- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #7.041
kizlar kahwerengi akinti ve bel agrisi yasiorm offf
canım doktorunla bir konuş , benimde oldu geçen hafta progestan verdi yarın bende tekrar kontrole gidicem .. inşallah bişey olmaz içini ferah tutkizlar kahwerengi akinti ve bel agrisi yasiorm offf
canımm bende 5 kilo verdim inşallahh geçerrr bulatılarınKizlar ben hamileligimi ogrendigmden beri yani 1bucuk ayda 6 kilo verdm migdem cok bulaniyor birsey yiyemiyorum dun bebisimi gordum cok sukur hersey normalms su 3 ayi bi atlatsaydk bnm durumda olanlar varmi bukdr kilo vermem normalmi
baya kilo vermişsin.Kizlar ben hamileligimi ogrendigmden beri yani 1bucuk ayda 6 kilo verdm migdem cok bulaniyor birsey yiyemiyorum dun bebisimi gordum cok sukur hersey normalms su 3 ayi bi atlatsaydk bnm durumda olanlar varmi bukdr kilo vermem normalmi
bu değil canım bu kese olçumu olan
canım senle aynı dönemdeyiz baskı gibi oluyor dimi bende o şekilde çunku minnoşumuz bu haftada çok hızlı buyuyor normal yaniKızlar kan gündür ara ara kasik agrilarim var sürekli olması normal.mi hafif derecede rahatsız etmiyo ozellikle sağ tarafımda cumartesi kontrolüm akintim.falanda yok ole pimpiriklendim
bende ne olsa yiyorum ekşide tatlıdabu arada fena halde tatlıdan tiksindim canım hep mayhoş tuzlu şeyler istio gızımmı olcakk ki benim
Diloşumm nasılsın nasıl gidiyorbaya kilo vermişsin.
kaç kilosun. .
doktorun ne dedi kilo vermene
Bende yiyemiyorum pek bir şey, yemeklerden hiç yemyorum, ekmek zeytin falan o da el kadar.Kizlar ben hamileligimi ogrendigmden beri yani 1bucuk ayda 6 kilo verdm migdem cok bulaniyor birsey yiyemiyorum dun bebisimi gordum cok sukur hersey normalms su 3 ayi bi atlatsaydk bnm durumda olanlar varmi bukdr kilo vermem normalmi
doğumdan sonra çalışamam doğum iznine ayrılacak zamânâ kadar çalışabilmeyi umuyorum.mesela bugün gitmedim.İkizlerin var, bir bebek daha olacak ve doğumdan sonra çalışacak mısınnMaşallah o zaman sana.. Tek çocukta 2,500 falan dedi bizim muhsebeci, olsun buna şükür:)
hım pardon yanlış anlamışım..doğumdan sonra çalışamam doğum iznine ayrılacak zamânâ kadar çalışabilmeyi umuyorum.mesela bugün gitmedim.
Canım benim de 30 Haziran da bebeğimin kalbi durduğu için alındı;( o bebeğim tüp bebekle olmuştu. 6 ay ara verdik. Aralığın sonunda tedavi Olduğum merkeze gittim, yeniden tedaviye başlamak için. Pco lu olduğumdan adetlerim düzensizdir. Adetim epeydir gelmemişti. Doktor ne olur ne olmaz bi kan Alıp bakalım, ona göre adet söktürücü içersin, tedaviye başlarız, dedi. Ertesi gün bi aradı ki Beta hcg pozitif çıkmış. Kendiliğinden gelmiş bebeğim. Muayeneye gittik, 6+2 olmuş. Şimdi de 2 gün sonra kalp atışlarına gideceğiz inş onu da sorunsuz hallederiz. Allah'ım kendiliğinden yollamış onu bizekalbi duran bebeğim alındı canım. kendi düşmedi neden sordun?
bu bebeğim ondan 4 ay sonra oldu. peki bunu neden sordun
Ben dün gece sinirden ağladım, deli gibi uykum var ama yatağa gidice bi türlü dalamıyorum. Bazen sabaha karsı uyuyabiliyorum. Gündüz ya da akşam yemekten sonra uzandığım zaman farkında olmadan uyumuş oluyorum. Çok sinir oldum artık, gece uykusu çok önemli çünkü.Kızlar normalde hamilelerde uykuya doymazmiş ben ise uykuya dalamiyorum uyuyamiyorum
ay canım benim .Diloşumm nasılsın nasıl gidiyor
evet gün içinde uyuyorsan geceleri uyumakta zorlanırsın . dikkat et kendine.Ben dün gece sinirden ağladım, deli gibi uykum var ama yatağa gidice bi türlü dalamıyorum. Bazen sabaha karsı uyuyabiliyorum. Gündüz ya da akşam yemekten sonra uzandığım zaman farkında olmadan uyumuş oluyorum. Çok sinir oldum artık, gece uykusu çok önemli çünkü.
hayırlı olsun bebeğiniz . bu kez kendisi gelmiş maşallahCanım benim de 30 Haziran da bebeğimin kalbi durduğu için alındı;( o bebeğim tüp bebekle olmuştu. 6 ay ara verdik. Aralığın sonunda tedavi Olduğum merkeze gittim, yeniden tedaviye başlamak için. Pco lu olduğumdan adetlerim düzensizdir. Adetim epeydir gelmemişti. Doktor ne olur ne olmaz bi kan Alıp bakalım, ona göre adet söktürücü içersin, tedaviye başlarız, dedi. Ertesi gün bi aradı ki Beta hcg pozitif çıkmış. Kendiliğinden gelmiş bebeğim. Muayeneye gittik, 6+2 olmuş. Şimdi de 2 gün sonra kalp atışlarına gideceğiz inş onu da sorunsuz hallederiz. Allah'ım kendiliğinden yollamış onu bizeyani benzer Şeyler benim de Başıma gelince ondan sordum:)
benim doğum ve doğum sonrasi izni ile . ne kadar para alacağımızdan ve süt iznimizin ne kadar olacağından haberim yok.doğumdan sonra çalışamam doğum iznine ayrılacak zamânâ kadar çalışabilmeyi umuyorum.mesela bugün gitmedim.
sen yiyebiliyormuşsun canım . maşallah sana. şanslısın.bu değil canım bu kese olçumu olan
canım senle aynı dönemdeyiz baskı gibi oluyor dimi bende o şekilde çunku minnoşumuz bu haftada çok hızlı buyuyor normal yani
bende ne olsa yiyorum ekşide tatlıda
bak senin yazının altında da var hamilelik takvimi yazıyor . ona tıkla ve yap.Kızlar hani hepinizin isminizin altında doğum ile ilgili bilgi yazıyor ya onu nasıl yapıcaz ya bende hamileyim bende öyle olsun istiyorum yapanlar bir söyleyebilir mi acaba
Hemen altında link var, ona tıkla yada buradan direk açarsın http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-detailsKızlar hani hepinizin isminizin altında doğum ile ilgili bilgi yazıyor ya onu nasıl yapıcaz ya bende hamileyim bende öyle olsun istiyorum yapanlar bir söyleyebilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?