2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Altta ritim gozukuyor kağıtta onu vermedi mi acaba
1420539871924156431821.jpg

Bu şekilde canım ritim gözüküyor mu bilmiyorum ?

Ne güzel söyledinn.. keşke öyle olsa, gerçekten zorlanıyorum daha başında olmama rağmen.. İlerleyen zamanları düşenemiyorum bile.
aahh çalışmak zorundayız işte :KK43:
maalesef canım inş ilerde olur en azından böylr bi tatil ama hayal gibi :(

ben de dunden beri yazmaya tekrar başladım :) hep aynı muhabbet vardı daldım ortalığa :p bende hamile pantolonu giyiyorum artık ne buyuk rahatlık çalışırken eşofman giymiş gibi hissediyorum gobuş vardı zaten şimdi daha çıktı ilk hamileliğimde koca bir göbekle girdim doğuma bizim de 24 unde ikili taramamız inşallah iyi haberler alırız
BENDE HAMİLE PANTOLONU GİYDİM BİRKAÇ KERE :KK51:

öyle artistlik yapmayın kızlar. herkes birbirini yavaş yavaş tanıcak. hamile pantolonu giymek süper bi şey bence. bnm de ikinci hamileliğimde 10. haftada başlamıştım giymeye. inş. bunda da nasip olur. ben çok seviyorum hamileliği
BİZ DE AKSİNİ İDDA ETMEDİK ZATEN HERŞEY ZAMANLA
ARTİSLİK YAPMAK GİBİ Bİ NİYETİM DE YOKTU ZATEN :KK12:TOPİKTEKİ GENEL DURUMDAN BAHSETTİK SADECE
HERKESE HAYIRLI HAMİLELİKLER İNŞALLAH

Kızlar kan gündür ara ara kasik agrilarim var sürekli olması normal.mi hafif derecede rahatsız etmiyo ozellikle sağ tarafımda cumartesi kontrolüm akintim.falanda yok ole pimpiriklendim

Kızlar kan gündür ara ara kasik agrilarim var sürekli olması normal.mi hafif derecede rahatsız etmiyo ozellikle sağ tarafımda cumartesi kontrolüm akintim.falanda yok ole pimpiriklendim
benimde oluyor rahim büyüyordur canım hatta bende akıntıda var ama şuan tedavi edemem demişti dr

bu arada fena halde tatlıdan tiksindim canım hep mayhoş tuzlu şeyler istio gızımmı olcakk ki benim:KK68:
benim de canım hep limonlu şeyler istiyor
yemeklerime turşu suyu da ileve ediyorum
keşke dediğin gibi olsa da kız olsa. benim 2 tane oğlum var çünkü.
tabi önce sağlıklı olsun .

Aynen benim de öyle. Normalde çok severim tatlıyı ama şimdi hiç istemiyorum. Kız mı olurmuş ki, her yerde farklı birşey yazıyo ya ben anlamadım :S
klasik laf varya ye ekşi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı hesabı bilemiyorum tabii ne kadar geçerli :)

Kizlar ben hamileligimi ogrendigmden beri yani 1bucuk ayda 6 kilo verdm migdem cok bulaniyor birsey yiyemiyorum dun bebisimi gordum cok sukur hersey normalms su 3 ayi bi atlatsaydk bnm durumda olanlar varmi bukdr kilo vermem normalmi

Back