2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen yiyebiliyormuşsun canım . maşallah sana. şanslısın.
Canım bu sefer zor geçiyor desene ben pek kilo almadım ama karnım acayip şiş ilk haftalarda gazdı ama şimdi öyle değil iştahım yerinde ama doyduktan sonra yemek görmeye dayanamıyorum oksuruk tutuyor boğuluyorum resmen ama çabuk acıkıyorum bir kaç hafta sonra şişmeye başlarım

Canım bu sefer zor geçiyor desene ben pek kilo almadım ama karnım acayip şiş ilk haftalarda gazdı ama şimdi öyle değil iştahım yerinde ama doyduktan sonra yemek görmeye dayanamıyorum oksuruk tutuyor boğuluyorum resmen ama çabuk acıkıyorum bir kaç hafta sonra şişmeye başlarım
anladım canım . acıkmak da güzel yani.
bende acıkmak çok uzun sürüyor.
4-5 saat sonra acıkıyorum mesela.
sabah kahvaltısından sonra. hazımsızlık. oluyor.
keşke acıksam. metabolizman çalışıyor demek ki senin
öğlen biraz yemek yedim. 1 limon sıktım 1 kase yemeğe.
yedim.
1 saat sonra 1 soda içtim . ve şimdi baktım midem rahat biraz daha. açlık hissettim.
1 meyve yedim..
dün akşam yemekten sonra ediz için pasta kestik. o pastadan yememem lazımdı. çünkü midem yemekten sonra beter oldu. ama dayanamadım 1 dilim yedim . aman yarabbim . dünya fırıl fırıl dönüyor. benim mide okyanusta teknedeyim sanki.
hemen karbonatlı su yaptım. diktim kafama.
anında rahatlattı. bi daha mı tövbe dedim. kuş kadar yemem lazım benim . ancak öyle rahat ediyor midem

kizlar allah yardimciniz olsun gercekten cok zor kusmak mide bulantisi ama az kaldi ins bugunleri unutup dah akeyfli yemek yiyip ne cabuk bu kadar kiloyu aldm duyeceginiz gecenin yarisi esinizi canini cektgnz şeyi aldirmak icin seferber edeceginiz gunler gelecek:KK55:

merhabalar ben yediklerime dikkat ediyorum toplam 10 kilo almam gerekiyor hamilelik boyunca o nedenle midem rahat ama ben de gece uyayamıyorum acısını gündüz çıkarmaya çalışıyorum bu tatil iyi geldi bir günde olsa

benim yok bulantım tek sıkıntım çok doyunca yemek gorememek sofra toplayamamak annem sağolsun onda yiyoruz birde aşırı kokuya gelemiyor ki bu normalde de olan bir şeydi şimdi biraz arttı yoksa gün içinde rahatım
evet bi midem boş olunca, birde tok olunca hafiff çok hafif bulanıyor gibi oluyor geçiyor. Azcık belirti olaydı iyiydi ama ya azda olsa :) Kaşınıyorum sanırım :KK47:

merhabalar ben yediklerime dikkat ediyorum toplam 10 kilo almam gerekiyor hamilelik boyunca o nedenle midem rahat ama ben de gece uyayamıyorum acısını gündüz çıkarmaya çalışıyorum bu tatil iyi geldi bir günde olsa
evet aslında benim de 10 kilo almam gerekiyor
hep 64 kiloyla tamamlamıştım önceki doğumları. bunda da öyle olur umarım. zaten sonradan emzirme döneminde alınıyor daha çok kilo.
süt olsun diye yiyip duruyorum.

kızlar bu cumartesi dr a gidicem kalp atışını duyarmıyız sizce, meraktan çatlıycam artık :KK51:

Duyulur Allah ın izniyle inaşşallah.

Neyse kalpleri pıt pıt atsında sağlıkla, hissetmesekte olur:)

Duyarsin tabii.beni bile cuma cagirdi dr senden 1 hafta geride oldugum halde
inşallah duyarız artık. 15 aralıkta öğrendim hamile olduğumu bir aydır neredeyse o sesi duymayı bekliyorum, offff ne zormuş erken öğrenmek

benim yok bulantım tek sıkıntım çok doyunca yemek gorememek sofra toplayamamak annem sağolsun onda yiyoruz birde aşırı kokuya gelemiyor ki bu normalde de olan bir şeydi şimdi biraz arttı yoksa gün içinde rahatım
ne güzel annen var . Allah eksik etmesin.
ben sabahları çocuklara hem kahvaltı hazırlıyorum hem de öğlen için yemek yapıp çıkıyorum
eve gelince yemek sonrası sofra toplamak ve yemek artıklarını temizlemek benim için de çok zor.
tencere tava yıkamak da öyle. eşime pas atıyorum .ama yine de yük bende.

Slm arkadaşlar eylül annesi olarak çıkıyor hamilelik takvimim fakat büyük ihtimalle ağustos annesi olucam
şuan sat göre 6 haftalık hamileyim geçen çarşamba kesem 7.3 tü 21aralıktan beri 2 güne bir kahverengi lekem oluyor bu nedenle progestan iğne hap ve ecopirin kullanıyorum.
Sizce yarın bebeğimin kalp sesini duyabilir miyim ?

Niye o kadar bekliyorsun illa günü merak ediyorum açıkcası, ben olsam hemen yarın giderdim:)
15 aralıkta öğrendiğim gün devlet hastanesine gitmiştim oradaki dr 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. 27 aralıkta başka dr a gittim özel hastaneye, keseyi gördük, herşey yolunda olması gerektiği gibi dedi dr çok şükür. ve 2 hafta sonraya randevu verdi o yüzden bekliyorum

Back