2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kusamamak insanı çok zorluyor ama bebişlerimiz için katlanıcaz artık :KK43: kızım dedin bu arada kızın mı olacak ne :)[/QUOTE
insallah kizim olur canim. 1 tane oglum var allah bir de kiz verirse her ikisininde sevgisi tatmis olurum :)). Benimde midem cok bulaniyor baya zorluyor beni ama ilk zamanlara gore azaldi sukur.

Merhabalar ben en son 23 Aralık ta kontrole gittim kalp atışlarını da duyduk çok şükür şimdi 17 Ocak'ta randevum var ama ben çok korkuyorm bi şey olursa diye arada farklı doktorlara gidip ultrasonda görmeden rahat edemiyorum çevremde gitmediğim doktor kalmadı resmen çok mu abartıyorum bilmiyorm ama başka türlü içim rahat etmiyo benim gibi olanlar var mı o_O
Al benden de o kadar:KK17:

doğumdan sonra tekrar işe dönmeyeceğini söylersin 32. Hafta yasal olan öncesinde doktorun gerekli duyarsa sağlık durumuna göre verebilir o günler gelsin ayrıntılı konuşuruz inşallah bende erteleyeceğim inşallah
İnşallah doğru daha zaman çok, teşekkürler

of bende istemiyorum ama burdayım yine işte bence hamilelere ilk andan itibaren izin verilmeliEn Büyük KK
Ne güzel söyledinn.. keşke öyle olsa, gerçekten zorlanıyorum daha başında olmama rağmen.. İlerleyen zamanları düşenemiyorum bile.
aahh çalışmak zorundayız işte :(

Doğum yaptığın hastanenin bi önemi yokki.doğumdan 2 ay önce ayrilabilirsin.doktorunla mutlaka görüş onlar iyi biliyorlar vereceği isgormezlik raporunu alıp işyerine ulastirmazsan paranı alamazsin.ben geçen sene ikizlerimde 3750 + 180 süt parası aldım. Bu kez dayanabilmeyi umuyorum calismaya devam edebilmeyi çok zor geciyo bu hamileligim.tek çocukta bu kadar alamam ama yinede iyi oluyo bişeyler hallediyosun
İkizlerin var, bir bebek daha olacak ve doğumdan sonra çalışacak mısınn :KK57: Maşallah o zaman sana.. Tek çocukta 2,500 falan dedi bizim muhsebeci, olsun buna şükür:)

İnşallah canım benim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin :) benimde ilk zamanlar bu kadar yoktu arttı :(

Kızlar siz de benim gibi misiniz acaba? Psikolojik olarak mutlu ve huzurluyum ancak fiziksel olarak dökülüyorum.
Çabuk yoruluyorum, halsizim, karnım çoğu zaman şişkin,arada kokular kötü geliyor burnuma, sürekli, wc'ye gidip duruyorum, arada sırada vara yoğa ağlayasım geliyo, uyumaya doyamıyorum..bu halsizlik durumu progestan hap kullanımından kaynaklanıyormuş dr bugün fitil kullanmamı önerdi...Ayrıca bu halsizlik yüzünden kendime bakamıyorum bile saçlar sürekli tepede toplu üstümde bir eşofman takımı ayağımda çoraplar patik eksik olmuyooo..yüzüm solgun vs! Sokağa bile bu halde çıkıyorum. Şikayet gibi anlaşılmasın ama özellikle progestan kullananların durumunu merak ediyorum.
Allah beterinden sakınsın..
Mutlu olamıyorum :KK43:
normalde çok pozitif bir insanım bu hamilelik beni çok değiştirdi kendimi mutsuz ve çok çirkin hissediyorum

Rüyamda bebegimi gördüm bu kez kiz di okadar tatlı iidi ki bem beyaz pamuk gibi.o benden biraz uzak da idi ulaşmak zor oluyordu ...sonra onu emziriyordum çok acikmisti altını filan degsitiriyordum ya çok duygusal keşke uyanmasa idim ...:KK42:kavusalim inşallah hayırla bebeklerimize ...

Back