• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah bu evhamlar :KK43: Bu ara bende öyleyim bir kaç gün öncesine kadar hiç takılmıyordum, burada bebişini kaybeden anneleri okuyunca kötü oluyorum, elimde değil..
Eşim açma şu Kadınlar Kulübünü diyor :KK43: Galiba haklı :KK43:
Benm bi arkadasima doktru yasaklamsti buraya girmesini düşünebiliyomusun ama burda brbrmzle konuşunca rahatliyoruz bn bakmadan duramıyorm valla :)

Selam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede aramıza katılırsın her şey de bi hayır vardır kendine çok iyi bak üzülmemeye çalış

Benm bi arkadasima doktru yasaklamsti buraya girmesini düşünebiliyomusun ama burda brbrmzle konuşunca rahatliyoruz bn bakmadan duramıyorm valla :)
Aynen..İşe gelince ilk işim burayı açmak:) Kişi aklını kullanırsa faydalı valla:)

Bnde kullanıyorum 2 haftadr fitil olarak gunde iki kere ve 13 14 haftaya kdr dvm dedi dktrum sen niye kullaniosun lekelelenmemi yaşadın
Ben de günde iki kez kapsül olanından kullanıyorm 6. Haftada lekelenmem olmuştu bikaç gün sonra geçti ama ilaca hala devam ediyorm

Geçmiş olsun...:KK51: Tekrarı yaşanmasın inşallah. Amin size de Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah :KK68:

Kızlar siz de benim gibi durmadan nette araştırma yapıyo musunuz? :KK49: Ben durmadan bebek odası, bebek arabası, yok o yok bu. Bi ajanda edindim durmadan yazıp çiziyorum :KK64: Bi de birikim yapıyorum şimdiden minik lokum için:KK23:
Benim gibi olanlar var mı :KK51:
Benim durumum trajikomik :) geçen sene arabamız vardı birikim vardı iki gebelik kaybı yaşadım bu sene eşim iş kurdu ne var ne yok oraya gitti araba yok para yok bebiş geldi kalp atışını da gördük :) rızkıyla gelecek inşallah

Ben eşime demedim kirazı.. ayva al dedim
kızlar özellikle bu aylarda tamda mevsimi ayvayı soyup dilimleyın biraz tuz ve limonla karıştırıp bir güzel yiyin.hem ağzınızin tadı düzelir midenize iyi gelir ve birde hadis okumustum

AYVA: ”Ayva yiyiniz, yürek sıkıntınızı alır. Göğüsteki balgamı ve kiri temizler. Kalbe de kuvvet ve şecaat verir. Hamile kadın yerse doğan çocuğu güzel olur.”

Ben eşime demedim kirazı.. ayva al dedim
kızlar özellikle bu aylarda tamda mevsimi ayvayı soyup dilimleyın biraz tuz ve limonla karıştırıp bir güzel yiyin.hem ağzınızin tadı düzelir midenize iyi gelir ve birde hadis okumustum

AYVA: ”Ayva yiyiniz, yürek sıkıntınızı alır. Göğüsteki balgamı ve kiri temizler. Kalbe de kuvvet ve şecaat verir. Hamile kadın yerse doğan çocuğu güzel olur.”

Back