2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydiiin.Bana dua edin canlarim gecen hafta kanamam oldugu icin doktora gitmistim cok sukur kalp atislarini duymustuk o gun.Bugun yine kontrol var hatta suanda yoldayim gidiyorum.insallah yine duyarim kalp atislarini.
İnş canım merak etme duyarsın bende geçen hafta gittim duyduk şükür iki hafta sonra gel dedi bak ne güzel seninki çağırmış insan merak ediyor

Kizlar gunaydiiin.Bana dua edin canlarim gecen hafta kanamam oldugu icin doktora gitmistim cok sukur kalp atislarini duymustuk o gun.Bugun yine kontrol var hatta suanda yoldayim gidiyorum.insallah yine duyarim kalp atislarini.
Hayırlı haberler ile gel inşallah

Profiline girince or da tahmini d tarihi var oraya tahmini doğum tarihini yazinca kendi oluyo

Cnm Allah yardimcin olsun. Zor zamanlar yasamissin. Rabbim by yavrunu saglikla sana bagislasin insallah.

Cnm Allah yardimcin olsun. Zor zamanlar yasamissin. Rabbim by yavrunu saglikla sana bagislasin insallah.
Oyle gercekten cok zor zamanlardi. Ama sefaatine nail olurum ins oglumun. O kadar aylarca bekle tam dogumda kaybet. Sancilarim 5 dk da bire inmisti ki kalbi durdu allah bi daha yasatmasin. Bu bebegime ve kizima omur versin. Ve olacaklara...

Günaydın hanimlar kimlerin ilk bebekleri daha kucuktu benim gibi mesela bi kac kisi hatirliyorum ama
Benim 21 aylik kizim var canim
Insallah bebegin iyidir canim
Mrb bayanlar bende Ağustos Ayında doğum yapacak bir anne adayıyım inş herşey yolunda giderse haftaya duycaz kalp atımını 6. Haftanın içindeyim Allah herkesin gönlüne göre versin
Hayirli olsun
Cok gecmis olsun insallah bu kez kavusursun bebegine.

Gunaydin
Rabbim bebeklerimizle saglikli sorunsuz guzel bir hamilelik ve dogum yasatsin bebeklerimize saglikla kavustursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…