• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar sabah doktra gttim bebegim kipirdamiodu anladm bi akslik oldgnu kalp atisi gozukmedi dopplerdede yoktu suan kanamam basladi sabah kurtaj olucam size suan en cok fikir ihtyci duydgm an kalp atisi durup kanama goren warsa bsy solesn:KK43:(
Çok üzülüyorum böyle duyunca :( Rabbim hayırlısını versin, inşallah hayırlı haberler alırsın, bir arkadaş başka doktora görün demiş öyle bir şansın varsa başka bir doktorada git, eğer üzücü bir haber varsada Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat versin sana, kaderi değiştiremeyiz ne yaparsak yapalım herşey Takdiri İlahi.. :( :(

Umarim öyle olur valla sürekli ağlayarak bi gebelik yasamk istemem evham ve gerginlik tavan yani sürekli bsy olurmu acaba kalbi atiyomu ya onu kaybedersem dye sürekli bunlari düşünmekten keyfini yasayamiyorum bu duygunun çünkü 6 .hftamda düşük tehlikesi yaşadım korkuyorum o yüzden
Ah bu evhamlar :( Bu ara bende öyleyim bir kaç gün öncesine kadar hiç takılmıyordum, burada bebişini kaybeden anneleri okuyunca kötü oluyorum, elimde değil..
Eşim açma şu Kadınlar Kulübünü diyor :( Galiba haklı :(

kizlar sabah doktra gttim bebegim kipirdamiodu anladm bi akslik oldgnu kalp atisi gozukmedi dopplerdede yoktu suan kanamam basladi sabah kurtaj olucam size suan en cok fikir ihtyci duydgm an kalp atisi durup kanama goren warsa bsy solesn:KK43:(
Cok gecmis olsun cnm

Cok gecmis olsun cnm.

merhaba canım , bende henüz dinlemedim biliyormusun kalp atışını , doktorum kalp atışını gordugumuzu hareket ettiğinide gorduk cok sukur o yüzden bebegın kalbını yormak ıstemıyorum dedı
Bwen dün bayağı kafama taktım ama akşam eşim rahatlattı. Mutlaka vardır bi bildiği, profesor sonuçta çok takılma gördük ne güzel atıyor üzme kendini dedi :)
Kalbi yorma sözü biraz saçma olmuş ama sizinki en azından açıklama yapmış bize direk zamanı var dedi :63:
Bekleyelim bakalım, 2 hafta daha :oops:

Çok geçmiş olsun... :KK51: Zordur bilirim, Allah yardımcınız olsun. İnsan bu fikre çabuk alıştırıyor kendini.
Bende malesef ağustos ayında bir kayıp yaşadım. Çok üzülmüştüm hatta bu fikri ertelemiştim de ama Allah tekrar bi mucize yaşattı bana :KK68: İçinizi ferah tutun, mutlaka vardır bi hayır. :KK51:

Bu arada Günaydınlaaar:KK23:

Yaaa normal kontrole mi gitmistin canim

Çıkarlar yakında:))

Biz sevgili dönemimizde ki gibi sarılıp duruyoruz sadece:D
Yani bir konu vardı burada, kadının eşi hiç yanaşmıyormuş, hamilelikte falan aralarında hiç bir şey olmamış falan, acaba aramızda bir eksiklik olur mu diyede düşünmeden edemiyorum ben..
Doktor bana haftada 1 normal dedi tehlikem falanda yok, sana sınırlama koydu mu öyle.

Aslında arada sevgi varsa çok da düşünmeye gerek yok yaa..

5 . Haftada kanaman oldugunda yasak koydu dr. Yaklaşık 6hafta oldu kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz :) kafamda takiliyor acaba ilişkimiz zarar görürmu diye...
Eşim ısrarcı degil hatta lafını bile etmiyor ama hamilelik psikolojisi aklima takılıyor.
Sonuçta 2mizin çocuğu bu. Erkeklerin doğası farkli olsada bisüre idare etmek gerekir bebek için ;)

günaydın güzel hamişlerrr
newmoon142 newmoon142 arkadaşım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm
kendine dikkat et en kısa zamanda acını unutturacak bebek nasip eder sana inşallah Allahım

kızlar bende boyatmak değil de kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum malum batıl inanç var kestirilmez diye

Günaydın kizlar. Hastanedeyim rutin gebelik tahlilleri icin geldim.kan-idrar verdim sonucu bekliyorum. Ins. Sorun cikmaz.
oncesinde kuzumu gordum kalp atisini bikere daha dinledim. Lekelenmelerin nedeniji sordum doktora.sorun yok aktif bi kanama alanı gorunmuyo, bebek gayet iyi dedi. Kahve telvesi seklindeyse önceki aydan eski kanamadir, Önemsiz dedi. Sizinde bilginiz olsun

5 . Haftada kanaman oldugunda yasak koydu dr. Yaklaşık 6hafta oldu kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz :) kafamda takiliyor acaba ilişkimiz zarar görürmu diye...
Eşim ısrarcı degil hatta lafını bile etmiyor ama hamilelik psikolojisi aklima takılıyor.
Sonuçta 2mizin çocuğu bu. Erkeklerin doğası farkli olsada bisüre idare etmek gerekir bebek için :KK66:
Anlayışlı olması önemli, zaten hissedersin seni ve bebeğinizi önemsediğini.. çok takılmayalım yaa.. minnak bebeklerimiz sağlıkla gelsin, sonrasını hallederiz yahu:)

Kızlar günaydıııın ;) dün giremedim 30 sayfa geçmiş olmuş. Nasıl okuycm ben :(

Günaydın lar ....Bende kahvaltı hazırlamaya erinmekle meşgulüm :) ahh anacim ah gelsende baksan az kızına :)

Günaydın kizlar. Hastanedeyim rutin gebelik tahlilleri icin geldim.kan-idrar verdim sonucu bekliyorum. Ins. Sorun cikmaz.
oncesinde kuzumu gordum kalp atisini bikere daha dinledim. Lekelenmelerin nedeniji sordum doktora.sorun yok aktif bi kanama alanı gorunmuyo, bebek gayet iyi dedi. Kahve telvesi seklindeyse önceki aydan eski kanamadir, Önemsiz dedi. Sizinde bilginiz olsun
günaydın canım ne güzel haberler verdin bize bak bebeğin iyi kalbi de atıyor çok şükür :nazar:

Back