2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynn oyle canim...kizim 39 haftalikti dogdu. Oglum 39+5 te. O 5 gun bana cok zor gelmisti. Agirlasmistim ya fazladan cekiorm gibiydi. Halbuki onlar hic onemli deilmis. Rabbim saglikli evlat bersin. Gerisi isin guzellikleriymis. Oglum hareketsizce kucagimda dururkenki hemsirelerin elinde kolunun dustugu ani dusununce onemli olanin ne okdugunu anliyorsun. Ben kizimda meger ne kadar az sevinmisim diorm. Bebegin dogar dogmaz aglamasi ne buyuk nimetmis. Dogumda doktor dahil tum kadro agladik. O kadar uzuldugumuz kadar sevinmis miydik kizimda !!!! Cok sukretmek lazim coook[/QUOTE]

Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten. Nedense kötü şeyler olunca hep kıymet biliyoruz. İyi birsey olduğunda layıkıyla sukredemiyoruz. Allahım acinizin mukafatini cennette versin inşallah . Evladınız size şefaatci olacaktir. Benim teyzemin kizi da dr hatası yüzünden 9 aylık bebeğini karnında kaybetti.simdi dünyalar tatlısı bir kızı var şükürler olsun.allahim kimseyi evlat acisıyla sinamasin

Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten. Nedense kötü şeyler olunca hep kıymet biliyoruz. İyi birsey olduğunda layıkıyla sukredemiyoruz. Allahım acinizin mukafatini cennette versin inşallah . Evladınız size şefaatci olacaktir. Benim teyzemin kizi da dr hatası yüzünden 9 aylık bebeğini karnında kaybetti.simdi dünyalar tatlısı bir kızı var şükürler olsun.allahim kimseyi evlat acisıyla sinamasin[/QUOTE]

Amiin canim kimseye. Ins yarin bu bebegimin kalp atisini duyarim saglikla

canımm allah bize bağışlasın yavrularımızı ben arada pembe leke ağrılar yaşıyorum inş geçecek ama 7 aydır istedik oldu korkuyoruz herşeyde bişey olacak diye eşim ilgileniyo sağolsun bende cinsiyet ayırmam ikiside olsun isterim peşpeşe getiririm :) eltilerimin hep kızları oldu kıskanç ikiz eltiler bana laf sokuyo bence oğlun olacak bari seninki oğlan olsun bende yap o zaman bi oğlan dedim kaldı öyle hayırlısı miniğim n olursa olsun sağlıklı gelsin bize inş

Benim ilk hamileligim :)

Kızlar göğüs hassasiyeti ve kusmalar bugün birden yok oldu.normalde bulantıları çok zorluyordu bu sefer kaygilanmaya başladım bir aksilik mi var diyedua edin lütfen bebeğime.

Kızlar göğüs hassasiyeti ve kusmalar bugün birden yok oldu.normalde bulantıları çok zorluyordu bu sefer kaygilanmaya başladım bir aksilik mi var diyedua edin lütfen bebeğime.
canim kotu duusnup kotuyu cagrma hep surecek diye birsey yok gececek kendni daha rahat hissedceeksin zamanla

Gecici olsada iyi hissediyorsun bence iyice susuz kaldığını hissediyorsan al ben idrar dahi yapamiyordum aldığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…