2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben hamileligimi ogrendigmden beri yani 1bucuk ayda 6 kilo verdm migdem cok bulaniyor birsey yiyemiyorum dun bebisimi gordum cok sukur hersey normalms su 3 ayi bi atlatsaydk bnm durumda olanlar varmi bukdr kilo vermem normalmi
canımm bende 5 kilo verdim inşallahh geçerrr bulatıların

Kizlar ben hamileligimi ogrendigmden beri yani 1bucuk ayda 6 kilo verdm migdem cok bulaniyor birsey yiyemiyorum dun bebisimi gordum cok sukur hersey normalms su 3 ayi bi atlatsaydk bnm durumda olanlar varmi bukdr kilo vermem normalmi
baya kilo vermişsin.
kaç kilosun. .
doktorun ne dedi kilo vermene

Eki Görüntüle 1363676

Bu şekilde canım ritim gözüküyor mu bilmiyorum ?
bu değil canım bu kese olçumu olan

Kızlar kan gündür ara ara kasik agrilarim var sürekli olması normal.mi hafif derecede rahatsız etmiyo ozellikle sağ tarafımda cumartesi kontrolüm akintim.falanda yok ole pimpiriklendim
canım senle aynı dönemdeyiz baskı gibi oluyor dimi bende o şekilde çunku minnoşumuz bu haftada çok hızlı buyuyor normal yani

bu arada fena halde tatlıdan tiksindim canım hep mayhoş tuzlu şeyler istio gızımmı olcakk ki benim:KK68:
bende ne olsa yiyorum ekşide tatlıda

Bende yiyemiyorum pek bir şey, yemeklerden hiç yemyorum, ekmek zeytin falan o da el kadar.
Meyve yiyorum, sen meyve falanda mı yiyemiyorsun?
Kaç kilosun ki endişeleniyorsun? Ben 43 kiloydum düşün!

İkizlerin var, bir bebek daha olacak ve doğumdan sonra çalışacak mısınn :KK57: Maşallah o zaman sana.. Tek çocukta 2,500 falan dedi bizim muhsebeci, olsun buna şükür:)
doğumdan sonra çalışamam doğum iznine ayrılacak zamânâ kadar çalışabilmeyi umuyorum.mesela bugün gitmedim.

Kızlar normalde hamilelerde uykuya doymazmiş ben ise uykuya dalamiyorum uyuyamiyorum :110:

doğumdan sonra çalışamam doğum iznine ayrılacak zamânâ kadar çalışabilmeyi umuyorum.mesela bugün gitmedim.
hım pardon yanlış anlamışım..
Bende çok endişeliyim o konuda, çalşıp biraz para biriktirmem gerek, çok gözümde büyüyo inşallah rahatça çalışırız :(

Bugün devlet hastanesine gittim kızlar doktor mükemmeldi bebisim in kalp atislarini duydum çok şükür gelişimi iyi ve sağlıklı. Bulantim için yeni hap verdi ve birde vitamin ilacı bulantı önleyici etkiside var dedi.umarım faydasını görürüm doktordan çok memnun kaldım. Birde guatrdan suphelendi tahlil yaptırcam bakalım ne çıkıcak.

kalbi duran bebeğim alındı canım. kendi düşmedi neden sordun?
bu bebeğim ondan 4 ay sonra oldu. peki bunu neden sordun :KK66:
Canım benim de 30 Haziran da bebeğimin kalbi durduğu için alındı;( o bebeğim tüp bebekle olmuştu. 6 ay ara verdik. Aralığın sonunda tedavi Olduğum merkeze gittim, yeniden tedaviye başlamak için. Pco lu olduğumdan adetlerim düzensizdir. Adetim epeydir gelmemişti. Doktor ne olur ne olmaz bi kan Alıp bakalım, ona göre adet söktürücü içersin, tedaviye başlarız, dedi. Ertesi gün bi aradı ki Beta hcg pozitif çıkmış. Kendiliğinden gelmiş bebeğim. Muayeneye gittik, 6+2 olmuş. Şimdi de 2 gün sonra kalp atışlarına gideceğiz inş onu da sorunsuz hallederiz. Allah'ım kendiliğinden yollamış onu bize;) yani benzer Şeyler benim de Başıma gelince ondan sordum:)

Kızlar normalde hamilelerde uykuya doymazmiş ben ise uykuya dalamiyorum uyuyamiyorum :110:
Ben dün gece sinirden ağladım, deli gibi uykum var ama yatağa gidice bi türlü dalamıyorum. Bazen sabaha karsı uyuyabiliyorum. Gündüz ya da akşam yemekten sonra uzandığım zaman farkında olmadan uyumuş oluyorum. Çok sinir oldum artık, gece uykusu çok önemli çünkü.

