:
teşekkür ederim canım :KK28:

amin canım inşallah çok sağol :KK68:

bizde şaşırdık canım hatta eşim doktora sonra değişmesin dedi bu kadar kesin olmasa söylemezdim zaten dedi biraz azarladı :rolleyes:

amin canım inşallah teşekkür ederim

sağol canım aksine daha yoğunlaşıyor işler stajımın bitmesine de daha var maalesef :KK43:

çok sağol canım inşallah kucağımıza almamızda nasip olur cümlemizin :KK36:
Wayy bee hayırlı olsun canım yaa inşallah bende görürüm aynısından:DBiraz erkek çocuğu meraklısı olunca :KK64:

İşte boşver bulantıyı falan canım, öenmli olan kanama falan olmasın.. bende de kalmadı bulantı falan.. Kullanıyordum ama bir kaç atlamalarım oldu, birde düşük tehliken yok dediler bana ondan rahatlama gelmişti..
Bu arad hiç ayakta falan kalmıyorum, yemek bile yapmıyorum, kayınvalide de yiyoruz, iş yerinde de öyle.. Buna şükür diyelim..
Gecer inşallah korkma allhm korusun onları napalım bn kanama olmadgi halde korkuyorm stres de tetiklemis olabilir
İşte boşver bulantıyı falan canım, öenmli olan kanama falan olmasın.. bende de kalmadı bulantı falan.. Kullanıyordum ama bir kaç atlamalarım oldu, birde düşük tehliken yok dediler bana ondan rahatlama gelmişti..
Bu arad hiç ayakta falan kalmıyorum, yemek bile yapmıyorum, kayınvalide de yiyoruz, iş yerinde de öyle.. Buna şükür diyelim..
Anladim canm progestani ihmal etme inşallah saglkla kucagmza alirz bebislerimizi

Ayyy ne güzel cinsiyet haberleri gelmeye başlandı.öğrenenlere hayırlı olsun:nazar:.darısı bize inşallah:anneadayı:
insAllah ya..Ben birak cinsiyet secebilmeyi daha kafa seklini bile yani hic bir azasini goremedim :KK37:pzt gittim en son daha erken kolu bacagi icin dedi

Kızlar minigim burda 11+5 maşallah 1 hafta önden gidiyor doktor cinsiyet için erken dedi Tahmininiz var mi :nazar:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim oğlumun aynı hafta ultrasonu var ve bacaklarının arasına siyah bir yer var orada da beyaz dik bir çizgi var. Boy için olçulen işaret değil.karnına doğru yerde.senin bebiştede var.bence erkek canım ;-)

Hayırli günler ağustos anneleri kızlar benim 3 gündür mide bulantilarim kesildi bu durumu yasayan varmi aranizda bu arada 8+6 gebeyim

Dün akşam kahverengi akıntı gibi bişey geldi ama çok az. Doktor'umu aradım sıkıntı yok progestan kullanmaya devam et kanama olmadığı sürece sorun yok def. Sonradan gelmedi allahtan. Yorgunluktan oldu sanırım hamileyken çalışmak zor

Back