• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel hamişlerrr
@newmoon142 arkadaşım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm
kendine dikkat et en kısa zamanda acını unutturacak bebek nasip eder sana inşallah Allahım

kızlar bende boyatmak değil de kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum malum batıl inanç var kestirilmez diye
Yok canim ne olcak. Ilkinde kestirdim saclarimi bundada kestircem. Dogumdan sonra saclarim cok dokuluyor. Bari kestireyimde rahat edeyim. Bana kalsa keltoş olucam :)

Yok canim ne olcak. Ilkinde kestirdim saclarimi bundada kestircem. Dogumdan sonra saclarim cok dokuluyor. Bari kestireyimde rahat edeyim. Bana kalsa keltoş olucam :)
ben ilkinde de kestirmemiştim doğum olunca birkaç gün sonra kendim evde kesmiştim hem ameliyatlıydım hemde bebeğim hiç durmuyordu kuaföre gidememiştim

Günaydın kızlar benım karnım şişmeye başladı eşim göbeğin belli oluyor diyor bende erken diyorum ama bu genetik olabilir mi annemde 1buçuk aylık hamileyken göbeğim belli oluyordu dedi bende aynı durumda olan var mi

Mrb bayanlar bende duydum kalp atımını çok şükür
Gozunaydin canim
kizlar sabah doktra gttim bebegim kipirdamiodu anladm bi akslik oldgnu kalp atisi gozukmedi dopplerdede yoktu suan kanamam basladi sabah kurtaj olucam size suan en cok fikir ihtyci duydgm an kalp atisi durup kanama goren warsa bsy solesn:KK43:(
Gecmis olsun cok uzuldum rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Günaydın kizlar. Hastanedeyim rutin gebelik tahlilleri icin geldim.kan-idrar verdim sonucu bekliyorum. Ins. Sorun cikmaz.
oncesinde kuzumu gordum kalp atisini bikere daha dinledim. Lekelenmelerin nedeniji sordum doktora.sorun yok aktif bi kanama alanı gorunmuyo, bebek gayet iyi dedi. Kahve telvesi seklindeyse önceki aydan eski kanamadir, Önemsiz dedi. Sizinde bilginiz olsun
Gunaydin canim tekrar gozunaydin iyi olmaniza cok sevindim
Günaydın kızlar benım karnım şişmeye başladı eşim göbeğin belli oluyor diyor bende erken diyorum ama bu genetik olabilir mi annemde 1buçuk aylık hamileyken göbeğim belli oluyordu dedi bende aynı durumda olan var mi
benimki de 4 aylik gobek gibi ama tup bebek oldu benim bi suru islem bi de ikizler insallah,bunlarin da etkisi var sanirim

Gunaydin kizlar ben gozlerimi acamiyorum yaa kizim da 7 de ayakta uykumu alamiyorum gun icinde de uyuyamiyorum gozlerim yari kapali ve cok halsizim canim hicbirsey yapmak da istemiyor
bi de karninizda bebegin oldugu taraflarda batmadan biraz fazla acima gibi bisey oluyor mu?

Zayıf mısın? Benimde belli oluyor, ben çok zayıfım mesela, kilolularda fark edilmiyormuş..

Gunaydin kizlar ben gozlerimi acamiyorum yaa kizim da 7 de ayakta uykumu alamiyorum gun icinde de uyuyamiyorum gozlerim yari kapali ve cok halsizim canim hicbirsey yapmak da istemiyor
bi de karninizda bebegin oldugu taraflarda batmadan biraz fazla acima gibi bisey oluyor mu?
Aynen bende dün daha yoğun oldu batmalar, içi acıyor gibi dimi karın kısmının.. Rahim büyüyoyr diyorlar..

Tunaydinnnn hanimlarrrr
Nasil uyumusum anlatamam coktandir boyle uyumamistim
Cok sukur bide mutlu uyandim simdide bebisi doyurma zamani :KK46:bulantisi olan anneler asiri istisna durumlar disinda 11 12.ci haftada rahatlamaya basliosunuz az daha sabir cok az sık sık yiyin bol su icin birde ,cunku dusugun az bilinen bir nedenide az su icmekmis
Coookkkkk cici gunler dilerim efenim sevgili anne ve bebislere .:KK48:
Duamizi edelim zirhimizi kusanalim
Hergun bir fatiha okuyup hz fatima annemizin ruhuna hediye eyleyelim dogumumuz kolay gecsin:anneadayı::nazar::nazar::nazar:

Gozunaydin canim

Gecmis olsun cok uzuldum rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Gunaydin canim tekrar gozunaydin iyi olmaniza cok sevindim

benimki de 4 aylik gobek gibi ama tup bebek oldu benim bi suru islem bi de ikizler insallah,bunlarin da etkisi var sanirim

Ay benımkide mi ikiz acaba ikiz olduğu kaçıncı ayda Anlaşılıyor canım

Selam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Tatlım tabiki drum verdi burda defalarca söyledim druna danışın alın diye ben çarem buldum inş sizin içinde aynı sonucu verir.birde guatr tahlili yaptırın guatr hamisler de iki katı bulantı yapıyormuş. Drum dedi bnde çıkmadı. İkiside tablet canım. Gunde Biri aç biri tok iki defa iciyorum

Tşkkürler.. Bende guatr biraz yüksek çıktı pazartesi dahiliye dr a gidicem usg falan istedi ona göre bu ilaçlarıda sorarım doğum druma teşkkrler

Selam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun...:KK51: Tekrarı yaşanmasın inşallah. Amin size de Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah :KK68:

Kızlar siz de benim gibi durmadan nette araştırma yapıyo musunuz? :KK49: Ben durmadan bebek odası, bebek arabası, yok o yok bu. Bi ajanda edindim durmadan yazıp çiziyorum :KK64: Bi de birikim yapıyorum şimdiden minik lokum için:KK23:
Benim gibi olanlar var mı :KK51:

Rabbim hayırlısyla tez zamanda tekrar bir evlat bağışlasın sana..ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kısmetimzide ne varsa yaşıyoruz, değiştiremeyiz :(

Geçmiş olsun...:KK51: Tekrarı yaşanmasın inşallah. Amin size de Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah :KK68:

Kızlar siz de benim gibi durmadan nette araştırma yapıyo musunuz? :KK49: Ben durmadan bebek odası, bebek arabası, yok o yok bu. Bi ajanda edindim durmadan yazıp çiziyorum :KK64: Bi de birikim yapıyorum şimdiden minik lokum için:KK23:
Benim gibi olanlar var mı :KK51:
Ne güzel devam et bence böyle, benim gibi düşük belirtilerini araştırmandan iyidir..
Bende birikim yapıyorum bebeğim için, keşke daha önce yapsaydım diyorum

Back