2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlaar..
Ben bugün çok iyiyimmm, bulantım falan yok.. :KK73::KK73:
öğlene güzel bir yemek siparişi vereceğim :KK53:
Hekeze bulantısız sağlıklı gebelikler diliyorum..ve tabi sağlıklı doğumlarımız olsunn..

Kızlar ben şimdi doktordan geldim. Kalp atışlarını duyduk, bir sorun yok herşey yolunda dedi doktorum.

Kalp atış hızını sormadım, doktor da söylemedi. Verdiği ultrason kağıdında yazar mı ?

Neyse gerçi herşey yolunda olsun da gerisi önemli değil çok şükür.
maşallah tebrikler darısı başımıza cumartesi de ben böyle bir güzel haber veririm inşallah

Günaydınlaar..
Ben bugün çok iyiyimmm, bulantım falan yok.. :KK73::KK73:
öğlene güzel bir yemek siparişi vereceğim :KK53:
Hekeze bulantısız sağlıklı gebelikler diliyorum..ve tabi sağlıklı doğumlarımız olsunn..
şimdide afiyet olsun ve aminnn

kızlar bi yerde gördüm paylaşayım dedim.

HAMİLELİKTE CİNSEL YAŞAM Gerçekle yüzleşelim: Sizi bu duruma getiren zaten cinsel yaşam! Bu sizin ve eşinizin uzun süreli ilişkinizin doğal bir parçası. Ama çoğu çift, bebek beklerken cinselliğin bebeğe zarar verebileceğini veya erken doğuma sebep olabileceğini düşünüyor. Rahat olun: Hamileliğinizde komplikasyonlar olmadığı sürece gönül rahatlığı ile cinsel yaşamınızı da sürdürmeniz güvenli. Cinsel ilişki, vücudunuz ve zihniniz için zevk verici, rahatlatıcı bir idmandır ve değişen şeklinize alışmanıza ve keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. Aslında, bebek bekleyen anneler, hamileyken kendilerini özellikle seksi hissettiklerini belirtiyorlar. Özellikle göğüslerinizin çevresinde ve diğer erojen bölgelerinizde, derinizin hassasiyeti hamilelik sırasında artar. Aslında olağandan daha fazla kendinizi “havanızda” bile hissedebilirsiniz. Tüm bunlar siz ve bebeğiniz için çok güzel haberler. Çünkü siz mutlu ve keyifli olduğunuzda vücudunuz, size kendinizi iyi hissettiren endorfinler salgılar. Ve bu olumlu duygular, içinizde büyümekte olan bebeğinize de geçer.

BEKLENTİ Rahminiz orgazm sırasında kasılacaktır; siz bunu farkedebilirsiniz de, fark etmeyebilirsiniz de. Eğer karnınızda sıkışma hissederseniz endişelenmeyin. Bu hafif kasılmalar tehlikeli değildir. Ve tüm bunlar gerçek doğum için iyi bir antrenmandır. Ayrıca, bu kasılmalara tepki veren bebeğinizin cinsel ilişkinizden sonra daha aktif olduğunu farkedeceksiniz. Bazen, kadınlar, cinsel ilişkiden sonra lekelenmeye başladıklarını da gözlemleyebilirler. Bu hamilelik sırasında daha kolay olur, çünkü rahim boynunda bulunan milyonlarca ufak kan damarı bu dönemde daha da artar ve ilişki sırasında bu damarlardan bir kaçı zedelenebilir.

NE ZAMAN ENDİŞELENMELİYİZ? Lekelenme bir kaç saatten fazla devam ederse veya miktarında artış olursa tavsiye için doktorunuzu arayın. Gereksiz yere endişelenmeyin. Doktorunuz da büyük bir ihtimalle ayaklarınızı yukarıya kaldırarak uzatmanızı ve bu yatak eğlencelerine bir kaç gün ara vermenizi önerecektir! Hamileliğiniz boyunca ani kanamalar ve lekelenmelerle karşılaşırsanız, doktorunuz bunun sebebini bulana kadar cinsel ilişkiden uzak durunuz. Aslında, iş cinsel ilişkiye geldiğinde genelde tüm sistemler sizin ve eşinizin emrine hazırdır. Birbirinizin vücudundan zevk almaya devam edin ve kısa bir süre sonra sona erecek olan yalnız gecelerinizin keyfini çıkarın!

Evet canim insss hayirlisi

oğlumda sancılarım 5 dk da bire inmişti artık dayanamamaya başlıyodum. bi de öldüğünü öğrenınce hiç canım sancı çekmek istemedi. hep normal doğum isteyen ben sezeryana alın beni diye yalvarmıştım. (almamışlardı ki iyi ki de almamışlar)
diyodum ki o zamanlar normal sezeryan önemli değil önemli olan bebekler sağlıklı doğsun da. ama şimi diçimden yine geçio ki evet sağlıklı olsun tabi ama normal olsa hayırlısıyla :oops:
insanoğlu böyle demek!

oğlumda sancılarım 5 dk da bire inmişti artık dayanamamaya başlıyodum. bi de öldüğünü öğrenınce hiç canım sancı çekmek istemedi. hep normal doğum isteyen ben sezeryana alın beni diye yalvarmıştım. (almamışlardı ki iyi ki de almamışlar)
diyodum ki o zamanlar normal sezeryan önemli değil önemli olan bebekler sağlıklı doğsun da. ama şimi diçimden yine geçio ki evet sağlıklı olsun tabi ama normal olsa hayırlısıyla :oops:
insanoğlu böyle demek!
Başın sağolsun arkadaşım bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

insanoğlu böyle demek!
Cok uzuldum arkadasim Allahim bi daha yasatmasin.dusuk yaptigimda bilee cok kotu olmustum seni dusunemiorum.hayirla kucagimiza alalim inss ama hep aklimdaki normal dogum cok istiorum canim ya.

insanoğlu böyle demek!

başın sağolsun canım

Back