• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar. Benim 4.5 yasinda bi kizim var. 2014 ocak ayinda 39+5 gunluk oglumu oludogum yaptim :KK43: temmuzda da 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum :KK43: simdi tekrar hamileyim. Bu sefer sikinti olmaz ins. Daha kimseye soylemedim. Sizlerden destek bekliyorum
inşalh olmz cnım Allh ömür vrmiştir. sen iyi düşün.

gunaydin kizlar benim hikaye buraya kadarmis dun randevumuz vardi kalp atisi durmus bebegimin 3 gun oluyo dr uzuntu stresbisey yasadin mi dedi p.tesi kizim hastaneye yatti usutmustu gecmeyimce yatirdilar uzuldum o geliyo sade aklima p.tesi kurtaj olcam hayirlisi boyleymis rabbim sizlere ve kuzulariniza saglik versin saglicakla alin kucaklariniza bebislerinizi
geçmiş olsun canım Allah hayırlısını versin

kızlar günaydın bende doktordan geldim ne yazıkki haberler kötü benimkisi boş gebelikmiş gelcek cumartesi kürtaj olucam sizler inşallah bebeklerinize hayırlısı ile kavuşursunuz.

kızlar günaydın bende doktordan geldim ne yazıkki haberler kötü benimkisi boş gebelikmiş gelcek cumartesi kürtaj olucam sizler inşallah bebeklerinize hayırlısı ile kavuşursunuz.
nasıl olur ya 9.haftada yeni mi anlamış doktor gel de kızma. ama üzülme arkadaşım. İnşallah sağlıklı bebeğin tez zamnda olur

gunaydin kizlar benim hikaye buraya kadarmis dun randevumuz vardi kalp atisi durmus bebegimin 3 gun oluyo dr uzuntu stresbisey yasadin mi dedi p.tesi kizim hastaneye yatti usutmustu gecmeyimce yatirdilar uzuldum o geliyo sade aklima p.tesi kurtaj olcam hayirlisi boyleymis rabbim sizlere ve kuzulariniza saglik versin saglicakla alin kucaklariniza bebislerinizi

Canım cok cok üzüldüm. Allah kizina uzun omur versin inşallah.

Çok üzüldüm Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Canım çok geçmiş olsun ben de Ağustos ta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum hayallerinin birden yok olması çok kötü biliyorm benim doktorum her kontrolde her şey çok iyi diyordu en son gittiğimde boş gebelik olduğunu anlamıştık bana sadece kusura bakma dedi yaşadığım şoku düşün artk Allah sabır versin hepsi geçiyo şimdi tekrar hamileyim kalp atışını da duyduk şükür sen de 3 ay sonra tekrar düşünebilirsin

Aranizda ankara medical park a giden var mi ki?
Canim Ben Istanbuldaki goztepe medicalparka gittim daha once hic memnun kalmadim. Acile kaldirildigim halde ve resmen soyuldum odedigim paraninda hakkini alamadim. Ayni hastaliktan oglumuda baska hastaneye goturdum daha iyi ilgilendiler ve cok daha uygun fiyata. yapilan kan tahlilleri bile ayniydi benden 350 tl aldilar oglma 140 tl odedim , acilde yatarken yanima doktor bile ugramadi. atesim 39 derece oldugu halde.
Ben de ankarada yasiyorum muhtemelen akrapol e yada ondokuz mayis hastanesine gidicem, Akrapolu baya oven arkadasim var.

Canim gecmis olsun. Bir hikaye biter baskasi baslar canim. Rabbim sana tekrar nasip eder insallah.

C cizgilibattaniye gercekten sana sabirlar diliyorum, umarim hepimiz saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Normal dogumdan bu yuzden cok korkuyorum ben ama olacaksa oluyor iste.
Herkese saglikli, pozitif, bulantisiz agrisiz sancisiz, mutlu bir haftasonu diliyorum :D
Canim bencede korkma. son haftalarda doktorlar cok yakindan takip ediyor. hemen hemen hergun NST de bakiyorlar. zaten bir sikinti varsa hemen sezeyanla aliyorlar. benim ilk dogumum normal nasipse buda normal olsun istiyorum. cocuklarimizin dunyada alicak nefesi varsa 1 gunde olsa dunyaya geliyor ama yoksa zaten yapicak birsey yok.

günaydın şekerler merhaba; dün gece başlayıp hala devam eden mide krampları yaşıyorum bütün gece doğru düzgün uyumadım hala devam ediyor sizdede oldumu? tecrübeli anneler nasıl geçirebileceğim ile ilgili bir fikriniz varmı?

Kizlar cok uzuldum gecmis olsun rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Ya okadar cok yedimki cubuk krakerdende tiksindim artik :( Yulafli Form biskuvilerden aldım midemi bastırıyor sanki

Canim Ben Istanbuldaki goztepe medicalparka gittim daha once hic memnun kalmadim. Acile kaldirildigim halde ve resmen soyuldum odedigim paraninda hakkini alamadim. Ayni hastaliktan oglumuda baska hastaneye goturdum daha iyi ilgilendiler ve cok daha uygun fiyata. yapilan kan tahlilleri bile ayniydi benden 350 tl aldilar oglma 140 tl odedim , acilde yatarken yanima doktor bile ugramadi. atesim 39 derece oldugu halde.
Ben de ankarada yasiyorum muhtemelen akrapol e yada ondokuz mayis hastanesine gidicem, Akrapolu baya oven arkadasim var.
Ins ankaradaki oyle degildir. Ilk defa pazartesi gitcem bakalim

Canim bencede korkma. son haftalarda doktorlar cok yakindan takip ediyor. hemen hemen hergun NST de bakiyorlar. zaten bir sikinti varsa hemen sezeyanla aliyorlar. benim ilk dogumum normal nasipse buda normal olsun istiyorum. cocuklarimizin dunyada alicak nefesi varsa 1 gunde olsa dunyaya geliyor ama yoksa zaten yapicak birsey yok.
Evet canm bnmki uzun hikaye arkadasin dedigi gibi nst bagliyolar bi sikinti olmaz ins. Allah ne isterse o oluyo

Back