- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.381
Günaydın amin canım inşallah QUOTE="isimsiz_, post: 38653249, member: 616807"]Günaydın...Allah herkesin gönlüne göre versin bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah ...[/QUOTE]
G
G
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle gercekten cok zor zamanlardi. Ama sefaatine nail olurum ins oglumun. O kadar aylarca bekle tam dogumda kaybet. Sancilarim 5 dk da bire inmisti ki kalbi durdu allah bi daha yasatmasin. Bu bebegime ve kizima omur versin. Ve olacaklara...
gunaydin kizlar benim hikaye buraya kadarmis dun randevumuz vardi kalp atisi durmus bebegimin 3 gun oluyo dr uzuntu stresbisey yasadin mi dedi p.tesi kizim hastaneye yatti usutmustu gecmeyimce yatirdilar uzuldum o geliyo sade aklima p.tesi kurtaj olcam hayirlisi boyleymis rabbim sizlere ve kuzulariniza saglik versin saglicakla alin kucaklariniza bebislerinizi
canmm cok gecmis olsun ins en yakin zamanda tekrar kavusursun mucizene...gunaydin kizlar benim hikaye buraya kadarmis dun randevumuz vardi kalp atisi durmus bebegimin 3 gun oluyo dr uzuntu stresbisey yasadin mi dedi p.tesi kizim hastaneye yatti usutmustu gecmeyimce yatirdilar uzuldum o geliyo sade aklima p.tesi kurtaj olcam hayirlisi boyleymis rabbim sizlere ve kuzulariniza saglik versin saglicakla alin kucaklariniza bebislerinizi
gunaydin kizlar benim hikaye buraya kadarmis dun randevumuz vardi kalp atisi durmus bebegimin 3 gun oluyo dr uzuntu stresbisey yasadin mi dedi p.tesi kizim hastaneye yatti usutmustu gecmeyimce yatirdilar uzuldum o geliyo sade aklima p.tesi kurtaj olcam hayirlisi boyleymis rabbim sizlere ve kuzulariniza saglik versin saglicakla alin kucaklariniza bebislerinizi
Geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın.gunaydin kizlar benim hikaye buraya kadarmis dun randevumuz vardi kalp atisi durmus bebegimin 3 gun oluyo dr uzuntu stresbisey yasadin mi dedi p.tesi kizim hastaneye yatti usutmustu gecmeyimce yatirdilar uzuldum o geliyo sade aklima p.tesi kurtaj olcam hayirlisi boyleymis rabbim sizlere ve kuzulariniza saglik versin saglicakla alin kucaklariniza bebislerinizi
Bi neden bulunamadi canim. O yuzden suan bi tedavi falan da uygulanmiyor bana. Ins bi sikinti cikmaz bu sefer. Pazartesi kalp atislarini duymak icin gidecegm Allah nasip edrseAmin cnm. Neden olmus ki. Bu hamileliginde bi tedavi uyguluyormusun? Bende 7 ay once on haftalikken kaybettim bebegimi. Kalbi durdu kurtaj oldum. O yuzden simdi cok tedirginim. Rabbim saglik versin yavrularimiza ins.
Guzel haberlerini bekliyoruz canimKizlar gunaydiiin.Bana dua edin canlarim gecen hafta kanamam oldugu icin doktora gitmistim cok sukur kalp atislarini duymustuk o gun.Bugun yine kontrol var hatta suanda yoldayim gidiyorum.insallah yine duyarim kalp atislarini.
Bi neden bulunamadi canim. O yuzden suan bi tedavi falan da uygulanmiyor bana. Ins bi sikinti cikmaz bu sefer. Pazartesi kalp atislarini duymak icin gidecegm Allah nasip edrse
Amiiin. Dua edin.Ayy çok geçmiş olsun allah sabir versin inşallah bu yavrunu hayırlısıyla kucaklarsin
yok bulanti vb herhangi bi sikintim yoktu hala da yok kese falan cok duzgun bebek sade 3 gun geri gorunuyo anormal herhangi bi durum soz konusu degil yaniGeçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın.
Bulantın falan varmıydı senin? O 3 günlük sreçte değişiklik oldu mu merak ettim.
Oyle tabi cnm olacaksa oluyor. Normal dogumdan korkma nasipse ben yine normal istiyorum. Normal dogum bir mucizeC cizgilibattaniye gercekten sana sabirlar diliyorum, umarim hepimiz saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Normal dogumdan bu yuzden cok korkuyorum ben ama olacaksa oluyor iste.
Herkese saglikli, pozitif, bulantisiz agrisiz sancisiz, mutlu bir haftasonu diliyorum
Ben sali gittim cnm keseti gorduk sadece.9 ocak a randevum.bir lac gun sonra gelseydin keske duyardik dedi ama dr.sen kalp atsini duyarsan bana yazarmisinMerhaba canım seninle aynı haftadayiz da bebeğin kalp atislarini duydun mu acaba ? Ben pazartesi gidicem kontrole daha kesesi de görmedik baya merak ediyorum.
Ben bnmkinede soyluyorum ic bak 10 numara sarhos ediyor diye.ben progestan sayesinde yeni yila sarhos girdim:)evet cnm bnde kullaniyorum ztn en buyuk etkisi uyku hali gunun buyuk kismi uyuyorm hatta esim farketti icti bitane deliksiz uyudu:))))
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda tekrar aramıza katılırsn ben de son zamanlarda böyle olumsuz şeyler düşünüp stres yapıyorm Allah kimseye yaşatmasın yaşayanlara da sabır versintesekkurler kizlar kimsenin dedigine yapilana takilip uzulmeyin agir kaldirmak yorulmak falan degil en buyuk risk uzuntu stresunutmayin kanamam falan yoktu egenin annesi o yuzdende kurtaj olmak zorundayim keske atabilseydim
yok bulanti vb herhangi bi sikintim yoktu hala da yok kese falan cok duzgun bebek sade 3 gun geri gorunuyo anormal herhangi bi durum soz konusu degil yani
İnş canım meleğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inş hepimizAmiiin. Dua edin.