Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim bayan negatif ise ve bebek pozitifse o zaman uyusmazlik oluyor. anneye cocuktan gecen kan farkli bir maddeymis gibi algiliyor ve cokelme yapiyor. benimde esim negatif ben pozitifim. bizde bir sorun olmuyor,
senin daha yeni baslamis kizim bizim bedenimizi midemiz yonetiyor artik canim kisiden kisiye degisiyor. bazilarinin cok uzun suruyor ama genelde 12. hafta gibi bittigi yonunde bir inanç var :)))
Bende kurudum bittim yarın dr à gitcem yine ... bu kez devlete gitcem özelini gördük birde devleti deneyelim öldüm bittim kurudum kusmaktan.derdime bi çare olur insallah
Arkadaşlar bende Sedef hastalıgı var doktoruma sordum bebeğime geçmesinden korkuyorum Dr bi sorun olmayacagını bebeğe bi zararı olmadığını söylede aranızda benım durumumu yasayan Yada çevresinden bildiği var mı acaba
buzzz gibi istanbuldan gunaydin ocagin 6si oldu bile suubatta daha emin devam edicez bi cogumuz yavrularmizn varligndan sagligndan 3ayi gecirmeyen herkese sabir diliyorum:)
Evet canım hatta doğumdan sonra 1 ay daha. Clexan kullanıp doğum yapacak olanlar aklınızda bulunsun doğumdan hemen sonra kesmek vucudunuzda pıhtı atmasına kendi hayatınızı tehlikeye atmaya sebep. Bizim bir yakınımızın akciğerine attı fenalaştı. Doktorumda doğumdan bir ay sonra daha dedi
Ablamda kullandi ama dogum yapinca kestiler canim cok sukurr iyi Allahim esirgesin.bende kan sulandirici kullananlar normal dogum yapamiolarmis die duymustum dr sordum o bunyeye bagli yok ole bisi dedi rahatlamistim
Kizlar sizdeki durumu bilmiyorum ama bazi doktorlar inceleme yapmadan dusuk yada olu dogum yapanlara bu igneyi yada baska kan sulandiriciyi hemen veriyor.
Arkadaşlar bende Sedef hastalıgı var doktoruma sordum bebeğime geçmesinden korkuyorum Dr bi sorun olmayacagını bebeğe bi zararı olmadığını söylede aranızda benım durumumu yasayan Yada çevresinden bildiği var mı acaba