2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim gecmis olsun simdi nasilsin....doktor bisi verdi mi
Sağol canım iyiyim ben pek bir rahatım ya kanamamı takip ettim bir daha olmadı iki gün sonra randevum vardı zaten bekledim o zaman söyledim doktorumda halime şaşırdı hoşuna da gitti rahat bir hastası olduğu için iyice muayene etti bebekle alakası yokmuş yılbaşı gecesi çok yoruldum falan dedim rahim ağzından olmuş geçmiş zaten no problem :)

günaydın kızlar
benim bir haftadır mide bulantılarım var ama bugun sabah çok fazla oldu ama yıne çıkarmadım. bulantılar artık bu seviyede kalır mı yoksa artabilir mi hala,:KK43: sabahları çok zor oluyor.

Günaydın annişler.doktoru Elevit diye vitamin ilacı yazdıran var mi?geçen hafta folidoce den buna başladık.

Benim doktorum yazdırmıştı önceki hamileliğimde. kendini yorgun hissedince içersin demişti.

İnşallah duyarsın canım, keseyi ilk ne zaman gördün?

keseyi karından bakmıştı 5+5 te görmüştüm. çok korkuyorum. bu kadar stres yapmamalıyım ama yaşadıklarımdan etkileniyorum

Sağol canım iyiyim ben pek bir rahatım ya kanamamı takip ettim bir daha olmadı iki gün sonra randevum vardı zaten bekledim o zaman söyledim doktorumda halime şaşırdı hoşuna da gitti rahat bir hastası olduğu için iyice muayene etti bebekle alakası yokmuş yılbaşı gecesi çok yoruldum falan dedim rahim ağzından olmuş geçmiş zaten no problem :)
hahah ilki gbi stresli olmuyo insma duger cocukta ama yine de yapi meselesi tebrik ederim seni:KK45:

günaydın kızlar
benim bir haftadır mide bulantılarım var ama bugun sabah çok fazla oldu ama yıne çıkarmadım. bulantılar artık bu seviyede kalır mı yoksa artabilir mi hala,:KK43: sabahları çok zor oluyor.
Sadece sabahsa şanslısın yine, benim bütün gün aralıksız devam ediyor.
Şuan bende zor durumdayım bulantıdan :(
Çözüm yok sanırım.. Umuyorum sürekli çıkarmaya kadar varmaz.. :(

Sadece sabahsa şanslısın yine, benim bütün gün aralıksız devam ediyor.
Şuan bende zor durumdayım bulantıdan :KK43:
Çözüm yok sanırım.. Umuyorum sürekli çıkarmaya kadar varmaz.. :KK43:
inşallah ilerlemez bazen benimde tum gun suruyo ama 1 yada 2 gun olmustur. çubuk krakerler işe yarıyo biraz bende

Back