2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh memlektte olmanın faydası ben mecbur bakıcı bulurum
Üst komşum olur kendisi :) hafta sonu da babaannesine bırakıyorum artık kursa başladığım için orda yatılı kalıyor
Günaydın Hanımlarrrr,
Bugün benim için özel bir Doğum günüm ve doktora gidip bugün kalp atışlarımızı tekrar dinlicez en güzel hediye sanırım
mutlu yıllar canım :)

Canim ablaminda bebegi 12. Hafyada oldu diye doktor hemen kan sulandirici verdi. Sonraki hamilelikte kullanmadi simdi cok tatli 6 aylik kizi var. Insallah seninde yeniden saglikli cok tatli bir bebegin olur.

hee ben de onu düşünüyordum her hamilelikte mi kullanılacak diye. bır daha kullanmadı demek

Günaydın Hanımlarrrr,
Bugün benim için özel bir Doğum günüm ve doktora gidip bugün kalp atışlarımızı tekrar dinlicez en güzel hediye sanırım

çok şükret canım çook! benim doğum günüm 18 ocak benim oğlumunda muhtemel doğum tarihi 18 ocaktı. ama ben oğlumu 16 ocakta kaybettım. geçen sene ağlamaktan doğum günü falan görmedi gözüm. bu sene de içim buruk. çok şükret bak sen mutlusun Allah mutluluğunun devamını versin. nice mutlu juzurlu yaslara sevdiklerinle

evet canım o duyguyu bende hissediyorum burası çok kalabalık olduğundan bende tam adapte olamadım kimin kim olduğunu karıştıryorum seni ve diğer eylül arkadaşımızı tanıyorum (listeyi yapan ) bir de sarah walker vardı ama onu pek göremiyorum
çoğu zaman okuyup çıkıyorum bişey yazamıyorum
ben iyiyim çok şükür bulantım yok göbiş de çıkmaya başladı daha bol kıyafetler tercih ediyorum
haftaya da 2 li testim var nasipse canım

Kızlar ben şimdi doktordan geldim. Kalp atışlarını duyduk, bir sorun yok herşey yolunda dedi doktorum.

Kalp atış hızını sormadım, doktor da söylemedi. Verdiği ultrason kağıdında yazar mı ?

Neyse gerçi herşey yolunda olsun da gerisi önemli değil çok şükür.

gozun aydın canım evet yazıyor kağıtta bizim 9. Haftada 186

Kızlar 3 gündür sabahları kusuyorum cok kötü bişimiş bgn daha da kötüyüm okula gidesm gelmedi ama yolda okul tatil hbri aldik döndük çok ii oldu basimi kaldiramiyom yrn randevu var ama dr müsait ise aksama gitcz kalp seslerini duyarz inş

ben de dunden beri yazmaya tekrar başladım :) hep aynı muhabbet vardı daldım ortalığa bende hamile pantolonu giyiyorum artık ne buyuk rahatlık çalışırken eşofman giymiş gibi hissediyorum gobuş vardı zaten şimdi daha çıktı ilk hamileliğimde koca bir göbekle girdim doğuma bizim de 24 unde ikili taramamız inşallah iyi haberler alırız

Canım aklıma geldin sana bakayım derken gordum bu mesajını fark etmemişim hakkında hayırlısı olsun inşallah cumartesi mi gideceksin tekrar

öyle artistlik yapmayın kızlar. herkes birbirini yavaş yavaş tanıcak. hamile pantolonu giymek süper bi şey bence. bnm de ikinci hamileliğimde 10. haftada başlamıştım giymeye. inş. bunda da nasip olur. ben çok seviyorum hamileliği

inş duyarsın kalbini bebeğinin canm

bi de şu da var şimdi kalabalık ve herkesin bi derdi bi dünyası var. tanıdıkça daha merak edilecek öğrenilecek. güzel olacak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…