2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok kötüyüm grip oldum yattım bütüngun burnum tıkalı bogazim sis nefes alamıyorum gece uyuyamadim iki gündür viks surdum tuzlu su yaptım burnuna ama yine geçmiyor enazindan burnum açılsa yeter lütfen yardım

Kızlar çok kötüyüm grip oldum yattım bütüngun burnum tıkalı bogazim sis nefes alamıyorum gece uyuyamadim iki gündür viks surdum tuzlu su yaptım burnuna ama yine geçmiyor enazindan burnum açılsa yeter lütfen yardım
Geçmiş olsun canım benim de bi ara burnum çok kötü tıkandı reklamlarda çıkan burun bandı var ya uyumadan ondan taktım beni çok rahatlattı istersen bi dene hem ilaç da değil yan etkisi de yok rahatlıkla kullanabilirsin

Kızlar çok kötüyüm grip oldum yattım bütüngun burnum tıkalı bogazim sis nefes alamıyorum gece uyuyamadim iki gündür viks surdum tuzlu su yaptım burnuna ama yine geçmiyor enazindan burnum açılsa yeter lütfen yardım[/QUOTE
Ben de aynı durumdayım boğazım ağrıyor. Burnumun ucuna vicks sürüyorum. Ballı zencefil yapıp yiyorum. Birde sıcak süt içiyorum. Anca bunları yapabiliyorum. Geçmiş olsun canım

Ben de aynıyım canım. Vicks burun deliklerime sürüyorum. Ballı zencefil yapıyorum bir de sıcak süt içiyorum. Boğazım kötü bir de benim. Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım benim de uzun zamandır burnum akıyor sinüzit var bende başladımı baya sürer kötü öksürüyordum birde şimdi azaldı ve hiç bir şey yapmadım pekmez zencefil bal falan dediler istemedim

Merhaba anne Adayları bende yeni hamileyim aslında muhtemel doğum tarihim Eylül Ay'ı ama sezaryen olacağı için Ağustos annesi olacağımAllah nasip ederse 2.bebeğim olucak. Inşallah bu sayfada güzel paylaşımlarımız olur.Hoşbuldum
hoşgeldin hayırlı olsun
burda da bir çok kişi temmuz annesi olur büyük ihtimal :)

Maşallah canım gozunuz aydın
Tesekkur ederim canim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Merak ettim doğum tarihimiz yakın bende perşembe günü gideceğim kal atışı için alttanmı muayene ediyorlar?
Karindan bakti canim sen de duyacaksin insallah tesekkurler
Hayırlı olsun canım.ikiz gebelik demi? Tek mi çift yumurta mı?
Sagolasin canim Evet ikiz tup bebek.iki embriyo transfer edildi ben de onu sordum cift mi diye biraz daha buyusunler plasentaya bakip anlariz dedi.
kizlarrr kahverengi akinti bel agrisi icin gittim.bebegm iyiydi igne oldm endol fitil bide bel agrilari normal dedi ama hala agrio bebek buyyuyo napalm
Gecmis olsun canim duzelir insallah
kızlar kesinlikle izleyin çok hoş

Cok guzeldi esimle izledik tesekkurler
Merhaba anne Adayları bende yeni hamileyim aslında muhtemel doğum tarihim Eylül Ay'ı ama sezaryen olacağı için Ağustos annesi olacağımAllah nasip ederse 2.bebeğim olucak. Inşallah bu sayfada güzel paylaşımlarımız olur.Hoşbuldum
hosgeldin canim hayirli olsun

Geçmiş olsun canım sanada bende viks sürüyorum acmiyo hatta buhar yaptım viks koydum sıcak suya içime çektim ama açılmadı normalde de çok çabuk grip oluyordum kesin bu hamilelik griple geçecek

Geçmiş olsun canım benim de bi ara burnum çok kötü tıkandı reklamlarda çıkan burun bandı var ya uyumadan ondan taktım beni çok rahatlattı istersen bi dene hem ilaç da değil yan etkisi de yok rahatlıkla kullanabilirsin
Bir sürü marka var canım hangisi acaba çünkü bazıları etkisiz diyordu belkide kişiden kişiye degisir etkisi ama denemekte fayda var

Yılbaşından beri pek girmemiştim maşallah topik son sürat devam ediyor..
Benim de bulantılarım başladı, burda da ondan tiksindim bundan iğrendim, günde şu kadar kere kustum, mutfaga giremedim gibi şeyleri okuyunca içim kalkıyordu daha fena.. bu akşam bulantı muhabbeti yokmuş şükür ;)
iyi misiniz kızlar?
bizim cuma sabah kontrol var bakalım sıpa büyümüş mü:KK46:

selam arkadaşlar. bulantılar fevam benim inşallah geçecek umuyorum. umalım yani. çok yazı yazılmış okuyamadım bu sefer. Allah bize çocuklarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. inşallah hasta olnlarımız iyileşir, bulantılarımıx geçer, ve hep iyi oluruz. hepinizi öpüyorum. kendimize iyi bakalım ;)

Back