• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben çok halsizim. En basit ev işi bile zor geliyor. Hastayım sanki, hep bir uyku hali.. Mide bulantılarım sanki azaldı biraz. İştahım da sanki daha iyi. Şimdilik ne kilo aldım ne verdim.. Herşey tamam ama şu halsizlik sürekli yorgunluk bitirdi beni.. Siz de öyle misiniz kızlar?

kizlar allah sabir versin yaa bulanti kusma cok zor insanı hayattan sogutuyo..benm baslarda oldu gecti ama o zamanlar da bile kafam kalkmiyodu...simdi cpk sukur istedgmi yiyeblyrm...kilo verenler uzulmesin sonra istahiniz ole bir açılacak ki hizli bir sekilde kilo alacaksiniz ;-)
Tatlım kaçıncı haftada başlayıp kaçıncı haftada bitti.benimki 4.haftada başladı umarım erken de biter sağlıklı devam ettiririz gebeliğimizi

Ya kizlaaar bişey soracagim sizeee :KK23:

Bu kahverengi akinti dediginiz nasıl oluyor? Bende koyu sarı açık kahvemsi gibi akinti oldu ama kahve gibi de değildi.

Ya bu kahverengi akıntı tam olarak nasıl oluyor. <utandım:KK22:>
valla saridan koyu olan kahvemsi rengi olsn her akinti sinyal verio demek

merhaba bende de var o bulantı felaket oğlumda doğuma girerken bile çıkarıyordum o nedenle geçecek diyenlere pek güvenmeyin derim maalesef :(

O kadar çok tuvale te gidiyorum ki resmen tuvalete girmeden bi giriyorum ciktiktan sonra bi da ha haha

kizlar allah sabir versin yaa bulanti kusma cok zor insanı hayattan sogutuyo..benm baslarda oldu gecti ama o zamanlar da bile kafam kalkmiyodu...simdi cpk sukur istedgmi yiyeblyrm...kilo verenler uzulmesin sonra istahiniz ole bir açılacak ki hizli bir sekilde kilo alacaksiniz ;-)

Ay canim sen ne guzel 11. Haftaya gelmissin. Hayirlisiyla biz de gelelim. Benimki de lise 1 e baslayanlarin lise sondakileri baya abi gormesi gibi oldu ama :)

Ya ben çok halsizim. En basit ev işi bile zor geliyor. Hastayım sanki, hep bir uyku hali.. Mide bulantılarım sanki azaldı biraz. İştahım da sanki daha iyi. Şimdilik ne kilo aldım ne verdim.. Herşey tamam ama şu halsizlik sürekli yorgunluk bitirdi beni.. Siz de öyle misiniz kızlar?
Ben hele ölü gibi ne yemek yapabiliyorum zorla yapıyorum tabi ev dağınık halde ki benim ruhum sıkılır daginikliktan ama öyle halsizim ki uyuyorum full. ...

kızlar Allah için biriniz cvp yazaydınız ya
Canim ben bir zararı olacağını düşünmüyorum çünkü ben disimi cektirdim bilmiyordum hamile olduğumu doktor bişey olmaz dedi yani olacağı varsa zaten ne yaparsan yap oluyor bende grip oldum bu arada valla aklımdan geçiyo viks sürmek çünkü bunum tıkalı hayatta uyuyamam

arkadaşlar çok iştahsızım sıkıldım artık. moralim bozuluyor hep böyle kalmaktan psikolojik hale getitmekten kprkuyorum. herşey kokuyor herşey. ağladım biraz önce. eşim var bitek annemler uzakta. hep ne yiycem derdim oluyor. sizin de benim gibi mi. yoksa ben fazla mı takıp psikolojik mi yapıyorum bu kokuları. deli olucam
Valla canım bende aynı durumdayim güzel kokular bile iğrenç geliyor çamaşırlardaki deterjan kokusu bile çok kötü midem agzimda hep yoğurt yiyorum ben en çok bi o kokmuyo

:KK61: Salı günü bebeğimi kaybettim artik ağustos annesi değilim Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin...
Ayy çok üzüldüm ya valla hep bi korku var bende düşecek diye o yüzden çok bağlanmak istemiyorum Allah inşallah hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip eder canım çok geçmiş olsun

Canım sanırım sen istanbuldasin. Ben degilim :KK16:
ama eczaciya soylerseniz depodan getirmesi lazım. Benim kuzen eczacı o oyle yaptı ellerinde olmuyor surekli.
Sordular :( neyse yarin bulacagim artik, valla çok zor durumdayım az evvel kusacagim diye bi hal oldum hep altına kacirdim valla :oops::KK23::KK23::KK23::KK23: çok utanıyorum kendimden bitse su 12 hafta rahatlasam :(

A
Canı

Canım sen de hiç bulantı olmadı mı? Ben de bugün 7 haftalığım hiç bulantı, kusma falan yok da tedirgin oluyorum:KK43:

Maşallah sevin ve kimseye söyleme ne güzel bulantın yok..ben kafamı duvarlara vurucam.. Mesela ablamın hiç bulantısı olmadı 2 çocuğundada,,ama ben çok fenayım

Back