• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnanmayacaksınız ama şuan açlıktan ağlıyorum ben hiç birşey yiyemiyorum :-(
Bende ayni senin gibiyim :( acsin sanki biri midemi tirmaliyor ama hiçbirşey istemiyor canın değilmi :( ve bu bende geceleri tavan yapıyor açlıktan kaç kere utanıyorum bilmiyorum :( 20 günde 4 kg verdim Allah hepimize yardım etsin, sabir versin ve bebeklerimizi bize bagislasin

Kızlar banada doktorum bulantı için zofran yada zofer yazdı ama ilaç piyasada zor bulunuyor dedi, bende baktım ama bulamadım, kullanan varmı bu ilacı nereden buldunuz? Mahfoldum bulantı ve kusmadan :KK43:

Bende kullandım canım. Bende pek etkili olmadı ama en iyisi oymuş.

Kızlar banada doktorum bulantı için zofran yada zofer yazdı ama ilaç piyasada zor bulunuyor dedi, bende baktım ama bulamadım, kullanan varmı bu ilacı nereden buldunuz? Mahfoldum bulantı ve kusmadan :KK43:
Zofran kullaniyorum ben
Hastaneye yakin eczanelerde bulunuyor bulmusken al dedi eczaci aldm ben.yakin eczanelere bak.yoksa istetmiyorlar mi?
Ben biraz rahat ettim o ilacla.gecmiyor ama dayanabiliyorum en azindan cikarmiyorum artik cok

Zofran kullaniyorum ben
Hastaneye yakin eczanelerde bulunuyor bulmusken al dedi eczaci aldm ben.yakin eczanelere bak.yoksa istetmiyorlar mi?
Ben biraz rahat ettim o ilacla.gecmiyor ama dayanabiliyorum en azindan cikarmiyorum artik cok
Yok canım ben kadıköy florence de tedavi oldum oraya yakin yerlere baktım yok evime yakin yerlerde de yok :( sen nerede buldun hangi semtte yani?

Canı
Ben hic kusmuyorum. Iki hamileligimde de 25 er kilo aldim. Allah bu sefer nasip ederse diyetisyene gidecegim. Bi de 6 ay sonra tekrar istiorm ya kilo almamam lazim :) ay ins ya. Allah guzelliklerle karsilastirsin
Canım sen de hiç bulantı olmadı mı? Ben de bugün 7 haftalığım hiç bulantı, kusma falan yok da tedirgin oluyorum:(

Canı

Canım sen de hiç bulantı olmadı mı? Ben de bugün 7 haftalığım hiç bulantı, kusma falan yok da tedirgin oluyorum:KK43:
Canim bence tedirgin olma benim iki teyzemde hiç bulantısız geçirdi gebeligin eltimde öyle bir kere bile kusmadi. Benimde arada bir oluyor o da hafif bir bulantı.

Bende ayni senin gibiyim :KK43: acsin sanki biri midemi tirmaliyor ama hiçbirşey istemiyor canın değilmi :KK43: ve bu bende geceleri tavan yapıyor açlıktan kaç kere utanıyorum bilmiyorum :KK43: 20 günde 4 kg verdim Allah hepimize yardım etsin, sabir versin ve bebeklerimizi bize bagislasin
Amin canım ne güzel dua etmişsin ağzına sağlık

Ben yediklerimi sindiremiyorum,süt ve süt ürünlerini asla tüketemiyorum,gaz doluyum olup olmadık yerlerde geğirme tutuyor sürekli midm bulanıyo çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi :KK61:kalsiyum alamadığım için dişlerm dökülck diye çok korkuyorum:mad:dr 3.aydan sonra gecer dedi ama doğuma kadar kusan ve -8 kiloyla giren birini duydum:KK57:

Ben yediklerimi sindiremiyorum,süt ve süt ürünlerini asla tüketemiyorum,gaz doluyum olup olmadık yerlerde geğirme tutuyor sürekli midm bulanıyo çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi :KK61:kalsiyum alamadığım için dişlerm dökülck diye çok korkuyorum:mad:dr 3.aydan sonra gecer dedi ama doğuma kadar kusan ve -8 kiloyla giren birini duydum:KK57:
Kotu ornek , ornek degildir.:confused: annemde oyleydi allahtan ona cekmemişim 20. Haftaya kadar suruyor benimkisi. :KK71:

kizlar kahverengi.akinti geldi dedimya korktum.doktra gittim nst ye bagladi 15dk yattim o.sirada hizli bi ses geliodu o bebegin kalp.atis sesi dmi

kizlar allah sabir versin yaa bulanti kusma cok zor insanı hayattan sogutuyo..benm baslarda oldu gecti ama o zamanlar da bile kafam kalkmiyodu...simdi cpk sukur istedgmi yiyeblyrm...kilo verenler uzulmesin sonra istahiniz ole bir açılacak ki hizli bir sekilde kilo alacaksiniz ;-)

Ya kizlaaar bişey soracagim sizeee :KK23:

Bu kahverengi akinti dediginiz nasıl oluyor? Bende koyu sarı açık kahvemsi gibi akinti oldu ama kahve gibi de değildi.

Ya bu kahverengi akıntı tam olarak nasıl oluyor. <utandım:KK22:>

Ya kizlaaar bişey soracagim sizeee :KK23:

Bu kahverengi akinti dediginiz nasıl oluyor? Bende koyu sarı açık kahvemsi gibi akinti oldu ama kahve gibi de değildi.

Ya bu kahverengi akıntı tam olarak nasıl oluyor. <utandım:KK22:>
Yani normalden çok koyu oluyor doktora söylemen lazım cnm önlem için ilaca başlanıyor

Back