• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar birlesip alalim:)ben gittim iki saat bekledim bide ama gordum sonunda buda baska hastaneydi yine yoktu ses sorun yok dedi ah nasi duycaz ya

Kızlar bnm bulantilar aniden ortadan gitti neden ki
Canim beimkilerde bir var bir yok. 3 gün öncesine kadar hisse yoktu. Bugunde midem bi afra tafra içinde bi tipler bulansam mi bulamasam mi ? Resmen tek başına bağımsızlığını ilan etti. Şuan vücudumu beynimin değil midenin kontrol ettiğine inanıyorum.

H
Canim normal gebelik. Iļk basta doktor 2 . Kesenin dolulugu farketmemis. Sonradan ogrendiler.

Hımm benim öyle olması zor boş olan diğer kesem kadar büyük ama benimkinde nokta bile yok doktor öyle dedi hatta bende gördüm zil siyahtı içi nasip bakalım cuma ne olacak sağol cevapladığın için :KK68:

Korkutuyor beni ya , allah mufaza ilk gebelik nedir ne değildir bilmiyorum da
Beni hafta gece hafta arkadaşlarım çok korkutt. Yok yürüme, hareket etme ağrılara dikkat et en ufak bi hatada dusuk yapabilirsin falan baya bi urkuttuler beni ama şimdi rahatım pazartesi Dr. Ikinci kontrole gidicem daha kesesi göreceğiz inşallah. 6+2 olacak pazartesi günü kalp atışı duyulmaz heralde daha diye düşünüyorum.

Be
Korkutuyor beni ya , allah mufaza ilk gebelik nedir ne değildir bilmiyorum da

Bendede oluyor canım merak etme hatta arkadaşın dediği gibi adet sancısıda vuruyor arada bi rahim büyüdüğü için olsa gerek Allah a emanetiz hepimizde bişey olmaz Allah'ın izniyle...

Bende hic bulanti olmadi hala da yok cok sükür annem bana hamileyken onun da bulantisi olmamis ama bende de kahverengi akinti var doktor hersey yolunda dedi o nedenle icim rahat

Cnm
Canim beimkilerde bir var bir yok. 3 gün öncesine kadar hisse yoktu. Bugunde midem bi afra tafra içinde bi tipler bulansam mi bulamasam mi ? Resmen tek başına bağımsızlığını ilan etti. Şuan vücudumu beynimin değil midenin kontrol ettiğine inanıyorum.
Cnm bmde 3 gündür kötüydü basimi da kaldıramiyodm bgn öğleden sonra azaldı ve yok oldu sapasağlam oldm bi anda meraklandm şimdi de

Back