2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar muhabbet koyu hepsini okuyamadim insallah herkes ve bebisler iyidir.bugun bebeklerimin kalp atislarini duyduk cok sukur rabbime.bir kalbin iki yarisi gibi yan yana büyüyorlar kuzularim masallah.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Merak ettim doğum tarihimiz yakın bende perşembe günü gideceğim kal atışı için alttanmı muayene ediyorlar?

Merhaba arkadaslar muhabbet koyu hepsini okuyamadim insallah herkes ve bebisler iyidir.bugun bebeklerimin kalp atislarini duyduk cok sukur rabbime.bir kalbin iki yarisi gibi yan yana büyüyorlar kuzularim masallah.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu.
Hayırlı olsun canım.ikiz gebelik demi? Tek mi çift yumurta mı?

Daha çok erken ama bebeğime ben bakmak istiyorum, ev kredimiz var, çalışmazsam elimize kalan para 500TL
Kayınvalideme baktırmak hiç istemiyorum, baktırırsam huzurum kaçar biliyorum! :110:
Sizler ne yapacaksınız kızlar??
Benim stajım 1temmuz da bitiyor işten ayrılacağım kendim bakarım bir sure sonra hayat ne gerektirir bakalım

kizlarrr kahverengi akinti bel agrisi icin gittim.bebegm iyiydi igne oldm endol fitil bide bel agrilari normal dedi ama hala agrio bebek buyyuyo napalm

Iyi aksamlar kizlar yeni katildim size 3 agustos beklenen dogun tarihim 11 haftaligim size hemen bi sorum olucak gebelikle ilgili kusma bulanti ve agrilarim kayboldu bi haftadr yok bu normalmidir !??

Back