2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün Dr kontrolüm vardı kalp atislarini duydum falan hersey çok iyi dedi tahlil yaptı sonuçları aldım 3 saat sonra gosterdim guatr var dedi moralim bozuldu çok yüksek degil dedi ilaç ve

Kızlar bugün Dr kontrolüm vardı kalp atislarini duydum falan hersey çok iyi dedi tahlil yaptı sonuçları aldım 3 saat sonra gosterdim guatr var dedi moralim bozuldu çok yüksek degil dedi ilaç ve
Hamileligin bu doneminde troid fazla cikabiliyormus benimki de sinirda cikti uzme kendini doktorun tavsiyelerine harfiyen uy.

İlacını aldıktan sonra hiç sorun değil, benim annemde ve kızkardeşimde var, bende de var tabi. Kardeşimin de iki çocuğu var, biri 4 aylık biri 7 yaşında. Sen yeterki İlacını ihmal etme. Korkmana gerek yok, tek sorun bu olsun :)

Sen ne kadar sure kullancan canim doguma kadar mi
Evet canım hatta doğumdan sonra 1 ay daha. Clexan kullanıp doğum yapacak olanlar aklınızda bulunsun doğumdan hemen sonra kesmek vucudunuzda pıhtı atmasına kendi hayatınızı tehlikeye atmaya sebep. Bizim bir yakınımızın akciğerine attı fenalaştı. Doktorumda doğumdan bir ay sonra daha dedi

Merhaba güZel anne adayları :) mide bulantısıyla uyanıp kusamayanlar burada mı :( yemek yedikten sonra şaşırıyorum kendime nasıl yemişim bunları diye :KK12:var mı benim gibi olanlar :(

Evet canım hatta doğumdan sonra 1 ay daha. Clexan kullanıp doğum yapacak olanlar aklınızda bulunsun doğumdan hemen sonra kesmek vucudunuzda pıhtı atmasına kendi hayatınızı tehlikeye atmaya sebep. Bizim bir yakınımızın akciğerine attı fenalaştı. Doktorumda doğumdan bir ay sonra daha dedi
Ablamda kullandi ama dogum yapinca kestiler canim cok sukurr iyi Allahim esirgesin.bende kan sulandirici kullananlar normal dogum yapamiolarmis die duymustum dr sordum o bunyeye bagli yok ole bisi dedi rahatlamistim

Dr a soracaktim ben de unutmusum
Netten arastrdm karisik geldi.
Sadece bayanin negatif oldugu durumda mi uyusmazlik oluyor kizlar?
Benim esim negatif de
canim bayan negatif ise ve bebek pozitifse o zaman uyusmazlik oluyor. anneye cocuktan gecen kan farkli bir maddeymis gibi algiliyor ve cokelme yapiyor. benimde esim negatif ben pozitifim. bizde bir sorun olmuyor,

Merhaba güZel anne adayları :) mide bulantısıyla uyanıp kusamayanlar burada mı :KK43: yemek yedikten sonra şaşırıyorum kendime nasıl yemişim bunları diye :KK12:var mı benim gibi olanlar :KK43:
Sen daha dur daha dur , daha var bundan sonra başlar :) gerçi benim de mide yanmam ve koku hassasiyetim tat değişikliğim var. Bulantı yok çok şükür

Ablamda kullandi ama dogum yapinca kestiler canim cok sukurr iyi Allahim esirgesin.bende kan sulandirici kullananlar normal dogum yapamiolarmis die duymustum dr sordum o bunyeye bagli yok ole bisi dedi rahatlamistim
Yok öyle bişey canım. O anki şartlara bağlı.

Kizlar sizdeki durumu bilmiyorum ama bazi doktorlar inceleme yapmadan dusuk yada olu dogum yapanlara bu igneyi yada baska kan sulandiriciyi hemen veriyor.

Sen daha dur daha dur , daha var bundan sonra başlar :) gerçi benim de mide yanmam ve koku hassasiyetim tat değişikliğim var. Bulantı yok çok şükür
Ah canım kussam rahatlıcam ama kusamıyorum her yemekten sonra bulanıyo daha artacak mı :(

Back