- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.361
9 iyi canım ya benim gibi 7 de kapatsan o gözleriAksam 9 olmadan gözler kapaninca :)
Boylee erkenden kalkiliyoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 iyi canım ya benim gibi 7 de kapatsan o gözleriAksam 9 olmadan gözler kapaninca :)
Boylee erkenden kalkiliyoo
İnş canım merak etme duyarsın bende geçen hafta gittim duyduk şükür iki hafta sonra gel dedi bak ne güzel seninki çağırmış insan merak ediyorKizlar gunaydiiin.Bana dua edin canlarim gecen hafta kanamam oldugu icin doktora gitmistim cok sukur kalp atislarini duymustuk o gun.Bugun yine kontrol var hatta suanda yoldayim gidiyorum.insallah yine duyarim kalp atislarini.
Kizlar gunaydiiin.Bana dua edin canlarim gecen hafta kanamam oldugu icin doktora gitmistim cok sukur kalp atislarini duymustuk o gun.Bugun yine kontrol var hatta suanda yoldayim gidiyorum.insallah yine duyarim kalp atislarini.
Hayırlı haberler ile gel inşallahKizlar gunaydiiin.Bana dua edin canlarim gecen hafta kanamam oldugu icin doktora gitmistim cok sukur kalp atislarini duymustuk o gun.Bugun yine kontrol var hatta suanda yoldayim gidiyorum.insallah yine duyarim kalp atislarini.
Allahim.bebeklerimizi ve bizleri korusun bol bol dua edelim hem kendimize hemde herkese.
Oldu tamamdirCanim bu alttaki bebegin haftasini gosterin seyi nasil yukluyoruz
Merhaba kizlar. Benim 4.5 yasinda bi kizim var. 2014 ocak ayinda 39+5 gunluk oglumu oludogum yaptim temmuzda da 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum simdi tekrar hamileyim. Bu sefer sikinti olmaz ins. Daha kimseye soylemedim. Sizlerden destek bekliyorum
Günaydın...Allah herkesin gönlüne göre versin bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah ...
Aminnnn inşallahhGünaydın...Allah herkesin gönlüne göre versin bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah ...
Oyle gercekten cok zor zamanlardi. Ama sefaatine nail olurum ins oglumun. O kadar aylarca bekle tam dogumda kaybet. Sancilarim 5 dk da bire inmisti ki kalbi durdu allah bi daha yasatmasin. Bu bebegime ve kizima omur versin. Ve olacaklara...Cnm Allah yardimcin olsun. Zor zamanlar yasamissin. Rabbim by yavrunu saglikla sana bagislasin insallah.
Benim 21 aylik kizim var canimGünaydın hanimlar kimlerin ilk bebekleri daha kucuktu benim gibi mesela bi kac kisi hatirliyorum ama
Insallah bebegin iyidir canimKizlar gunaydiiin.Bana dua edin canlarim gecen hafta kanamam oldugu icin doktora gitmistim cok sukur kalp atislarini duymustuk o gun.Bugun yine kontrol var hatta suanda yoldayim gidiyorum.insallah yine duyarim kalp atislarini.
Hayirli olsunMrb bayanlar bende Ağustos Ayında doğum yapacak bir anne adayıyım inş herşey yolunda giderse haftaya duycaz kalp atımını 6. Haftanın içindeyim Allah herkesin gönlüne göre versin
Cok gecmis olsun insallah bu kez kavusursun bebegine.Merhaba kizlar. Benim 4.5 yasinda bi kizim var. 2014 ocak ayinda 39+5 gunluk oglumu oludogum yaptim temmuzda da 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum simdi tekrar hamileyim. Bu sefer sikinti olmaz ins. Daha kimseye soylemedim. Sizlerden destek bekliyorum