- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.661
Bende ayni senin gibiyimİnanmayacaksınız ama şuan açlıktan ağlıyorum ben hiç birşey yiyemiyorum :-(
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayni senin gibiyimİnanmayacaksınız ama şuan açlıktan ağlıyorum ben hiç birşey yiyemiyorum :-(
Canım ekmek te yiyemiyorum ben kahvaltıda bir yumurta birkaç tane zeytin o kadar su 1lt artık aksama kadar ayva o kadar 3 aydan sonra geçer diyorlar inş geçerde rahatlarız canım
Kızlar banada doktorum bulantı için zofran yada zofer yazdı ama ilaç piyasada zor bulunuyor dedi, bende baktım ama bulamadım, kullanan varmı bu ilacı nereden buldunuz? Mahfoldum bulantı ve kusmadan![]()
Zofran kullaniyorum benKızlar banada doktorum bulantı için zofran yada zofer yazdı ama ilaç piyasada zor bulunuyor dedi, bende baktım ama bulamadım, kullanan varmı bu ilacı nereden buldunuz? Mahfoldum bulantı ve kusmadan![]()
Çanları ya bunları okuyunca halime sukrettim. Benim hafif oluyor arada bir o da yani. Kaçıncı haftada başladı.Ben su icemiyrm hic
Dr tost ye dedi.sbh zorla 1-2lokma yiyorum.cikmazsa benden mutlusu yok :)
Yok canım ben kadıköy florence de tedavi oldum oraya yakin yerlere baktım yok evime yakin yerlerde de yokZofran kullaniyorum ben
Hastaneye yakin eczanelerde bulunuyor bulmusken al dedi eczaci aldm ben.yakin eczanelere bak.yoksa istetmiyorlar mi?
Ben biraz rahat ettim o ilacla.gecmiyor ama dayanabiliyorum en azindan cikarmiyorum artik cok
Canım sen nerden almıştın? Semt yazarsanız yakınsa tarın eşim alsınBende kullandım canım. Bende pek etkili olmadı ama en iyisi oymuş.
Canım sen de hiç bulantı olmadı mı? Ben de bugün 7 haftalığım hiç bulantı, kusma falan yok da tedirgin oluyorumBen hic kusmuyorum. Iki hamileligimde de 25 er kilo aldim. Allah bu sefer nasip ederse diyetisyene gidecegim. Bi de 6 ay sonra tekrar istiorm ya kilo almamam lazim :) ay ins ya. Allah guzelliklerle karsilastirsin
Canim bence tedirgin olma benim iki teyzemde hiç bulantısız geçirdi gebeligin eltimde öyle bir kere bile kusmadi. Benimde arada bir oluyor o da hafif bir bulantı.Canı
Canım sen de hiç bulantı olmadı mı? Ben de bugün 7 haftalığım hiç bulantı, kusma falan yok da tedirgin oluyorum![]()
Amin canım ne güzel dua etmişsin ağzına sağlıkBende ayni senin gibiyimacsin sanki biri midemi tirmaliyor ama hiçbirşey istemiyor canın değilmi
ve bu bende geceleri tavan yapıyor açlıktan kaç kere utanıyorum bilmiyorum
20 günde 4 kg verdim Allah hepimize yardım etsin, sabir versin ve bebeklerimizi bize bagislasin
Benimde gunlerim tost ile geciyor. Yagsiz peynir ile yapilmis olcak amaBen su icemiyrm hic
Dr tost ye dedi.sbh zorla 1-2lokma yiyorum.cikmazsa benden mutlusu yok :)
Kotu ornek , ornek degildir.Ben yediklerimi sindiremiyorum,süt ve süt ürünlerini asla tüketemiyorum,gaz doluyum olup olmadık yerlerde geğirme tutuyor sürekli midm bulanıyo çıkarmamak için zor tutuyorum kendimikalsiyum alamadığım için dişlerm dökülck diye çok korkuyorum
dr 3.aydan sonra gecer dedi ama doğuma kadar kusan ve -8 kiloyla giren birini duydum
![]()
kizlar kahverengi.akinti geldi dedimya korktum.doktra gittim nst ye bagladi 15dk yattim o.sirada hizli bi ses geliodu o bebegin kalp.atis sesi dmi
kizlar kahverengi.akinti geldi dedimya korktum.doktra gittim nst ye bagladi 15dk yattim o.sirada hizli bi ses geliodu o bebegin kalp.atis sesi dmi
Canım sen nerden almıştın? Semt yazarsanız yakınsa tarın eşim alsın
Yani normalden çok koyu oluyor doktora söylemen lazım cnm önlem için ilaca başlanıyorYa kizlaaar bişey soracagim sizeee
Bu kahverengi akinti dediginiz nasıl oluyor? Bende koyu sarı açık kahvemsi gibi akinti oldu ama kahve gibi de değildi.
Ya bu kahverengi akıntı tam olarak nasıl oluyor. <utandım>