2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım Allah yokluğunu göstermesin annemin sana da kolaylık versin ben ne kahvaltı hazırlıyorum ne yemek ama annem staj yaptığım için yardım ediyor sözleşmemiz öyle para kazanmak için çalışsan bakmam yapmam diyor :)

Banada öyle dediler de, 1 hafta geçmeden gittim:)
O sebepten dedim canım boşa bekleme diye, sen onlara bakma

hahahah. yani sen de para kazansan anneciğine hediyeler alırsın ki her ay
zaten hediye almasan bile yine bakar annen
öyle altlı üstlü oturup da bakmayacak değil ya.
her ay 1 çeyrek altın bile versen ona bir birikimdir yani.

ben şimdi 700 tl veriyorum bakıcıya. yemek yapmıyor ben hazırlayıp çıkıyorum .
evde çocukların oyuncakları ya da dağıttıkları yerleri de ellemiyor.
eve gidince bunları da biz hallediyoruz
üstelik büyük oğlan öğlen okula gidiyor . kalıyor ediz ile. onu da kendi evine çıkarıyor. üst komşum çünkü.
yani mecburuz . anamız , kaynanamız uzakta.
yapcak bir şey kalmıyor

Banada öyle dediler de, 1 hafta geçmeden gittim:)
O sebepten dedim canım boşa bekleme diye, sen onlara bakma
çalıştığım için hafta içi de sürekli izin almak istemiyorum o yüzden biraz da cumartesiyi bekliyorum yoksa hafta içi gitsem de olurdu. sen duydun mu bebeğinin sesini :)

canım senle aynı dönemdeyiz baskı gibi oluyor dimi bende o şekilde çunku minnoşumuz bu haftada çok hızlı buyuyor normal yani

inş cnm ya içimrahatlattın tskler

Para kazanıyorum tabi ki canım annemin demek istediği sırf para kazanayım eve destek olayım diye çalışırsan bakmam çocuğuna diyor stajını bitir otur evinde bak çocuğuna ofis açarsan da yine yardımcı olurum :) mutfak ihtiyacı için para veriyorum hafta sonları geziyoruz istediği bir şey olursa yine alıyorum bide bana araba almıştık onun kredisini oduyorum fazla bir şey kalmıyor zaten

Çok veriyorsun ya ben kreşe 650 veriyordum geçen sene kahvaltı öğle yemeği ikindi veriyorlardı memurlara özel kreş yok mu çalıştığın kurumda canım

anladım canım .
ben staj yaparken para kazanmıyorsun sandım :)
araban da hayırlı olsun. kazasız belasız kullan inşallah.
biz de araba kredisi ödüyoruz . o da insanı büküyor tabi.

Çok veriyorsun ya ben kreşe 650 veriyordum geçen sene kahvaltı öğle yemeği ikindi veriyorlardı memurlara özel kreş yok mu çalıştığın kurumda canım
canım benim . çok haklısın.
700 tl versem özel kreşe gül gibi bakılır ediz de
abimiz var ya .
öğlene kadar evde.
bu yıl 3. sınıfta.
seneye 4. sınıf
5 sınıfta yalnız kalabilir diye düşünüyorum .
abimiz yarım gün evde.
ama hiç bir aktivitemiz de yok .
çocukla kızı oyun oynuyor bi tek . o var. kızı 13 yaşında.
üniversitenin kreşi var .
hatta 375 tl. personele . fakat ben ilçeye meslek yüksekokuluna geliyorum.
kampuse gitsem kesin yanımda götürürüm de . böyle olunca mecbur kalıyorum
seneye anaokuluna vereceğim ediz i
abisi de gidecek. yarım gün bakıcı gelir onlar için .
ama bebeği nasıl halledeceğim bi fikrim yok. düşününce de bi çözüm yok.
bakıp göreceğiz galiba.

anladım canım .
ben staj yaparken para kazanmıyorsun sandım :)
araban da hayırlı olsun. kazasız belasız kullan inşallah.
biz de araba kredisi ödüyoruz . o da insanı büküyor tabi.
Sağol canım teşekkürler
Kredi kira eyloşun masrafı çark donuyor bir şekilde ikinci çocuk masrafı da cabası :)

Emir kendini kurtarsa rahatlarsın kampüse geçme şansın olsa bebeğide verirdin iyi olurdu

Emir kendini kurtarsa rahatlarsın kampüse geçme şansın olsa bebeğide verirdin iyi olurdu
burası çok rahat şu an .myo yani
kampuse kayıtlarda gidiyorum 2 dir.
çok yorucu.
üstelik kampuse servis de var. hiç yorulmadan gidiyorsun . ama çok kalabalık. gürültüsü , uğultusu yetiyor.

keşke annem ya da kaynanam gelse yakınıma. senin gibi. o zaman bakıcı da tutardım yarım gün. yardımcı olurdu. bu kadar da para vermemiş olurdum. insanın gücüne gidiyor aslında.
ev karman çorman . çocukların yemeğine kadar hazırla. o gelsin misler gibi otursun sadece.
çünkü benim çocuklar çok güzel oynar. hiç bakıcı kalkmasa yerinden öğlene kadar olur.
ediz tuvaletini de kendisi yapıyor . wc sıkıntısı yok. bez derdi yok.
öğlen de büyük okula gidiyor.
küçüğü de kendi evine çıkartıyor. evinde mis gibi yemeğini de yapıyor. çocuklarıyla da ilgileniyor.
benim şansıma canım . bana gelenler hep böyle yaptı.
hiç bi tanesi de şu kadına 1 kap çorba pişireyim demedi.

İşinin rahat olması da önemli
Bakıcın da çok rahatmış vallahi
Daha iyisi denk gelir inşallah sen araştır yinede hem ev işi yapıp hem bakıcılık yapanlar var

Allah yardımcınız olsun baya sıkıntılı inşallah iyi birileri çıkar karşınıza ...çalışip bir yandan da annelik zor dur gerçekten şimdi bebek de geliyor .calismasan hayat pahalı geçim zor çalışsan çocuklar lar ilgilenmek zor zzaten yoruluyorsunuz dur ışteyken ... Çalışan anneler Allah yardımcınız olsun...

çalıştığım için hafta içi de sürekli izin almak istemiyorum o yüzden biraz da cumartesiyi bekliyorum yoksa hafta içi gitsem de olurdu. sen duydun mu bebeğinin sesini :)
Duydum canım, bu gün yine duydum, ağlayacaktım gözlerim doldu
Çok garip bi duygu yaa..
inşallah sende güzel haberler alırsın, sende duyarsın, sağlıklı doğumlarımız olsun hepimizin önemli olan bu...

Daha çok erken ama bebeğime ben bakmak istiyorum, ev kredimiz var, çalışmazsam elimize kalan para 500TL
Kayınvalideme baktırmak hiç istemiyorum, baktırırsam huzurum kaçar biliyorum!
Sizler ne yapacaksınız kızlar??

Merhaba arkadaslar muhabbet koyu hepsini okuyamadim insallah herkes ve bebisler iyidir.bugun bebeklerimin kalp atislarini duyduk cok sukur rabbime.bir kalbin iki yarisi gibi yan yana büyüyorlar kuzularim masallah.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…