• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 4.5 yasinda bi kizim var. Bir oglum dogumda öldü. Yani iki tam hamilelik gecirdim. Bir de 9 haftalik kurtaj oldum. Simdi de hamileyim ins :)
Allah bağışlasın yavrunu bnmde 4. Gebeligim bu birde kürtaj im var.ikinci bebegimin kalbi durmustu.sonra ikizlerim oldü. Bu hamileligimde planlı değil yoksa düşünmüyorum ikizlerim küçükler çünkü. Allahtan gelen baştacı inşallah hayırlısıyla kucaklariz yavrularimizi hepimiz

Allah bağışlasın yavrunu bnmde 4. Gebeligim bu birde kürtaj im var.ikinci bebegimin kalbi durmustu.sonra ikizlerim oldu. Bu hamileligimde planlı değil yoksa düşünüyordum ikizlerim küçükler çünkü. Allahtan gelen baştacı inşallah hayırlısıyla kucaklariz yavrularimizi hepimiz

Allah bağışlasın yavrunu bnmde 4. Gebeligim bu birde kürtaj im var.ikinci bebegimin kalbi durmustu.sonra ikizlerim oldü. Bu hamileligimde planlı değil yoksa düşünmüyorum ikizlerim küçükler çünkü. Allahtan gelen baştacı inşallah hayırlısıyla kucaklariz yavrularimizi hepimiz

tabi canım şimdi benim gözüme hiç gelmiyo. kalabalık aile çok güzel. allah çok güzel bi süpriz vermiş size

Back