Diloşumm nasılsın nasıl gidiyor
ay canım benim .
feciyim desem kızmazsın demi.
hiç böyle olmamıştım.
yemek yiyorum evet ama küçücük kasede ve tatlı kaşığıyla.
bol da limon sıkmak gerekiyor . iyi geliyor mideme.
bir de yemeklerime turşu suyu katıyorum. o da iyi geliyor . rahatlatıyor .
aç karnına limonlu su tüketiyorum mesela asitli. ama hiç rahatsız etmiyor.
iyi geliyor
bi arada bel bölgem ve kalçalarım genişledi.
az yememe rağmen metabolizmam çok yavaş. midemde ne yesem duruyor akşama kadar .
işte böyleyim.
sen nasılsın canım benim.

Ben dün gece sinirden ağladım, deli gibi uykum var ama yatağa gidice bi türlü dalamıyorum. Bazen sabaha karsı uyuyabiliyorum. Gündüz ya da akşam yemekten sonra uzandığım zaman farkında olmadan uyumuş oluyorum. Çok sinir oldum artık, gece uykusu çok önemli çünkü.
evet gün içinde uyuyorsan geceleri uyumakta zorlanırsın . dikkat et kendine.
ben akşam yatağa yatınca . 1-2 dakika geçince uyumuş oluyorum.
sabah 6 da kalkıyorum çünkü. ve akşam yatağa girene kadar uzanmıyorum bir yere. çalışınca böyle.

Canım benim de 30 Haziran da bebeğimin kalbi durduğu için alındı;( o bebeğim tüp bebekle olmuştu. 6 ay ara verdik. Aralığın sonunda tedavi Olduğum merkeze gittim, yeniden tedaviye başlamak için. Pco lu olduğumdan adetlerim düzensizdir. Adetim epeydir gelmemişti. Doktor ne olur ne olmaz bi kan Alıp bakalım, ona göre adet söktürücü içersin, tedaviye başlarız, dedi. Ertesi gün bi aradı ki Beta hcg pozitif çıkmış. Kendiliğinden gelmiş bebeğim. Muayeneye gittik, 6+2 olmuş. Şimdi de 2 gün sonra kalp atışlarına gideceğiz inş onu da sorunsuz hallederiz. Allah'ım kendiliğinden yollamış onu bize:KK66: yani benzer Şeyler benim de Başıma gelince ondan sordum:)
hayırlı olsun bebeğiniz . bu kez kendisi gelmiş maşallah

Kızlar hani hepinizin isminizin altında doğum ile ilgili bilgi yazıyor ya onu nasıl yapıcaz ya bende hamileyim bende öyle olsun istiyorum yapanlar bir söyleyebilir mi acaba :-)

benim doğum ve doğum sonrasi izni ile . ne kadar para alacağımızdan ve süt iznimizin ne kadar olacağından haberim yok.
yeni memur oldum ve hiç bir tecrübem yok bu konuda.

bu değil canım bu kese olçumu olan

canım senle aynı dönemdeyiz baskı gibi oluyor dimi bende o şekilde çunku minnoşumuz bu haftada çok hızlı buyuyor normal yani

bende ne olsa yiyorum ekşide tatlıda
sen yiyebiliyormuşsun canım . maşallah sana. şanslısın.

Kızlar hani hepinizin isminizin altında doğum ile ilgili bilgi yazıyor ya onu nasıl yapıcaz ya bende hamileyim bende öyle olsun istiyorum yapanlar bir söyleyebilir mi acaba :-)
bak senin yazının altında da var hamilelik takvimi yazıyor . ona tıkla ve yap.

Back