- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.081
günaydın tatlımgünaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın tatlımgünaydın kızlar
inşallah canım güzel haberlerle gelirsinGünaydın kızlar
11 de randevum var insallah guzel haberler alirim. Lutfen dua edin ins. Kanama alani gecmistir
Canım benimdr oglumda böle akinyim olmuştu korkma yerleşmedir inşallah.ama doktora görün belki progestan verir
Benim de dunden beri yok okadar mutluyum ki tuvalete gtmeye korkar olmustm ama dinlenip yatinca gecti cok sukur.insallah bda gelmezgunaydin kizlar kahverengi akinti yorgunlukla oluyo bende anladim dinlendm dunden beri yok:)
Ben kendim i saniyodum sende bendensin aynı şeyleri dün hissediyordum hiç bişey yoktu dışarı çıktık bir haftadır yatıyordum eve bir geldim bir bel ağrısı kasik agrisi ölüyorum sandim bir daha öle yormucam kendimi dinlencem hep yani yoruldugunda nasılda burdayım ben diyor anladimHerkese merhaba bende 7+6 yim bugun ve sanki hamile degilim gibi akinti ve gogus acisindan baska biseyim yok gecen hafta az midem bulandi gecti bir sorun yoktur dimi korkuyorum
Ben daha yormadim oyle kendimi insallah boyle gecer ama acaba sorunmu var diyo insan pztsi kalp atisi icin gidecem senin bulantin varmi gunlerimiz yakindaBen kendim i saniyodum sende bendensin aynı şeyleri dün hissediyordum hiç bişey yoktu dışarı çıktık bir haftadır yatıyordum eve bir geldim bir bel ağrısı kasik agrisi ölüyorum sandim bir daha öle yormucam kendimi dinlencem hep yani yoruldugunda nasılda burdayım ben diyor anladim
Benimde 7haftada oldu ben hemen acile gittim telefonla doktoruma bilgi verdiler oda Prolatan ıgne ve progestan hap verdi hemen kesildi bence saliyi bekleme acile git anliyolar ultrason dan bakıyorlar kalbi atiyomu diye hemen ilaç veriyolarSenin akıntın ne zaman geçti peki? Hep böyle mi gidecek acaba? Doktor Salı gel dedi bana. Belki o zaman verir Progestan. Çok korkuyorum düşük olur diye. Salı ya kadar nasıl beklicem bilmiyorum
Benim 6 haftada biraz oldu geçti hiç yokBen daha yormadim oyle kendimi insallah boyle gecer ama acaba sorunmu var diyo insan pztsi kalp atisi icin gidecem senin bulantin varmi gunlerimiz yakinda
O zaman normaldir benimde aynen az oldu gecti Allah saglikla kucagimiza almayi nasipetsin benim simdilik lekelenme falan olmadi hic sadece sari akinti oluyoBenim 6 haftada biraz oldu geçti hetsin.k
sadece ağrım oluyo düşük tehlikem az devam ediyo
Guzel haberlerle gelirsin inşallah...Günaydın kızlar
11 de randevum var insallah guzel haberler alirim. Lutfen dua edin ins. Kanama alani gecmistir
Günaydın kızlar
İnşallah geçmiştir canımGünaydın kızlar
Senin akıntın ne zaman geçti peki? Hep böyle mi gidecek acaba? Doktor Salı gel dedi bana. Belki o zaman verir Progestan. Çok korkuyorum düşük olur diye. Salı ya kadar nasıl beklicem bilmiyorum
2-3ilac denedik dr umla.biraz iyi gibi ama gecmiyor tabi.az az yiyebiliyrm.gunde 2-3 kasik kadarSerum iyi geldi canım evde bekleyerek hata etmişim senin nasıl gidiyor