• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğduğunda da devam ediyor merak etmeyin :) hatta katlanarak artyor ilk dönemler bebkler tabi birbirini tutmuyor ama çok huzursuz ve sıkıntılı olabiliyor öyle olunca ne oldu niye ağlıyor niye emmiyor emdi niye kustu vs. vs. emin olun oturup birlikte ağladığınız günler geliyor

off off o kadar fena birşeyki ilk hamileliğimde de çok ağlamıştım ilk aylarda... olabildiğince moralinizi yüksek tutun...

aynen üstelik ağzımda hiç tat yok umarım kızımda olduğundan daha çabuk atlatırım...

allah kucağımıza aldığımız günleride gösterecek inşallah :) hayırlı olsun
Hmde ne fena eşim gülüyor artık az öncede yemek yiyemedim midem bulandi die ağladım ne kadar surerkki bu acep

Hemde çok normladede duygusal bi insanim ama bi kc gündr haberleri izlerken bile ağlıyorum ; ((

Izleme seni rahatsiz eden seyleri. kanal degistir ya da odayi degistir madem etkileniyosun. Ben de Bu hormonlar yuzunden ruhsal olarak cok fazla degisiklikler yasiyorum.

Ben onuncu haftadayim duygu degisimi cok yasiyorum. Ozellikle cok sinirli oluyorum. Bu zamanlarda Beta degerimiz arttigi icin daha fazla yasaniyor bu belirtiler beta dusmeye basladiginda yani normale dondugunde bizde normal insanlara yakin insanlar olabiliriz diye temenni ediyorum:))

ben 15-16 haftadan sonra normale dönmüştüm tabi normal merak ve evham durumu değişmiyorda ağlamalar falan azalıyoru, ben kusardım bir saat ağlardım zaten ağlama bitince bir dha kusardım ilk hamileliğim çok zordu 4 aylık olana kadar şimdi 3-4 günde bir kusuyorum sadece sabah bulantılarım oluyor arada bulanıp geçiyor kızım çok endişeleniyor ben rahatsız olunca o korkmasın diye öyle frenliyorum ki kendimi annelik meğer insana kendini yenecek güç veriyormuş diyorum çok şükür...

Izleme seni rahatsiz eden seyleri. kanal degistir ya da odayi degistir madem etkileniyosun. Ben de Bu hormonlar yuzunden ruhsal olarak cok fazla degisiklikler yasiyorum.

Ben onuncu haftadayim duygu degisimi cok yasiyorum. Ozellikle cok sinirli oluyorum. Bu zamanlarda Beta degerimiz arttigi icin daha fazla yasaniyor bu belirtiler beta dusmeye basladiginda yani normale dondugunde bizde normal insanlara yakin insanlar olabiliriz diye temenni ediyorum:))
Umarim öyle olur valla sürekli ağlayarak bi gebelik yasamk istemem evham ve gerginlik tavan yani sürekli bsy olurmu acaba kalbi atiyomu ya onu kaybedersem dye sürekli bunlari düşünmekten keyfini yasayamiyorum bu duygunun çünkü 6 .hftamda düşük tehlikesi yaşadım korkuyorum o yüzden

Iyi akşamlar hamiş anne adaylari :) siz bebeklerinizin kalp atişini hissediyor musunuz ? Ben daha kalp atişini duymadim ama sanki hissediyorum gibibya boyle olaniniz var mi :)

Yaa gerçektenmi.. Bende serum hiç bi işe yaramadı dr mu verdi bu ilaçları bende sorayım druma.. Çok kötüyüm.. İkisini birmi kullanıyosun.. Tablet mi? şurup mu?çok sordum ama çok çok perişan haldeyim..
Tatlım tabiki drum verdi burda defalarca söyledim druna danışın alın diye ben çarem buldum inş sizin içinde aynı sonucu verir.birde guatr tahlili yaptırın guatr hamisler de iki katı bulantı yapıyormuş. Drum dedi bnde çıkmadı. İkiside tablet canım. Gunde Biri aç biri tok iki defa iciyorum

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize. Bugün doktora gittim. Bebişim 8+3 gibi olmalı sata göre. Ultrason da 9+0 göründü. Sıkıntı olmaz di mi? Kocam tosun diyor :-)

Yok ne sorun olacak bazen daha küçük çıkıyo oda sorun değil değişir. Hadi gözümüz aydın tosun cuk geliomuş :KK49:

Yok ne sorun olacak bazen daha küçük çıkıyo oda sorun değil değişir. Hadi gözümüz aydın tosun cuk geliomuş :KK49:
Allah hepimize sağlıklı sıhatli, hayırlı, cinsiyeti tam, tosuncuklar nasip etsin. Allah İsteyen herkese versin. Hiçbir anne adayımızı üzmesin. Çok öptüm. İyi geceler :KK68:

ben 15-16 haftadan sonra normale dönmüştüm tabi normal merak ve evham durumu değişmiyorda ağlamalar falan azalıyoru, ben kusardım bir saat ağlardım zaten ağlama bitince bir dha kusardım ilk hamileliğim çok zordu 4 aylık olana kadar şimdi 3-4 günde bir kusuyorum sadece sabah bulantılarım oluyor arada bulanıp geçiyor kızım çok endişeleniyor ben rahatsız olunca o korkmasın diye öyle frenliyorum ki kendimi annelik meğer insana kendini yenecek güç veriyormuş diyorum çok şükür...
İkinci gelsin hayırlısıyla o zmn dahada iyi anlarsın nasıl güzel annelik :)

Back