- 30 Ekim 2014
- 565
- 305
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
- #7.121
kızlar kesinlikle izleyin çok hoş
Ayy çok şeker canım. Göbüşüm biraz daha çıksın ona daha iyi dokunayim bunun için sabirsizlaniyorum :) paylaşımın için teşekkür ederim çok beğendim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım benim de bi ara burnum çok kötü tıkandı reklamlarda çıkan burun bandı var ya uyumadan ondan taktım beni çok rahatlattı istersen bi dene hem ilaç da değil yan etkisi de yok rahatlıkla kullanabilirsinKızlar çok kötüyüm grip oldum yattım bütüngun burnum tıkalı bogazim sis nefes alamıyorum gece uyuyamadim iki gündür viks surdum tuzlu su yaptım burnuna ama yine geçmiyor enazindan burnum açılsa yeter lütfen yardım
Evet canım eskişehirdeyim hangi doktora gidiyorsun?Mrb cnm snde mi esklisin bnde eskişehirdeym
Kızlar çok kötüyüm grip oldum yattım bütüngun burnum tıkalı bogazim sis nefes alamıyorum gece uyuyamadim iki gündür viks surdum tuzlu su yaptım burnuna ama yine geçmiyor enazindan burnum açılsa yeter lütfen yardım[/QUOTE
Ben de aynı durumdayım boğazım ağrıyor. Burnumun ucuna vicks sürüyorum. Ballı zencefil yapıp yiyorum. Birde sıcak süt içiyorum. Anca bunları yapabiliyorum. Geçmiş olsun canım
Ben de aynıyım canım. Vicks burun deliklerime sürüyorum. Ballı zencefil yapıyorum bir de sıcak süt içiyorum. Boğazım kötü bir de benim. Geçmiş olsun canımKızlar çok kötüyüm grip oldum yattım bütüngun burnum tıkalı bogazim sis nefes alamıyorum gece uyuyamadim iki gündür viks surdum tuzlu su yaptım burnuna ama yine geçmiyor enazindan burnum açılsa yeter lütfen yardım
hosgeldin cnmMerhaba anne Adayları bende yeni hamileyim aslında muhtemel doğum tarihim Eylül Ay'ı ama sezaryen olacağı için Ağustos annesi olacağımAllah nasip ederse 2.bebeğim olucak. Inşallah bu sayfada güzel paylaşımlarımız olur.Hoşbuldum
Sağol arkadaşımgecmis olsun kizlar balli limonlu su icin limonu cok olsun sifa olsun ins![]()
geçmiş olsun canım benim de uzun zamandır burnum akıyor sinüzit var bende başladımı baya sürer kötü öksürüyordum birde şimdi azaldı ve hiç bir şey yapmadım pekmez zencefil bal falan dediler istemedimKızlar çok kötüyüm grip oldum yattım bütüngun burnum tıkalı bogazim sis nefes alamıyorum gece uyuyamadim iki gündür viks surdum tuzlu su yaptım burnuna ama yine geçmiyor enazindan burnum açılsa yeter lütfen yardım
hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba anne Adayları bende yeni hamileyim aslında muhtemel doğum tarihim Eylül Ay'ı ama sezaryen olacağı için Ağustos annesi olacağımAllah nasip ederse 2.bebeğim olucak. Inşallah bu sayfada güzel paylaşımlarımız olur.Hoşbuldum
Tesekkur ederim canimMaşallah canım gozunuz aydın
Karindan bakti canim sen de duyacaksin insallah tesekkurlerAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Merak ettim doğum tarihimiz yakın bende perşembe günü gideceğim kal atışı için alttanmı muayene ediyorlar?
Sagolasin canim Evet ikiz tup bebek.iki embriyo transfer edildi ben de onu sordum cift mi diye biraz daha buyusunler plasentaya bakip anlariz dedi.Hayırlı olsun canım.ikiz gebelik demi? Tek mi çift yumurta mı?
Gecmis olsun canim duzelir insallahkizlarrr kahverengi akinti bel agrisi icin gittim.bebegm iyiydi igne oldm endol fitil bide bel agrilari normal dedi ama hala agrio bebek buyyuyo napalm
hosgeldin canim hayirli olsunMerhaba anne Adayları bende yeni hamileyim aslında muhtemel doğum tarihim Eylül Ay'ı ama sezaryen olacağı için Ağustos annesi olacağımAllah nasip ederse 2.bebeğim olucak. Inşallah bu sayfada güzel paylaşımlarımız olur.Hoşbuldum
Bir sürü marka var canım hangisi acaba çünkü bazıları etkisiz diyordu belkide kişiden kişiye degisir etkisi ama denemekte fayda varGeçmiş olsun canım benim de bi ara burnum çok kötü tıkandı reklamlarda çıkan burun bandı var ya uyumadan ondan taktım beni çok rahatlattı istersen bi dene hem ilaç da değil yan etkisi de yok rahatlıkla kullanabilirsin
Breathright burun bandını kullandım memnun kaldım umarım senin de işine yararBir sürü marka var canım hangisi acaba çünkü bazıları etkisiz diyordu belkide kişiden kişiye degisir etkisi ama denemekte fayda var
canim 36. haftadan itibaren yapiyorlar tabi saglik sorunu yoksa. normal dogum istiyorsan sonuna kadar beklersin belkide 1 hafta fazladan beklersin.Eger sezeyan olursa burda yazan tarihten ne kadar önce alırlar?