- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- 333
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.621
kizlar esimle bisyler almaya ciktk geldik kahverengi akinti cok korkuyorm ya hemen progestani icp uzandm;(((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar esimle bisyler almaya ciktk geldik kahverengi akinti cok korkuyorm ya hemen progestani icp uzandm;(((
Bulanti yapiyor canim icmedim biraktimBu
Bulantı yaparsa içme 3 aydan sonra içersin
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bol bol dinlenkizlar esimle bisyler almaya ciktk geldik kahverengi akinti cok korkuyorm ya hemen progestani icp uzandm;(((
Kıyamam cnm yaaaİnanmayacaksınız ama şuan açlıktan ağlıyorum ben hiç birşey yiyemiyorum :-(
Su icebiliyormusun peki ben en çok ona üzülüyorum ben gunde iki subardagi ancak içiyorumBende 5 kilo verdim, bir haftadir ilac kullaniyorum daha az cikariyorum
Çok kötü canım ya :-(Kıyamam cnm yaaa![]()
![]()
Allah muhafaza canim. Ins bi sorun olmaz. Doktora gidecek misinkizlar esimle bisyler almaya ciktk geldik kahverengi akinti cok korkuyorm ya hemen progestani icp uzandm;(((
Benim yarin 4 hafta olacak bulantilar baslayali ilk haftalarda hic icemedim simdi buz gibi soguk olursa yani sebilin soguk tarafindan az az icmeye basladim, bu surecte genelde limonata ictim, ilk donem visne suyu, capri sun, birkac gun bulantima sadece cola iyi geldi, cok cektim vesselam, hep acim ama azicik azicik yiyebiliyorumSu icebiliyormusun peki ben en çok ona üzülüyorum ben gunde iki subardagi ancak içiyorum
İnanmayacaksınız ama şuan açlıktan ağlıyorum ben hiç birşey yiyemiyorum :-(
o işi düşüncez sonra beraber :)İnşallah.yoksa ben aglar eşime kafayı yedirtirdim canım tatlı olunca çekilmez oluyorum.çok şükür iyi geçiyor.ama nasıl doğum yapacağım onu düşünmeye başlamadım değil.
Allahım yardım etsin bizlere.
5e kadar tehlikesi yokmuş okuduğum kitaba göre canım...4falan degisio ama bazen 3
İnanmayacaksınız ama şuan açlıktan ağlıyorum ben hiç birşey yiyemiyorum :-(
Mandalina kokusu iyi geliyor.onu da deneyeblrsin.king cinsi bulursan mandalinayi harika kokar.klemantin de deniyor.Çok kötü canım ya :-(
Tabi koklamak icin degil mandalina.oyle bir yazmisimki :))) kokusu mide bulandrmiyor.hem c vitamini.ye gitsin :)Çok kötü canım ya :-(
Ben de iştahsızlık var tiksindim herseydenSurekli kusmalarda bende ayni durumdaydim, doktorunuz ilac vermedi mi?
Canım ekmek te yiyemiyorum ben kahvaltıda bir yumurta birkaç tane zeytin o kadar su 1lt artık aksama kadar ayva o kadar 3 aydan sonra geçer diyorlar inş geçerde rahatlarız canımTabi koklamak icin degil mandalina.oyle bir yazmisimki :))) kokusu mide bulandrmiyor.hem c vitamini.ye gitsin :)
canım geçeceğini düşün ve ağlama moral bozukluğu kötü. açlığın hiç de kötü değil bebek için. sabret iki haftan kaldı sonra çok rnerjik olacaksın. moralini bozma. ben de o durumdayım. moralimizi bozmayalımİnanmayacaksınız ama şuan açlıktan ağlıyorum ben hiç birşey yiyemiyorum :-(