2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sordular :KK43: neyse yarin bulacagim artik, valla çok zor durumdayım az evvel kusacagim diye bi hal oldum hep altına kacirdim valla :oops::KK23::KK23::KK23::KK23: çok utanıyorum kendimden bitse su 12 hafta rahatlasam :KK43:

Inşallah yarın bulursunuz canım benim. Hatta en kisa zamanda geçer bulantilarin. Çoğu gitti azı kaldı :KK76:

Kızlar herkese selam olsun bnde 7 +2yim sayfayı yeni farkettim bnmde ara ara cok az bulantm oluyo ama hiç cikaricak kadar olmadım bu iyimi kotumu anlamadim bide bnm ara ara karnmda ve belimde ağrı oluyor szlerdede varmı

Kızlar herkese selam olsun bnde 7 +2yim sayfayı yeni farkettim bnmde ara ara cok az bulantm oluyo ama hiç cikaricak kadar olmadım bu iyimi kotumu anlamadim bide bnm ara ara karnmda ve belimde ağrı oluyor szlerdede varmı
Benim bel ağrım olmadı hiç ama karın ve kasık ağrısı ve ara ara batmalar oluyor. Midemde iştahımı kesecek kadar bulanıyor ama hiç kusmadım, zaten kusamama gibi bir özrüm var, ömrümde bir iki kez kusmusumdur. Ama çok eğilip kalkarsam bulantım çok daha fazla artıyor. İştahla yemek yemeyi özledim :(

Merhaba arkadaşlar bende 6+4 günlük hamileyim yarın doktora gidicem bazı testler vermişti onlar için Hemde inşallah kalp atışını duyarız Allah'a şükür bulantım yok şimdilik ara ara karın ağrısı ve bel ağrısı oluyor inş bulantılar başlamaz çok korkuyorum..Rabbim herkese güzel rahat hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..

Bebekler

hosgeldin. Ins sen de duyarsin ben de yarin duyarim
hoşbuldum çoğu arkadaşta bulantılar başlamış sanırsam. eğer oğlumdaki gibi olursam 3 ve 4. aylarda bulantılarım oluyor benim.tahmni doğum tarihi 30 ağustos diyor ama doktorum sezeryan diye tutturursa daha bile erken olabilir

günaydın anneler. bende çalışma saatini işyerine söyledim. toplu veremeyiz hergün 4.5 da çık dediler. bende kabul etmedim hakkımıda kullanamıyorum :( devlet işte iyilik yaptığını sanıp sonunu düşünmüyor. :(

Benim yarin 4 hafta olacak bulantilar baslayali ilk haftalarda hic icemedim simdi buz gibi soguk olursa yani sebilin soguk tarafindan az az icmeye basladim, bu surecte genelde limonata ictim, ilk donem visne suyu, capri sun, birkac gun bulantima sadece cola iyi geldi, cok cektim vesselam, hep acim ama azicik azicik yiyebiliyorum

KOLA ZARARLI DEĞİLMİ?

Günaydın bayanlar uzun bir aradan sonra merhaba. biraz zor günler geçirdim kanamam oldu kese uzadı raporluydum cok şükürki kendini toparladı miniğim şimdi çok daha iyiyiz:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydınnn! Çok çok geçmiş olsun..Allah tekrarını göstermesin inşallah hiçbirimize bu kanamaların.
Sevgiler :KK54:

Back