• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keseyi gorduk şükür yolk saçı kesesinide gördü doktor. Yolk saçı gorulmeseymis boş gebelik tanısı konurmus. Karindan bakti. Bikac gun icinde kalp atisida görülürdu dedi hatta vajinadan bakilsa duyariz bence zorlamanin alemi yok dedi bende istemedigimi belirttim. Hashimoto troidi var bende kan verdim sonucunu bekliyorum hala hastanedeyim.
Doktorum haftaya cumartesi icinde kalp atisi icin gel dedi.
rahatladim iyi seyler duyunca kese boyutunuda beğendi 5+5; im bugun kese 6+2 cok iyi dedi. Kanama alanimda azalmis :D :D
şükür Allahima.

Hadi gözünaydın ;)

gunaydin kizlar kahverengi akinti yorgunlukla oluyo bende anladim dinlendm dunden beri yok:)

Benim de dunden beri yok okadar mutluyum ki tuvalete gtmeye korkar olmustm ama dinlenip yatinca gecti cok sukur.insallah bda gelmez:KK43:
Amann dikkat edin ve dinlenin nazli bizim bebisler
Herkese merhaba bende 7+6 yim bugun ve sanki hamile degilim gibi akinti ve gogus acisindan baska biseyim yok gecen hafta az midem bulandi gecti bir sorun yoktur dimi korkuyorum
Benim de cok rahat geciyor canim sadece goguslerime dokunamiyorum cok sancili bide hsfif halsizlik ve uyku istegi var kizimda da boyleydim cok sukur.o yuzden korkma lutfen tadini cikar.
Günaydın kızlar. Benim de doktor kontrolum var saat 1.30 da.keseyi 2hafta once gormuştulk.şimdi kalbini dinleyecez inşallah. Herşey yolundadır inşallah
Insallah duyarsiniz canim
Keseyi gorduk şükür yolk saçı kesesinide gördü doktor. Yolk saçı gorulmeseymis boş gebelik tanısı konurmus. Karindan bakti. Bikac gun icinde kalp atisida görülürdu dedi hatta vajinadan bakilsa duyariz bence zorlamanin alemi yok dedi bende istemedigimi belirttim. Hashimoto troidi var bende kan verdim sonucunu bekliyorum hala hastanedeyim.
rahatladim iyi seyler duyunca kese boyutunuda beğendi 5+5; im bugun kese 6+2 cok iyi dedi. Kanama alanimda azalmis :D :D
şükür Allahima.
ooooh super haberler gozunaydin masallah

şükür Allahima.
GÖZÜN AYDIN CANIM

Gunaydin guzel annisler. Dun keseyi gorduk cok sukur sorun yok. Yalniz bana karindan degil alttan muayne etti. Sizde de boyle mi yaptilar

Kızlar hamileliğimi kimseye söyleyeceğim. Siz ne yaptınız
Ill hamilelgimi herkese söylemiştim sonra düşük yaptım herkez çok üzüldü karar veremiyorum acaba söylesem mi ki diye ya yine olursa diye hep durduuryorum

QUOTE="carpe diem-evrim, post: 38549949, member: 643937"]GÜNAYDİN TAZE ANNE DAHA YENİ OLDUĞU İÇİN DOKTOR ALTTAN BAKMIŞTIR.ÜSTTEN GÖRÜLMEZ DAHA.[/QUOTE]

Kac aydan snra ustten bakar acaba? Hic memnun kalmadim bu doktordan degistirebilirim belki

[QUTE="ydenizzz, post: 38550062, member: 647499"]keseyi kalp atışlarını görenler hayırlı olsun arkadaşlar.biz 5haftalığız o yüzden haftaya kadar bekleyeyim dra görünmek için diyorum.aceleye etmeye gerek yoktur umarım.[/QUOTE]

Daha hic gorunmedin mi doktora nasil sabrediyosun

Ill hamilelgimi herkese söylemiştim sonra düşük yaptım herkez çok üzüldü karar veremiyorum acaba söylesem mi ki diye ya yine olursa diye hep durduuryorum
Bende söyledim, çoğu kişi 3. aya yakın söylüyormuş ama ben dayanamam mümkün değil yani..
Seni durumun farklıymış bence de biraz sabret, sadece annenle paylaşabilirsin mesela.
Hangi ay da oluyor şu düşük olayı genelde o_O

Askinda baya buyumus artik 9 haftalik olmus bence soyleyebilirsin

Canim bilmiyorum ama ben nazardan olduguna pek inanmiyor. Yakin akrabalara soyldim ben cenemi pek tutamam zaten:KK48:
Allah korusun dusecegi varsa zaten duser. Veren O alan O. Hem hayir dualarini aliyorum soyleyince.

QUOTE="yorgun_86, post: 38550031, member: 407357"]Kızlar hamileliğimi kimseye söyleyeceğim. Siz ne yaptınız
Ill hamilelgimi herkese söylemiştim sonra düşük yaptım herkez çok üzüldü karar veremiyorum acaba söylesem mi ki diye ya yine olursa diye hep durduuryorum[/QUOTE]
A

Herkese merhaba bende 7+6 yim bugun ve sanki hamile degilim gibi akinti ve gogus acisindan baska biseyim yok gecen hafta az midem bulandi gecti bir sorun yoktur dimi korkuyorum
Benim bir haftadır aşırı mide bulantım vardı, iki gündür çok az bulantım falan, bende merak ediyorum açıkcası ama sonuçta vücut ne yapacağını bilemez halde, gebeliğe alışmaya çalışıyor diye düşünüyorum:)

[UOTE="ydenizzz, post: 38550258, member: 647499"]daha dün yeni öğrendik...ve benim ikinci hamileleğim..hemen gidip alttan bakacağına 1hafta beklerim diorum[/QUOTE]

Deneyimliymissin, evet mantikli zaten cok bisey olmadi keseye bktik sadece

Birde ben adet gününden bir gün önce yaptığım testle haber verdik ailemize çok heyecanlandık uzak olduğumuz için paylastik ..ve bircok kişinin duasını alıyoruz inşallah bir şey olmaz niyetimizi iyi tutalım bence ...zaten sağlıklı ise devam eder gebelik hayırlısı olsun ...:)

Back