- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #8.001
Herhalde bi de ben progestan kullaniyorumHormonlardan oluyor sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhalde bi de ben progestan kullaniyorumHormonlardan oluyor sanırım
Yok canim ne olcak. Ilkinde kestirdim saclarimi bundada kestircem. Dogumdan sonra saclarim cok dokuluyor. Bari kestireyimde rahat edeyim. Bana kalsa keltoş olucam :)günaydın güzel hamişlerrr
@newmoon142 arkadaşım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm
kendine dikkat et en kısa zamanda acını unutturacak bebek nasip eder sana inşallah Allahım
kızlar bende boyatmak değil de kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum malum batıl inanç var kestirilmez diye
ben ilkinde de kestirmemiştim doğum olunca birkaç gün sonra kendim evde kesmiştim hem ameliyatlıydım hemde bebeğim hiç durmuyordu kuaföre gidememiştimYok canim ne olcak. Ilkinde kestirdim saclarimi bundada kestircem. Dogumdan sonra saclarim cok dokuluyor. Bari kestireyimde rahat edeyim. Bana kalsa keltoş olucam :)
Gozunaydin canimMrb bayanlar bende duydum kalp atımını çok şükür
Gecmis olsun cok uzuldum rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsinkizlar sabah doktra gttim bebegim kipirdamiodu anladm bi akslik oldgnu kalp atisi gozukmedi dopplerdede yoktu suan kanamam basladi sabah kurtaj olucam size suan en cok fikir ihtyci duydgm an kalp atisi durup kanama goren warsa bsy solesn(
Gunaydin canim tekrar gozunaydin iyi olmaniza cok sevindimGünaydın kizlar. Hastanedeyim rutin gebelik tahlilleri icin geldim.kan-idrar verdim sonucu bekliyorum. Ins. Sorun cikmaz.
oncesinde kuzumu gordum kalp atisini bikere daha dinledim. Lekelenmelerin nedeniji sordum doktora.sorun yok aktif bi kanama alanı gorunmuyo, bebek gayet iyi dedi. Kahve telvesi seklindeyse önceki aydan eski kanamadir, Önemsiz dedi. Sizinde bilginiz olsun
benimki de 4 aylik gobek gibi ama tup bebek oldu benim bi suru islem bi de ikizler insallah,bunlarin da etkisi var sanirimGünaydın kızlar benım karnım şişmeye başladı eşim göbeğin belli oluyor diyor bende erken diyorum ama bu genetik olabilir mi annemde 1buçuk aylık hamileyken göbeğim belli oluyordu dedi bende aynı durumda olan var mi
Zayıf mısın? Benimde belli oluyor, ben çok zayıfım mesela, kilolularda fark edilmiyormuş..Günaydın kızlar benım karnım şişmeye başladı eşim göbeğin belli oluyor diyor bende erken diyorum ama bu genetik olabilir mi annemde 1buçuk aylık hamileyken göbeğim belli oluyordu dedi bende aynı durumda olan var mi
Aynen bende dün daha yoğun oldu batmalar, içi acıyor gibi dimi karın kısmının.. Rahim büyüyoyr diyorlar..Gunaydin kizlar ben gozlerimi acamiyorum yaa kizim da 7 de ayakta uykumu alamiyorum gun icinde de uyuyamiyorum gozlerim yari kapali ve cok halsizim canim hicbirsey yapmak da istemiyor
bi de karninizda bebegin oldugu taraflarda batmadan biraz fazla acima gibi bisey oluyor mu?
Gozunaydin canim
Gecmis olsun cok uzuldum rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Gunaydin canim tekrar gozunaydin iyi olmaniza cok sevindim
benimki de 4 aylik gobek gibi ama tup bebek oldu benim bi suru islem bi de ikizler insallah,bunlarin da etkisi var sanirim
Zayıf mısın? Benimde belli oluyor, ben çok zayıfım mesela, kilolularda fark edilmiyormuş..
Tatlım tabiki drum verdi burda defalarca söyledim druna danışın alın diye ben çarem buldum inş sizin içinde aynı sonucu verir.birde guatr tahlili yaptırın guatr hamisler de iki katı bulantı yapıyormuş. Drum dedi bnde çıkmadı. İkiside tablet canım. Gunde Biri aç biri tok iki defa iciyorum
Geçmiş olsun...Selam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Selam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde çağlacanım karpuz istiyooo mevsimsiz kocam bulamadı![]()
Rabbim hayırlısyla tez zamanda tekrar bir evlat bağışlasın sana..ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Selam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Ne güzel devam et bence böyle, benim gibi düşük belirtilerini araştırmandan iyidir..Geçmiş olsun...Tekrarı yaşanmasın inşallah. Amin size de Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
Kızlar siz de benim gibi durmadan nette araştırma yapıyo musunuz?Ben durmadan bebek odası, bebek arabası, yok o yok bu. Bi ajanda edindim durmadan yazıp çiziyorum
Bi de birikim yapıyorum şimdiden minik lokum için
Benim gibi olanlar var mı![]()