• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar esimle bisyler almaya ciktk geldik kahverengi akinti cok korkuyorm ya hemen progestani icp uzandm;(((

Su icebiliyormusun peki ben en çok ona üzülüyorum ben gunde iki subardagi ancak içiyorum
Benim yarin 4 hafta olacak bulantilar baslayali ilk haftalarda hic icemedim simdi buz gibi soguk olursa yani sebilin soguk tarafindan az az icmeye basladim, bu surecte genelde limonata ictim, ilk donem visne suyu, capri sun, birkac gun bulantima sadece cola iyi geldi, cok cektim vesselam, hep acim ama azicik azicik yiyebiliyorum

Tabi koklamak icin degil mandalina.oyle bir yazmisimki :))) kokusu mide bulandrmiyor.hem c vitamini.ye gitsin :)
Canım ekmek te yiyemiyorum ben kahvaltıda bir yumurta birkaç tane zeytin o kadar su 1lt artık aksama kadar ayva o kadar 3 aydan sonra geçer diyorlar inş geçerde rahatlarız canım

İnanmayacaksınız ama şuan açlıktan ağlıyorum ben hiç birşey yiyemiyorum :-(
canım geçeceğini düşün ve ağlama moral bozukluğu kötü. açlığın hiç de kötü değil bebek için. sabret iki haftan kaldı sonra çok rnerjik olacaksın. moralini bozma. ben de o durumdayım. moralimizi bozmayalım

Back