• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[UOTE="Kaety, post: 38550311, member: 414836"]Benim bir haftadır aşırı mide bulantım vardı, iki gündür çok az bulantım falan, bende merak ediyorum açıkcası ama sonuçta vücut ne yapacağını bilemez halde, gebeliğe alışmaya çalışıyor diye düşünüyorum:)[/QUOTE]
Hele ben azcik gogus sismesi disinda hic biseyim yok. Sanirim 6.haftadan sonra baslayacak. Hep boyle kalsa ya:D

G

[QOTE="isimsiz_, post: 38550327, member: 616807"]Bebegimize kavusmaya az kalıyor her geçen günden sonra :) inşallah sağlıklı kolay doğumlar yapıp herkes güzel haberler yazar birlikte buyuturuz:)[/QUOTE]

Aminn canim insallah :)

Kizlar 1 damla kahverengi kan geldi benden bir sey olurmu
Insallah devami gelmez canim gelirse yine dr u ara bence
Gunaydin guzel annisler. Dun keseyi gorduk cok sukur sorun yok. Yalniz bana karindan degil alttan muayne etti. Sizde de boyle mi yaptilar
Ben de dun gordum canim karindan bakti
Canim bilmiyorum ama ben nazardan olduguna pek inanmiyor. Yakin akrabalara soyldim ben cenemi pek tutamam zaten:KK48:
Allah korusun dusecegi varsa zaten duser. Veren O alan O. Hem hayir dualarini aliyorum soyleyince.
Kızlar hamileliğimi kimseye söyleyeceğim. Siz ne yaptınız
Ill hamilelgimi herkese söylemiştim sonra düşük yaptım herkez çok üzüldü karar veremiyorum acaba söylesem mi ki diye ya yine olursa diye hep durduuryorum
A
allah korusun sevdigin dua edecek yakinlarina soyleyebilirsin bence.
Ben de tutamadim cenemi dun bide ikiz oldugunu ogrenince sevincimizi paylasmak istedim ailem akrabalarim biliyor.arkadas cevresine mecbur kaldikca soyleyecegim.allah korusun bebisleri biz bol bol felak nas okuyalim

Öncelikle cok sevindim hayirli olsun ve bence kesin kesin sikayet et ama saglik b. Pek ilgilenmiyo baska yerlerede sikayet et bu ne ya
orası öyle çok saolun burada gerçekten çoğu korkumu atlattım herkes başından geçenleri ve mucizelerinş anlatınca insan daha motive oluyor üye olmasaydım buraya hakkaten doktorun dediğini yapabilirdim iyi ki varsınız En Büyük KK:anneadayı:

Amann dikkat edin ve dinlenin nazli bizim bebisler

Benim de cok rahat geciyor canim sadece goguslerime dokunamiyorum cok sancili bide hsfif halsizlik ve uyku istegi var kizimda da boyleydim cok sukur.o yuzden korkma lutfen tadini cikar.

Insallah duyarsiniz canim

ooooh super haberler gozunaydin masallah
Teşekkür ediyorum canım inşallah.yanlız boğazım çok kotu ağırıyor kızarmış.inşallah bebeğe zarar vermez

Ay canim cok sevindim ya ikiz olmasina masallah esinin ailesinde ikiz mi var genetik mi

allah korusun sevdigin dua edecek yakinlarina soyleyebilirsin bence.
Ben de tutamadim cenemi dun bide ikiz oldugunu ogrenince sevincimizi paylasmak istedim ailem akrabalarim biliyor.arkadas cevresine mecbur kaldikca soyleyecegim.allah korusun bebisleri biz bol bol felak nas okuyalim[/QUOTE]

orası öyle çok saolun burada gerçekten çoğu korkumu atlattım herkes başından geçenleri ve mucizelerinş anlatınca insan daha motive oluyor üye olmasaydım buraya hakkaten doktorun dediğini yapabilirdim iyi ki varsınız En Büyük KK:anneadayı:

En iyisini yapmışsın başka Dr gitmekte bizde salı günü görmüştük keseyi karından Dr küçük daha dedi 4-5 haftalik gibi dedi hesaplama yaptı 2 hafta sonra gel dedi sorun yoktu şükür benim de geç döllenme olabilir ama hemen moral bozabiliyolar o yüzden de seçmek çok önemli ben de degistiriyorum kadın hiç bişi söylemiyor hep ben sordum bi tane Prof. Var haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz bu doktora bakalım dualaronizda beni de unutmayın ;) tekrardan çok çok geçmiş olsun :) bu arada midesi falan bulanmayan arkadaşlar benim gibi merak etmeyin benim gorumcemin 8-9 haftadan sonra başlamış herkes de değişiyor rahat olalım inşaallah :)

En iyisini yapmışsın başka Dr gitmekte bizde salı günü görmüştük keseyi karından Dr küçük daha dedi 4-5 haftalik gibi dedi hesaplama yaptı 2 hafta sonra gel dedi sorun yoktu şükür benim de geç döllenme olabilir ama hemen moral bozabiliyolar o yüzden de seçmek çok önemli ben de degistiriyorum kadın hiç bişi söylemiyor hep ben sordum bi tane Prof. Var haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz bu doktora bakalım dualaronizda beni de unutmayın :KK66: tekrardan çok çok geçmiş olsun :) bu arada midesi falan bulanmayan arkadaşlar benim gibi merak etmeyin benim gorumcemin 8-9 haftadan sonra başlamış herkes de değişiyor rahat olalım inşaallah :)
bütün anne adaylarının hamilelikleri yolunda gider inşallah hep mutlu huzurlu ve sağlıklı oluruz...

kızlar bende çok şükür bulantı yok ama aşırı halsizlik var bi de aşırı iştah :kk77::kk77::D ne olsa yiyorum.. hatta rüyalarımda görüyorum gece kalıyorum.. reflü olucam diye yemeyeyim diyorum ama yemezsem uyuyamıyorum :) noldu bana? :oops::oops:

arkadaşlar benim 2 gündür bulantı hissi var kötü oluyorum birde bu seferki iğneyi nasıl vurdularsa oturamıyorum resmen

Masallah canim ye can bogazdan gelir bende tam tersi istahsizlik yapti uzuluyorum suclu hissediyorum bebise iyi bkamadgm icin :KK34:

[QOTE="hobby85, post: 38551017, member: 409911"]kızlar bende çok şükür bulantı yok ama aşırı halsizlik var bi de aşırı iştah :kk77::kk77::D ne olsa yiyorum.. hatta rüyalarımda görüyorum gece kalıyorum.. reflü olucam diye yemeyeyim diyorum ama yemezsem uyuyamıyorum :) noldu bana? :oops::oops:[/QUOTE]
M

Off bugün bulantılarım fena halde ne güzel sevinmiştim olmıcak harhalde bu farklı demiştim.. ama maalesef ilk gebeliğimdeki olucak sanırım..

Merhaba kızlar bende dün Dr a gittim.Bebişin kalp atışlarını duyduk çok şükür sağlıklıymış.Son bir haftadır bulantılardan ne yemek yiyebildim ne de su içebildimm.İdrar sonucunda Dr az miktarda kan var dedi bunun için bir hafta boyunca bol su iç testi haftaya tekrarlayalım dedi.Sizde bulantılar ne durumda beni çok halsiz bırakıyor.
Dr serumyazdı çok kötü hissedersen taktır acilde dedi

a
canım miden bulanacak ya da burda herkesin hissetiği şeyleri yaşayacaksın diye bi durum yokmuş ben de telaş yapıyordum herkes farklı yaşıyor kimisi hayatında hiçbişe değişmeden geçiriyor bu dönemi, benim midem bazen sabah bazen akşam bulanır gibi oluyor ama daha çok sabahları bulanmadan mide kasılması öğürme var, bazen gece de oluyor ama öyle yatıracak kadar midem kötü değil ki bu da normal, kabızlık var, mide yanması var, ne kalp atışı duyma ne kese görme tarihi herkeste aynı değil boşuna üzme kendini, hangi doktora gidiyorsun?
acıbademde ceren hanıma cnm sen? bgn gittik hatta daha çok küçük bebeğin bişi hissetmezsn filan dedi tsh 3.6 çıkmıştı ilaç verdiler

Back